- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
válasz
Cs1csó #17055 üzenetére
Nem fölösleges, mivel az AdGuard program nem csak böngészőben szűri a reklámot, tartalmat, hanem minden netforgalom rajta megy keresztül, így más programokban is ki tudja szedni ahol reklám van, vagy esetleg káros tartalom.
Illetve ha több böngészőt használ valaki, akkor nem kell mindegyikben blokkolót telepíteni, mert a programon keresztül az összesben működik a szűrés. -
crok
nagyúr
válasz
Cs1csó #16434 üzenetére
Csak annyit akartam mondani hogy az AdwCleaner-nél több otthonra totálisan felesleges, mindent is pucol, nem kell telepíteni, frissíteni pillanatok kérdése, előveszed mikor jónak érzed - 100% profit, ahogy te is én is csak ajánlani tudom - csak ez nem ilyen jellegű topik
-
vlevi
nagyúr
válasz
Cs1csó #16429 üzenetére
Én is így voltam vele.
1-2 hetente elindítottam az ingyenest, az nekem eddig elég volt a Windows Defender mellé.
Ezért vettem rossz néven, amikor nem lehetett már ingyeneset telepíteni, csak a teljes verziót x napos triallal, és utána meg veri a nyálát, hogy lejárt a trial, újítsam meg... -
válasz
Cs1csó #15516 üzenetére
Hát ezt nem értem, nekem az is license / subscription problem-t it miután be kellett jelentkeznema kaspersky security cloudba.
Közben egy havernak sikerült, ő új fiókot csinált azért.
Új fiókkal már nekem is megy. Ezt azért jó lett volna tudni előtte, hogy csak új fiókkal működik. -
C. s.
addikt
válasz
Cs1csó #15328 üzenetére
és notika77:
Már úgyis mindegy, mert amint rákattintottam, azt hittem, előad egy menüt vagy megerősítést kér, de azonnal ráállt a rendrakásra. Még azon melegében ki akartam kapcsolni, de nem sikerült, állítólag nem lehet, amíg dolgozik. Ez most így marad.
csicso82:
"powershell-ben lefuttatok 2 parancsot ami törli az összes UWP appot"
Mi az a parancs és hogyan jutok el a Powershellhez?
-
mrszitya
senior tag
válasz
Cs1csó #14905 üzenetére
Az egyik frissebb hír az lesz a Googleban, hogy a Firefox jelszókezelője már talán kilenc éve ugyanolyan módon tárolta el a mesterjelszót (sha1 titkosítással). Brute force módszerrel, GPU-t használva könnyen törhető, ha nem elég bonyolult. Azóta talán javítottá végre, ha minden igaz.
Egy másik cikkben arról olvasni, hogy preparált weboldallal, megfelelő scripttel törték az ismertebb böngészők jelszókezelőit. Ebben a konkrét esetben a külső féltől származó jelszókezelők nem buktak el.Én személy szerint mind kényelmi, mind biztonsági okokból a külső jelszókezelőt preferálom - erős mesterjelszóval kombináltan. A gyári megoldásokban már csak azért sem bíznék meg túlzottan, mivel mind a logika, mind a gyakorlati tapasztalatok szerint, a nagy tömegek által használt szoftverek nagyobb fókuszt is kapnak a hackerektől is.
Érzékeny adatot mindenesetre, semelyik megoldásban sem célszerű eltárolni...
-
mrszitya
senior tag
válasz
Cs1csó #14898 üzenetére
Óriási naivitás volna azt gondolni, hogy a beépített jelszókezelőket nem támadják vagy hibátlanok... Google. Nem csak a kényelmet szolgálják az alternatív jelszókezelők. De például Firefox profilmappát simán lehet egy az egyben lemásolni, ha valaki hozzáfér, és ha nincs beállítva mesterjelszó...
-
-
tonyrulez
őstag
válasz
Cs1csó #14898 üzenetére
Úgy vagyok ezekkel az n+1 jelszókezelőkkel hogy minek... Ott van a teljesen ingyenes és nyílt forráskódú KeePass, tudom Win-en, Linuxon, Androidon használni, van Chrome beépülő is ami kitölti amit kell, 1db fájlba ment mindent amit bármely felhőszolgáltatóval tudok szinkronizálni.
-
idegen lény
addikt
válasz
Cs1csó #14584 üzenetére
Ez a program is automatikusan találja meg, és frissíti a drivereket egy gombnyomásra?
"De ha valakit érdekel a driverfrissítés": A fenét érdekli, de a driverekből gyakran jönnek ki újabb verziók, és ezek a programok azzal riogatnak, hogy ha nem a legfrissebb verziók vannak telepítve, az sebezhetőségekhez vagy hibás működéshez vezethet. Ráadásul még a Windows 10 sem mindig a legfrissebbeket/legjobbakat telepíti. A Vírusirtó topic is azt javasolja, hogy mindenből a legfrissebbet használjuk, hogy minél kevésbé legyen sebezhető a gépünk.Ezt a MindMaster-t mire lehet használni?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Cs1csó #14519 üzenetére
SSD-t nem, hogy nem kell, nem szabad.Ott ui. nem olyan elrendezésben vannak szektorra osztva a fileok, mint egy HDD-n, az elérési idő miatt teljességgel mindegy, hogy hol vannak a file darabjai. Ráadásul az SSD elektronikája a wear leveling, és még ki tudja miatt, ezeket rendszeresen változtatja, szóval ez, hogy a file töredezett-e az SSD-n, vagy sem, teljességgel értelmezhetetlen. Ha valaki megpróbáln tördezettségmentesíteni, akkor csak generálna rá néhány TB-nyi felesleges írást, de a töredezettségre nem lenne hatással.
Ezt persze már a Win7 is tudja, nem is engedi a defragot SSD-n, de pl. az XP az simán végigcsinálná. Az viszont már megint más kérdés, hogy XP-hez több más okból sem szabad SSD-h használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged