-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Az a probléma, hogy nem tudom mire vált be. Mert pl. ha a másnaposságra, akkor én is beneveznék 1-2 példányra.
Mert fogalmam sincs mire kellene amúgy beválnia egy jól működő rendszernél. Van pár gépünk, és úgymond "felügyelek" is néhányra, de valahogy sosem kellett ilyesminek "beválnia", mégis mindegyik rendszer jól működik. Tehát ilyenkor azért nem hátrány ha le is írják hogy mire vált be, minek kell egyáltalán, hátha nagyobb segítség. Csak ennyi. -
TRob1
veterán
válasz
kiváncsi f.. #16394 üzenetére
Mire vált be? Fejfájásra? Másnaposságra? Vagy?
Csak mert mióta létezik win, használom, de ilyen - szerintem - baromságokra sosem volt szükségem, mégis mindig minden rendben. És hidd el, nem csak nálam...
Amúgy milyen az már hogy jó fél éve és 2020 a neve?
(#16393) Danecay: Manapság már azok közül se mindenki.
Általában leesik a júzereknek előbb vagy utóbb hogy ez mind bullshit, sőt még gondot is okoz(hat)nak (persze kivételek mindig akadnak) -
TRob1
veterán
válasz
Trailblazer #15646 üzenetére
Tehát te inkább használsz egy régebbi, esetlegesen inkompatibilis vagy hibás appot (lásd pl. lentebbi példát, de majd minden appra igaz hogy az újabb verzákban foltoztak ezt-azt-amazt) "örökre", mint egy újabb, aktuális, javított verziót x ideig? Érdekes.
-
TRob1
veterán
válasz
SenorGrande #15498 üzenetére
Már akartam is kérdezni hogy létezik ember aki megnézi ezeket a hosszú, semmitmondó, unalmas videókat? Főleg pl. egy win update telepedésről???
-
TRob1
veterán
válasz
Elemental #14908 üzenetére
Persze. Meg vissza a Barlangba és Kőbaltával felfaragni a barlang falára...
Amúgy meg akkor a pen-t is kihagyhatnád, használj filmes gépet és hívd elő magadnak, aztán mehet a papírkép a széfbe. Utána meg egy nílusi hajóút, és ahol a legtöbb a krokodil, ott beledobni a kulcsot.
-
TRob1
veterán
válasz
Golden9 #13606 üzenetére
Én BattleQuiz-t.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
PrometheusX #12624 üzenetére
Az a lényeg hogy minél több ilyet rakj fel, annál több kiskaput tudsz nyitni a rendszereden.
(És lehetőleg jó sokat is fizess ezért...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest