- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
mrszitya #14906 üzenetére
a külső jelszókezelőt preferálom - erős mesterjelszóval kombináltan
Én még hozzátennék vagy 2FA azonosításhoz token (Yubikey például), vagy kulcsfájlt. Ebben az esetben nyugodt szívvel mehet az adatbázis felhős tárhelyre, hiszen kell hozzá a token vagy a kulcsfájl a jelszón felül (persze kulcsfájl esetében a kulcsfájlt direktben másolod fel a céleszközre felhőt kihagyva). -
King Unique
titán
válasz
mrszitya #5663 üzenetére
Szünetmentes tápegység és egyebek külön történet, de valóban arra is figyelne kell.
Külső multimédia eszközökön meg a többség xarik rá...De azoknál is szokott lenni leválasztási lehetőség a menüben.
Alternatívája max a Zentimo lehet, de az is fizetős, kb. uazt tudja, illetve lehet vele tesztelni, de arra amúgy is vannak alkalmasabb programok.
Általános célra meg nyilván bőven elég a beépített tálcás megoldás. -
King Unique
titán
válasz
mrszitya #5640 üzenetére
Nem rossz ez a program, bár a teljes áron megvenni nyilván felesleges....így promó keretében viszont tetszetős.
Általában bőven elég a tálcán lévő bztonságos leválasztás ikon használata, viszont ebben többmindent be lehet állítani, illetve ami az előnye lehet, h az USB-eszköz eltávolítása/ kábel kihúzása nélkül is újra felcsatolható az adott háttértár. Hasonló ez, mint ahogy Linuxokban meg van oldva.Amúgy azt sose értettem mit sprórolnak egyesek, ezen a pár kattintáson
Pendrive-ok és sok külső HDD is gyors eltávolításra van optimalizálva az eszközkezelő --->házirendeknél, de ahogy előbbieknél sem ajánlott enélkül kihúzni (jártam már úgy, h hiába zártam be mindent, a frissen felmásolt adatok hibásak lettek.), úgy az utóbbiaknál meg pláne nemWindows ilyenkor előfordulhat, javítani/ formázni akarja, illetve RAW partícióval (elég kellemetlen...) hálálhatja meg a lustaságot...Ráadásul külső vinyókban ugye mozgó alkatrészek vannak, pörög a motor és hirtelen árammegvonás nagyon nem tesz jót neki , kattan is egy szépet.
Tehát egyértelműen érdemes mindig használni a gyári, v ezeket a külső megoldásokat.. -
Met
nagyúr
válasz
mrszitya #5644 üzenetére
Én sem nagyon szoktam leállítgatni így az usb-s eszközöket, ha befejezte a másolást akkor kihúzom és kész, nem volt még gond belőle.
Egyszer dolgoztam nyomtatvány boltban és hozott egy csaj nyomtatni valamit pendrive-on, szépen kinyomtattam, bezártam minden proggramot és kirántottam a pendrive-ot. Az meg rosszul lett hogy úristen és ha elszállt minden rajta? Én meg néztem rá bután hogy most ez direkt hülye? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest