- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
milan26 #20404 üzenetére
Ezt még próbáld ki, hátha beválik...
-
vlevi
nagyúr
-
-
milan26
senior tag
válasz
milan26 #17553 üzenetére
dede, müxik is
Ennek amúgy van több verziója, de konkrétan ez nincs is fenn a honlapjukon:
2020 aventskalender DEC1!!! Winoptimizer17: Idei adventi, csak holnaptól kellene élnie, ez egy picit butított verzió. Kipróbáltam, nem cseszeget (mindössze egy reklámot dobott fel első indításkor, utána semmi), program frissítéskor nem vált 18-ra, hogy elvesszen a free liszensz.
Winoptimizer 18: Legfrissebb, legokosabb fizetős verzió.
Winoptimizer Free: Valami ezeréves, legbutább verzió.
Winoptimizer 2020: Tavaly év végén kiadott, évszámos verzió. Szintén picit butább, de nem azonos a mostani kalenderes verzióval.
Valószínűleg lesz majd egy idei évszámos testvére is.
Burning Studióval gondolom tök ugyanez a helyzet.
-
Top cat
addikt
válasz
milan26 #16206 üzenetére
Az innen letölthető programot az avast azonnal karanténba csapta.
De leszedtem a honlapjukról az ingyenest azzal már nem volt gond. A kapott seriallal azt is korlátlanra lehet váltani.
-
mr_kickass
tag
válasz
milan26 #15128 üzenetére
Szurkebolt, nem hivatalos viszontelado.
-
Tetete1
senior tag
válasz
milan26 #5980 üzenetére
Nem tudom mi értelme van fizetni azért, ami megoldható ingyenesen is. Kipróbáltam sok nagyratartott fizetés védelmet, de mindig visszatértem a Comodo IS-hez, mert nem lassúbb, mint a többi és jól beállítható. Tud magyarul (is).De mindenhez kell kiegészítő védelem. Anélkül nem elég (legalább egy kigészítő kell és mentés, mentés és mentés..).
-
micafighter
nagyúr
válasz
milan26 #4064 üzenetére
Pedig szoktak lenni jó promók. Az elmúlt 2 hónapban az antivírusokon felül volt Roboform egy éves prémium 2x is, Hard Disk Sentinel szintén 2x is, 1 éves CyberGhost VPN, volt ingyen a Left 4 dead 2 a steamen, GOGon a Torchlight, volt auslogic promó, XYplorer promó, ProcessLasso promó. Hirtelen így ennyi jutott eszembe, pedig elég rossz a memóriám.
Van, ami időszakos, tehát mondjuk 1 éves promó, mert pl a CyberGhost VPN az előfizetés alapú. De például a XYplorer meg örök liszenszes promó volt, ahogy a játékok is. Szóval akad itt jó promó, akár örök liszenszes is, de persze nem lehet minden promó a világ legjobb programjával, akkor igen hamar tönkremenne igen sok cég
Sok a gagyi promó, vagy olyan, amire neked épp nincs szükséged, de aki figyel, az talál a számára hasznosat is az biztos
-
Mosanke
senior tag
válasz
milan26 #3987 üzenetére
Működik persze. De és ha jól értelmezem akkor ezek 100 napos Trial verziók és ha letöltöd akkor magában a NOD/ESS-ben már benne van a 100 napos kulcs ami onnantól kezdve ketyeg vissza.
Én megpróbáltam kérni (próba képpen) Mobil-t, Nod-ot és ESS-t is de egyikhez sem jött meg a Felh.név/Jelszó páros a megadott e-mail címre. Pedig már egy órája kértem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest