Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eternam
tag
Sziasztok!
Úgy tudom tegnap vagy tegnapelőtt volt egy éves promóció a NOD32-höz. Ha valakinek megvan és mégsem használja és nekem elküldené privátban, nagyon megköszönném. Nekem nagyon jól jönne és már lecsúsztam róla azt írja lejárt a promóció. Előre is köszi és sziasztok.
-
bolyhos bari
tag
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Tárgytalan, rájöttem! A nagy kerek bekapcsológombot kell megnyomni az alján. Húú, de nehéz volt!

Újra be kellett jelentkeznem, ahogy várható volt. -
bolyhos bari
tag
Ashampoo Movie Studio 2013 (dec. 2-ig)
Adventi letöltögetés: Látom, a koránkelők megelőztek (Tetete1)!

Akinek kell 1 évre ingyen a CyberGhost VPN, igyekezzen, mert korlátozott számú kódot adnak ki. Azt hiszem, 40000 darabot.
Hogy vegyem rá a böngészőt és a letöltőprogit, hogy ezt használja?
-
Tetete1
senior tag
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Akkor valszeg fals és a BD hülyesége. Csatlakozik a GOTD-hez, ez része a telepítésnek.
-
rayoliviero
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Valami GenVarianSymmi vírust talált, de akkor csak, amikor futtatom a Setup.exe-t és az kapcsolódni akar valami giveawayoftheday oldalra. A csatlakozás után találja csak vírusnak.
szerk: Jaja, szerintem is. ezt remélem nem sokszor csinálja a BD, vagy mennie kell akkor.

-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Mit jelzett pontosan? Amugy nekem is jelzett egyszer Bitdefender egy GOTD-s promora. Próbáld meg a Sharewareonsale-ról leszedni, ott is fent van ugyanez a promó.
Más: https://www.paddle.com/software/ -> elég sok kedvezményes software van most náluk
-
rayoliviero
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Vírust talált benne nekem a Bitdefender és letiltotta: DownloadSstart Menu X Pro 5.02 now: ebben találta
-
micafighter
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére

-
rayoliviero
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ezt nem ismerem, de kipróbálom majd Win 8.1 alatt, köszi.
-
májkiy
tag
ez hasznos program, megéri?
http://www.mostiwant.com/blog/pgware-throttle-free-full-version-serial-key/ -
micafighter
nagyúr
Start menu x ->jó kis program

-
Fandango
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Koszi, a lifetime liszensz ennyit nekem meger.
-
rayoliviero
veterán
Nem valami olcsó ez a Malwarebytes Pro még akcióban sem. Ha nem lenne belőle az ingyenes verzió, akkor ok.

-
UserX
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nálam sem frissít, korai volt az öröm...
Úgy látszik el kell rohannom az "újságárushoz"

-
Onderon
senior tag
van itt más is, nem csak WSA [link]
-
micafighter
nagyúr
Androidos fronton is rengeteg akció van Play Áruházban a black friday alkalmából. Ajánlom az App Sales alkalmazást, lehet vele követni az akciókat.
-
micafighter
nagyúr
GOG black friday akció: [link]. Még 3 nap és 12 óra van hátra. Ezek PC játékok nagyon jó áron, nem sorolom fel őket mert nagyon sok van

-
rayoliviero
veterán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Nem tudott frissíteni hiba miatt, majd feldobta a jelszó abalakot, amit leokéztam (benne volt már a jelszó) és azt írta, hogy helytelen.
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nem frissített automatán vagy azt írja hogy nem megfelelő licenc?
Ha csak nem frissített az szerintem a 7-es hülyesége. Nálam is szokott olyat csinálni hogy már 2 újabb frissítés is van, de elfelejti frissíteni magát. Ezt onnan tudom hogy ha a Frissítés résznél a vírusdefiníciós adatbázis verziójára kattintasz akkor a "Vírusadatbázis frissítés részletei" weboldalra irányít. Ha itt a weboldal címének végét átírod egyel nagyobb számra és bejön egy újabb "Vírusadatbázis frissítés részletei" oldal akkor van frissebb adatbázis csak nem frissítette magát. Volt hogy 10x nyomtam a Frissítés gombra mire letöltötte az új adatbázist. -
rayoliviero
veterán
A NOD kód sajna nekem már nem működik a Smart Securityvel. Másnak igen? Nekem már nem frissít.
-
LógaGéza
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Utolsó érdekelne, sikerült megvenni?

-
micafighter
nagyúr
Pár Webroot promó:
WSA Complete:
30 $40 $-> Softpedia (Softpedián 30 van írva, de ha meg akarjuk venni, a linken már 39.99 )WSA AV: 10 $ -> WR Black friday promo between 10:00 AM MT on November 21, 2013 and 8:00 AM MT on November 30, 2013
WSA AV 3 gépes : 5 $ -> NewEgg
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Kértem NOD kódot de közben úgy alakult, hogy mégsem használom fel. Ki sem próbáltam. Akinek kell privátban keressen, az elsőnek jelentkezőnek elküldöm.
-
Darknes
csendes tag
válasz
scott_free
üzenetére
Bocsi torom a magyart egy kicsit.

-
kmarci25
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
A börtön foglya fogja a foglyát.

-
po1son
addikt
KIS most hol a legolcsóbb? Előre is kösz.

-
micafighter
nagyúr
Todoist 50%-os kedvezmény,még 24óra 48 percig: https://todoist.com/blackFriday
-
bolyhos bari
tag
CyberLink PhotoDirector 4 (dec. 1-ig.) Pontosabban: to December 1 at 9:59am EST (bocs az angolért, de én sem értem egészen, viszont másnak attól még segíthet.)
Powtoon Premium (48 dollár értékű előfizetés ingyen)
Nem próbáltam, azt sem tudom, meddig tart.
File Renamer Turbo Az mp3 tag-eket is lehet vele igazgatni, nem kizárólag a fájlneveket éa mappákat, és egyszerre többet is. (Kezdetben lehetett vmi gond a letöltéssel, de nekem már elsőre lejött.) Nem találtam, meddig tart.
-
danih
veterán
Azt hiszem korán örültem. Megette a kódot, frssített, de most már sír hogy nem jó a kód...
-
danih
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nem tudom, itt rekedt, nem is tudtam hogy van 7

-
danih
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Smart Sercutiry 6 nálam elfogadta.
-
pethYeti
addikt
Akkor mondható hogy ez a nod32 kulcs müxik a smart sec alatt is?
-
raccoon24
csendes tag
Különböző Wondershare programok Windows és Mac verzióban is.
- Ingyenes,
- Egyet vesz, egyet választ és
- 9,99 dollárért. -
ƵøŁĭ
veterán
Auslogics Disk Defrag Pro
[link] -
UserX
addikt
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Én is magazinos kóddal használom az egyik gépen...Küldtem pü-t.

-
rayoliviero
veterán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Hát lehet, mert nálam azóta is működik. Pedig frissítgetem is direkt.
Az kemény, hogy a a 6-os anti virushoz adták a kódot, de már 7-es Smart Securityvel használjuk.
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Én is magazinos kóddal használtam előtte az ESS7-et, lehet ez volt akkor a trükk.
UserX, gabee77 ha még nem kaptatok írjatok pm-et. -
gabee77
csendes tag
Sziasztok!!! Ha valakinek van felesleges Nod licensze,és szivesen odaadná privátban,azt nagyon megköszönném.Sajnos lemaradtam róla.!!!

-
UserX
addikt
Na, erről lemaradtam
. Ha van valakinek felesleges kódja, privátban köszönettel veszem!
Tennék egy próbát az ESS7-el. -
Mosanke
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Lehet, hogy nálam azért működik ESS alatt mert eddig (két éven át) magazinos kóddal használtam?
Azért jött jól és kellett most ez az 1 éves kód mert januártól már nem járatom a magazint, így már havi kódom sem lesz utána. -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Utána beírtam egy 30 napos Smart Security kódot, beaktiváltam, majd újra beírtam az anti virus kódomat a Smart Securityben és most jó, frissít rendesen. Nem értem én ezt.

-
kisbalazs83
aktív tag
Az 1 éves promo licenc-el nekem működik rendesen tegnap óta Windows7 x64-en.

-
micafighter
nagyúr
Elkezdődtek a Black Friday akciók: http://www.genie9.com/promo/Genie9OffersCyberMondy.aspx
-
Mosanke
senior tag
válasz
Brekecs
üzenetére
Szerintem annak semmi köze hozzá, hogy milyen OP. rendszeren van fent az ESS. Menni kellene rajta.
Valami eszembe jutott közben. Amikor beírtam az új egy éves adatokat és meg akartam nézni a licenc érvényességének az ellenőrzését a Sugó és támogatáson belül, akkor a feldobott ablakban nekem elsőre azt írta, hogy a licenc érvényesítése nem sikerült.
Kikapcsoltam a gépet majd vissza és attól kezdve megy. [link] -
Mosanke
senior tag
válasz
Brekecs
üzenetére
Valamit nem értek. Azért az nem nagyon lehetséges, hogy valakinek elfogadja az ESS valakinek meg nem.
Nálam azóta is működik, és próbálgatom a kézi indítású frissítéseket is, hogy megy-e és működik.
Itt az én ESS névjegyem. -
Brekecs
senior tag
Értem én hogy gőzgép !
de itt írta"(#3819) Mosanke" fórumtárs hogy neki megy a security ezzel a promoval azért próbálgattam én is ! de sajna nem tökéletes a securityvel ! -
rayoliviero
veterán
-
Mosanke
senior tag
válasz
Brekecs
üzenetére
Nekem az előbb frissített (automatikusan) a 9106-ra.
Megpróbáltam a kézi indítást de azzal sincsen gond. (nálam)
Próbáld meg azt, hogy a Beállítások/További beállítások...> Frissítés > Beállítások >> itt a Frissítési gyorsítótár ürítése majd ezt követően újra írd be a kapott Felh.nevet/Jelszót.Második lehetőség: kezdik sorban szépen letiltani ...

-
Brekecs
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Kézi frissítésnél ezt dobja :

-
Mosanke
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Akkor majd elmondhatjuk, hogy így jártunk.

-
Brekecs
senior tag
Akkor neki ugrok mégegyszer ! hát-ha !

Telepítés végén egyből beírtátok a kulcsot vagy majd később ? -
Mosanke
senior tag
válasz
kisbalazs83
üzenetére
-
Mosanke
senior tag
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Nálam már telepített NOD van és az a gond, hogy csak Felh.név/jelszót lehet beírni. Ezt az aktiváló kódot mintha csak a telepítéskor engedné és akkor kérdezi is.
Hogyan csináltad, hogy a már telepítettbe írtad be? -
bolyhos bari
tag
WonderFox Document Manager (dec. 2-ig)
Adventi naptárak gyűjteménye. Eddig 5 van náluk, ebben nincs benne a német Chip magaziné. Azzal együtt nekünk 6 van.

De azt írják, még várhatóak újabbak, szóval spájzoljátok el a linket!
-
Bébá
tag
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Értem, köszi.
-
Ükshaaval[!]
csendes tag
Akinek kell 1 éves Nod32 serial az írjon privátot. Kértem egyet, de nincs szükségem rá.
-
Bébá
tag
Nekem is megjött.Köszönöm.Arra lennék kíváncsi ha a magyar nyelvűt telepítem vajon arra is jó a kapott kód.
-
isss
tag
Nincs mit,.. én is megkaptam ;
Jó lenne ha működne is egy évig ! -
isss
tag
NOD32 1 ÉVRE !
Nem próbáltam !! .. még -
micafighter
nagyúr
Zonealarm akciók black friday alkalmából: http://www.zonealarm.com/email/campaigns/2013/2013_11_BlackFriday/fwv.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Anyagi helyzetek és életutak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA V
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Úgy látszik el kell rohannom az "újságárushoz"
Ha esetleg valakinek sikerült, akkor az ossza meg velünk

. Ha van valakinek felesleges kódja, privátban köszönettel veszem!