- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #4541 üzenetére
Igazából az a vicces, hogy a táblákkal van bajban, főleg a konkurens OS-szel szállított tabletekre igaz ez. Bezzeg a kisebb képernyős okostelefonokkal kompatibilis
Szerk: A Quickoffice-ra gondolsz? Azt hiszem az utána lett ingyenes miután ezt megvettem, de nekem az is fent van. Ami viszont lekerült az a Kingsoft Office + PDF - FREE!. Amúgy sokáig vártam a LibreOffice androidos verziójára is, de nem sietik el... Mondjuk már mindegy
-
AtHoS
nagyúr
válasz
HZoli87 #2405 üzenetére
Majd biztosan kopogtatnak is, engem annyira nem érint. Kimaradt egy BD-s rootkit ellenőrzés melóban
Szerencsére nincs gond a géppel csak gondoltam megnézem a BD rootkit ellenőrt, ha már Argos83 vette a fáradtságot és linkelte. Hát nem sikerült, de igazából nem is erőltettem utána.
Minden esetre erősen benézte a CiS -
danih
veterán
válasz
HZoli87 #1742 üzenetére
Köszi tesztelem! (Eldobható mailcímet nem evett meg, de aki teszteli, ne is ezzel kérjen kódot, mert 12 óra azt írják amíg jön a kód).
Google translate:
A INFORC Ecuador , ESET Gold Partner vagyunk érdekeltek abban, hogy ismert, hogy jobban ügyfeleink, az ESET termékeket és versenyképes előnyt a többivel szemben, ezért javasoljuk le a teljesen működőképes próbaverzió egy termékünk három hónap vádemelés nélkül.
De jó, és még vádemelés sem lesz -
-
válasz
HZoli87 #1204 üzenetére
"Persze a megjelenés óta beszereztem egy 830-as Samsung SSD-ét, de nem hinném hogy ez dobott volna annyit."
De, az dobott rajta annyit. Az SSD sebességéhez könnyű hozzászokni, de ha HDD-re telepítenéd a BD-t, akkor iszonyat lassúnak fog tűnni SSD után, pedig hdd-hez képest sem az. -
-
L7wy
őstag
válasz
HZoli87 #1204 üzenetére
Hát én futtattam virtualboxon 32 bites xp alatt a 2013as betát, és ami fura volt 100MB alatt a memóriafogyasztás (private working set) vizsgálat esetén is, üresjáratban 30-50MB között, és alig-alig ette a procit(1-2%) (virtualbox megkapta egy phenom II x4 965 1 magját, és 2 giga ramot). Szóval szerintem is sokat javult.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest