- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
mivel a last pass az egyik legismertebb és folyamatosan probálnak hozzáférni az adatokhoz Én váltottam
erre Safe in Cloud
Ami szerintem jó benne, hogy a saját felhődben hozza létre az adatbázist..Onedrive Google drive vagy dropbox felhődbe.Így egy kicsit macerásabb elérni az adataidat. Én ezt icikepicikét biztonságosabbnak tartom mint a last passt ahol mégiscsak egy külső dologra van rábízva az adatom.Azt ha ne adj isten feltörik és hozzáférnek akkor meg cici van..Így meg saját magadra tudsz haragudni ha ne adj isten megadod a master jelszót valakinek azt hozzáférnek a dolgaidhoz.Ja és teljesen ingyenes
Támogatja a Chrome, Firefox, opera, Yandex böngészöket beépülövel míg az IE-t pedig asztali jelszókezelővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs