- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cheesy
őstag
válasz
alapz@j #6767 üzenetére
A kritikából lehet tanulni. Ezt pl. nem is tudtam, nem jött velem szembe, hogy a Keepass adatbázis fájlját lehet titkosítani. Mert ha igen, akkor tényleg felesleges a Truecrypt volume mountolgatás.
Kaspersky KIS 2015 van fent, gondolom a keyloggerek ellen táncsak ér valamit... Vagy még bizonságosabb a fiók mélyére elrejtett füzet amibe felírom a jelszavakat? -
-
micafighter
nagyúr
válasz
alapz@j #3428 üzenetére
Én nem vettem meg, de alap helyzetben szürke volt a letöltő gomb, és nem engedett tovább, viszont miután hozzáadtam egy (létező) USA címet a postai címeimhez, már szines volt a gomb, és tovább engedett.
Az évjáratos dolgot általánosságban írtam, csak azért, mert ez sok esetben igaz, és lehet olyan ajánlat, hogy mondjuk nagyon olcsó a 2 évvel ezelőtti verzióhoz a kulcs. Akkor user elgondolkozik, hogy most az jó-e az új verzióhoz, vagy mi lesz? Érdemes írni a termék supportjának, de egyébként az AV-knél a kulcs nincs verzióhoz kötve, csak időtartamhoz.
Viszont van olyan program is, ahol a kulcs verzióhoz van kötve. Pl Tuenup Utilities. Ezért érdemes utána nézni.
(#3429) fo_di Nemtudom. Ez gyakorlatilag azt írja le, amit amúgy is észrevesz az ember, hogy nem lehet letölteni (szürke a gomb). Az nincs benne, hogy ez tilos, és szabálysértő lenne. De lehet rosszul értelmezem a törvényt. Ebbe ne menjünk most (megint) bele. Mindenki döntse el maga, hogy mit hol vásáról.
-
micafighter
nagyúr
válasz
alapz@j #3426 üzenetére
Nem tudom változott-e valami, én megadtam a postai címeimnél egy USA címet is, és mostmár enged letölteni. Akit nagyon zavar, az nézen szét az amazon.de honlapon. Viszont óvatosan, mert webrootra valók kereséskor mobil app találatok is feljönnek. Az meg amugy mindegy, hogy milyen "évjáratot" veszel, a kulcs használatlan, a trialt is tudod majd a kulcsal aktiválni, és a legfrissebb verzió lesz.
-
válasz
alapz@j #3384 üzenetére
Ezt nem lehet kitárgyalni pár szóban, bőven megtöltene egy logout cikket. Csak címszavakban:
- Sokan nem hiszik el, hogy az ingyenes dolgok is lehetnek jók.
- Támogatás/fejlesztés/hibajavítás kérdése.
- Maga a tudása/kezelése/működése.
- Különféle platformok támogatottsága
- HW/SW kiegészítők támogatása
- Milyen referenciákkal rendelkezik, mennyire támogatja céges környezetet.Pl. az említett lastpass ingyenes, de ha
- mobilon használnád, már fizetni kell
- YubiKey-el használnád , már fizetni kell (csak a YubiKey is megérne egy külön cikket)
- telepítés nélkül akarod IE-vel használni, már fizetni kell
- támogatás kell, már fizetni kellRáadásul éves bérlet van mint a vírusírtók esetében. Így 3-4 év alatt kifizeted azt az összeget, amibe egy fizetős jelszókezelő kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest