Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qasam
aktív tag
-
Aidan85
aktív tag
meghosszabbították egy nappal, továbbra is elérhető:
Hard Disk Sentinel Standard Edition -
dbius
veterán
válasz
micafighter #4494 üzenetére
Köszi a kiegészítést!
Kupon: az összes, neten általam talált kupon kód inaktív. Amivel korábbi gépekre vettem, azokat sem fogadja már el.
-
HZoli87
veterán
válasz
micafighter #4494 üzenetére
Eddig is 14 nap volt a próbaidőszak, nem csökkentették tovább.
-
micafighter
nagyúr
Ez így van, még annyit hozzá tennék, hogy az MBAM Pro (most már Prémium) -ba be fog épülni a Malwarebytes Anti-Exploit védelem is, amint elkészül a végleges verzió. Az MBAE jelenleg bétában fut, és ingyenes, de ha kész a stabil verzió, akkor lesz belőle továbbra is egy ingyenes, viszont lesz egy fizetős is, több védelmi funkcióval. A MBAM Pro/Premium liszenszesek pedig megkapják majd az MBAE fizetős funkcióit
Ezekre való tekintettel szerintem megéri most venni egy lifetime liszenszet, mert majd az MBAE-t is megkapjuk hozzá ha kész a stabil
Illetve egy változás történt még: eddig 30 napos volt az MBAM Pro próba ideje, most ez lecsökkent 14 napra.
Érdemes egyébként promó kódot keresni hozzá a neten, én olyat találtam hozzá pár hete, hogy a végén 2 darab lifetime liszenszet kaptam egy áráért
Sajnos most nem találom, különben nyilván megosztanám veletek =/
-
dbius
veterán
Továbbra is marad ingyenes változat belőle, a mostani változás "mindössze" annyi, hogy megszűnik az élettartam licenc és helyette évente kell megújítani - azoknak, akik eddig vagy a mostani utolsó lehetőséggel nem vásárolnak élettartam licencet -.
Tehát jelenleg még 6k-ért élettartam licencet kapsz 1 gépre, az új változat esetében pedig 6k-ért kapsz 1 db. 1 évig érvényes licencet, viszont azt nem 1, hanem 3 gépen használhatod.
-
Tetete1
senior tag
válasz
Bertiee #4481 üzenetére
Nekem Comodo IS tökéletesen bevált (ingyenes). Sok-sokévi próbálkozás után Váltam Comodo fanná. Nem is kellene más. Bitdefendert is kipróbáltam, nem kéne.Ellenőrzésre Malwarebytes Anti-Malware és az Emsisoft (mindkettő tökéletes és ingyenes. Keresre (ellenőrzésre) jó az ingyenes is.
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Adott egy még 174 napos (6 hónap) promóval üzemelő Bitdefender IS. Regeltem a 9 hónapos promóra, de nem engedi frissíteni.Szerintetek egy teljes uninstall regisztri törléssel, majd újratelepítés segíthet a dolgon, vagy az ip cím, vagy egyéb alapján úgyis beazonosítanak és akkor sem lehet majd regisztrálni a 9 hónapos kóddal?
Köszi előre is!
-
törölt tag
Akiknek még nincs lifetime licencük: http://www.malwarebytes.org/eureka/
5000-ről indult a számláló.
-
randras
veterán
Hard Disk Sentinel aktiválva! Már megérte, hogy megtalálta ezt a topikot, nem tudom már hogyan történt, de köszönöm!
-
Aidan85
aktív tag
válasz
micafighter #4451 üzenetére
Most kaptam egy mailt a következő üzenettel:
Just a quick reminder that your promotional key for 9 FREE MONTHS of Bitdefender Internet Security will EXPIRE if you don’t activate this award-winning software within the next days.Azt hiszem nem várom meg a 30 napot a kódom aktiválásáig, bár ki tudja hány napot jelent náluk a következő napok...
-
Aidan85
aktív tag
válasz
Mercutio_ #4472 üzenetére
szerintem nincs, átlagos használatra teljesen elég ez
sima változatban csak 2 fajta felület teszt van a PRO 4 vagy 5 tesztjével szemben
verzió különbségek -
Schuby
aktív tag
még 43 nap és lejár az 1 éves KAV -om.nem találkozott valaki promóval? jó lenne a KIS is ha az van.
-
Met
nagyúr
-
randras
veterán
Pörög a HDS promó.
-
raccoon24
csendes tag
PDF nyomtató.Kis szépséghiba, hogy a kódért fel kell iratkozni a hírlevélre.
[novaPDF Lite v.7.7] -
olivera88
veterán
Trustport Internet Security promó 90 nap [link]
-
Qasam
aktív tag
-
Synaptic
senior tag
Valaki aki nagyon unatkozik tudna lőni nekem egy 1 éves BD kulcsot. Akármilyen vpn en keresztül próbálkozom azt írja "később próbálkozzam ismét"
-
soldi3r
veterán
válasz
micafighter #4459 üzenetére
En epp ma csereltem promos kodot. Igaz, a masikbol is meg volt vagy 2 honap, de mukodik.
-
szabeska
addikt
Hali! Én igényeltem 2 kódot a 9 hónapos Bitdefenderhez. Meddig élnek a kódok, meddig használhatom fel őket? Teszem azt 18 hónapra is ki lehet nyújtani?
-
Nekem egy éves Total sec mellé adott kódot.
jó lesz a haver gépére. -
Aidan85
aktív tag
válasz
micafighter #4451 üzenetére
Karácsonyról még ketyeg a fél éves, ezért kérdeztem, hogy honnan számolja, akkor az még megy 30 napig, aztán átváltok erre. Másik gépre meg Webroot van még 61 napig, inkább ott lesz aktuálisabb.
-
Met
nagyúr
-
Bertiee
senior tag
válasz
rayoliviero #4445 üzenetére
Nekem 2 órán belüli 6-8 próba után is a Try it later felirat díszeleg...
-
Qasam
aktív tag
-
ak05
tag
Free Zoner Photo Studio 15 PRO
majd két napig érvényes még
-
Qasam
aktív tag
Holnap reggelig aktiválható!
-
Qasam
aktív tag
TrustPort Internet Security SE - 3 hónapos promó
promóciós kód: ICTM2014TPIS
-
daimonion
senior tag
Free Norton AntiVirus 2014 (100% discount)
Bocsi valszeg ugyanaz a promó mint az előző mert This is a 1-user 6-month license, for home and business use -
Qasam
aktív tag
-
ak05
tag
mindent megjelenítő,lejátszó program(pl:doc,pdf,video)
Vole Edutainment Professional Edition
1éves licenc még reggel 9ig -
jose999
senior tag
Nincs valakinek egy felesleges Bitdefender Total Security egy éves promó kulcsa? Nagyon megköszönöm előre is!!
szerk: Visormail köszönöm szépen, azt már néztem, nekem nem akar működni
-
zed01
őstag
Ezeket a honlapokat érdemes nézegetni, azt javaslom tegyétek be a könyvjelzők közé:
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #4428 üzenetére
Köszi , mindegy akkor megy fel a Cloud a szomszédnak.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv!
Valaki megnézné ezt nekem virtuális gépen ,hogy él e még ez a promó ?
[link] -
Qasam
aktív tag
GiliSoft USB Lock - free licence
kulcs: 91136-36575-21850-74501-56437-27093
-
ƵøŁĭ
veterán
Panda SecurityPanda Security kicks off its 2014 World Cup campaign! 1 goal= 1 month of additional protection FREE!
[link] -
randras
veterán
Vége valamit én is berakhatok!
-
Bertiee
senior tag
Nagyon hasznos fórum, köszönöm!
-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
-
Visormail
addikt
Kösz. Regisztráció után a kapott levélben van egy login page link, ott bejelentkezés után a my downloads menüpontban lehet letölteni.
-
Qasam
aktív tag
-
C. s.
addikt
-
sz.j
nagyúr
Hátha érdekel valakit az itt lévő progik valamelyike.
-
Qasam
aktív tag
IObit Malware Fighter PRO 2 - féléves promó
kulcs: 4C916-3A373-8E001-9A4AF
-
Qasam
aktív tag
-
AmigaFan
aktív tag
Trend Micro promo nincs most semmi? Vagy esetleg valakinek elfekvőben egy megmaradt licence?
-
Qasam
aktív tag
-
válasz
Astrasattila #4400 üzenetére
A PCWorld márciusi DVD-jén van az Ashampoo UnInstaller 5 - féléves verziója.
-
Ath-rak'llui
csendes tag
-
micafighter
nagyúr
válasz
Advanced Uninstaller Pro -> ingyenes és nagyszerű. Van sok más is, én ingyenesek közül ezt favorizáltam.
-
Tetete1
senior tag
válasz
Ebből nem szokott promo lenni...Legalábbis évek óta nem találkoztam vele.Tegyél fel egy másikat, ami sajnos persze nem olyan jó, de ha egy ingyenessel kiegészited, akkor már legalább olyan jó lesz az is. Ez minden sallangot letakarít, amit mások nem. Ez a neve: Registrar Registry Manager Home Edition Free, elég a free változat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest