- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique #14461 üzenetére
Amint a vitaindító kérdésemből is kiderül, vagy-vagy alapon érdeklődtem. Nem olyan nagy probléma nekem az 5 ezer Ft kifizetése egy olyan programért vagy bármilyen cikkért, áruért, amit használni tudok és használni fogok. HDS nélkül használtam 1995 óta a PC-imet, laptopjaimat, és nem leszek nyugtalan, ha továbbra sem lesz a gépemen.
Mivel egy-két dolog érdekel a HDS szolgáltatásai közül, úgy gondoltam megveszem, ekkor jött be a promós verzió. Tudtam a nem friss HDS körüli anomáliákról, ezért is érdeklődtem. Ám feltelepítettem, és mindent korrekten mutatott.
Amennyiben beválik és szükségét látom a friss verziók használatának, meg fogom vásárolni.
Végül, a "magyar - nem magyar" kérdés nagyon nem kellett ide, nem illik a képbe.
Köszönet Mindannyiótoknak!
-
törölt tag
válasz
Fandango #14454 üzenetére
Nekem is eszembe jutott, hogy valahol olvastam a Trim és a teljesítmény kapcsán valamilyen problémáról a régebbi verziókról, de most hogy feltelepítettem, ez mindent rendesen mutat. Pl.: "Az SSD TRIM funkciója támogatva és engedélyezve az optimális teljesítményhez."
A teljesítményre is 100%-ot ír. -
törölt tag
Hali,
Érdemes a Giveaway-ről letölteni a HDS 5.01-et, (ami azt hiszem nem frissíthető) vagy inkább a frissíthető fizetősben gondolkodjak? -
törölt tag
válasz
Golden9 #14378 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál vele, de időközben leteszteltem a 6-ost. Talán egy-két apróság a különbség az 5-ös és közte. A régit töröltem. Igazából a telepítések felügyelete miatt használom, mert ha törölni kell a felügyelettel telepített programot, akkor nagyon jó hatásfokkal kitakarít mindent. Néha kell egy-egy megmaradt üres mappát törölni utána.
Köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged