- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Az EA tud erről a problémáról. úgy értem.
http://answers.ea.com/t5/Origin/Sims-2-ultimate-collection-product-key-not-working-Temp-Fix/td-p/3185986Az eredeti cikk az EA oldalán: http://help.ea.com/en/article/how-to-get-the-sims-2-ultimate-collection/
Engedélyezni kell a sütiket, különben semmi nem látszik.Sajnos a linkes gomb nem működik valamiért. Legutóbb még jó volt.
-
-
Qasam
aktív tag
-
icemad
nagyúr
Nem tudom kérni lehet e... Szóval FPS Creator Reloadedhez demót vagy próbaverziót tudtok esetleg? Mert 30dolcsi kicsit sok lenne érte, főleg úgy, hogy nem is biztos, hogy futna a gépemen...
-
Aoao Video Watermark Pro
2 napig akciós videó vízjel generátor. -
ƵøŁĭ
veterán
BoostSpeed 6.5.6
Registration key: Y25AH-752D7-D3JQF-9HZ6S-PHGA8 -
Qasam
aktív tag
-
C. s.
addikt
válasz
bugizozi #5261 üzenetére
Szia!
Igaz, ez csak 3 hónap, de addig is...
Cyberghost VPN Premium (aug. 10-ig aktiválni kell)MoVieFaN:
Ashampoo Home Designer Pro 1.0.1
Ingyenesen regisztrálsz, aztán vagy letöltéskor kínálja föl a bejelentkezést vagy, ha úgy szimpatikusabb, előre bejelentkezel. Ad egy linket a letöltéshez és egyet a kódkéréshez. Előre engedélyezni kell a sütit, az oldalt és az ajax.googleapis.com-ot (ha NoScriptet használsz.) Ez utóbbi esetben előfordulhat, hogy a kezdőoldalról kell kattintanod az Ashampoo-ra, már történt velem ilyen, ezért írom. Nem volt elég frissítenem az adott oldalt. Fura dolog, de megoldható.tonyrulez:
De legalább nem Te vagy az utolsóóóó! -
MacX Video Converter Pro
Július 24-i ingyen beregisztrálható. -
ƵøŁĭ
veterán
Ashampoo® Home Designer Pro
Ashampoo Home Designer Pro Key features
- Professional yet easy-to-use Home designing CAD software
- Side-by-side 2D, 3D comparison and editing
- 2D, 3D, Cross-section view-point
- 2D, 3D elements, objects, symbols, Building components, Construction elements
- Wizard base designing for newbie and fast access
- Attractive Interior, Exterior, Textures, Objects
- Save as 2D view or 3D view-point
- Full customization and greater adjustment
- Total control over you design -
ƵøŁĭ
veterán
TogetherShare Data Recovery Pro
[link]
License Code: QNWIF-7JDP3-1VYPR-I8K45-4DQHZ -
ƵøŁĭ
veterán
[link]
Registration name:GiveawayoftheDay
Registration key: NZPT-APM9-C6JT-2ZST -
Ashampoo WinOptimizer 2014
3 napig -
Qasam
aktív tag
Azért belinkelem hátha valakinek kell egy újabb Bitdefender IS 2015 - féléves promó
-
Marci__
tag
#Navigator: jó ötlet a középső panel, de még biztos nem cserélném le rá a TC-t és a pluginjait. Annyira nem funkciógazdag, mint ahogy a bemutatkozóban áradoznak magukról.
Remélem elém kerül majd egy új főverzió kipróbálásra, magamtól biztos elfelejtem.
Vannak közösségi oldalakhoz kapcsolódó funkciói, akinek ez érdekes. -
M3oH
addikt
Megemlíteném a MultiCommandert is, én ezzel váltottam ki a TCt.
-
F-Secure Freedome VPN – 6 Months
Android, és iOS app. -
Met
nagyúr
Bőség zavara van TC klónok terén
-
osztraksajt
őstag
Ha TC alternatívákról van szó, még a double commander-re érdemes egy pillantást vetni. Van 64 bites build is (az én heppem hogy 64 bites oprendszeren 64 bites programokat preferálok) és meglepően gyors, stabil.
-
icemad
nagyúr
Szerintem is gyorsabban másol a tc, mint az intéző, de ez persze sokmindentől függ. Nálam pl. az Unreal Commander köröket ver az intézőre és a TC-re is.
-
törölt tag
Ikonnak nagy, csempének meg kicsi
Egyébként direkt Vistára tettem fel, mert kíváncsi voltam rá, de valahogy nekem annyira nem jön be, hogy akár a Vistán alapértelmezett fájlkezelővé tegyem. Azért a Vistára pakoltam fel, mert a három általam használt OS közül (Vista, 7, és 8.1), ezen a legfejletlenebb a beépített cucc... aztán még itt sem váltottam. Uninstallálni nem fogom, viszont kezeli a tömörítvényeket is, a 7zip formátumot is ismeri, így lehet átveszi annak a helyét. A következő nyelveket ismeri: Angol, német és feltehetően kínai.
-
Qasam
aktív tag
-
ak05
tag
én a zemanára kérdeztem,hogy érdemes-e outpost mellé tenni
-
A Zoner Photo Studio majdnem mindent tud a képekkel kaocsolatos. Legyen az szerkesztése, gyüjtemény kezelése, mentés és megosztás.
Most 4 napig ingyen beregisztrálható. -
MiniTool Power Data Recovery tartalmaz öt adat helyreállítási modult – Törlés helyreállítás, Partíció sérülés javító, Elveszett partítció visszaszerzése, Digitális média adat helyreállító, CD és DVD sérülés javító.
Még 2 napig ingyenesen "megvásárolható". -
alfa20
senior tag
Csak hogy zárjam a témát:
Az érdekelt, hogy a Bitdefender Internet Security 2015-hez a 9 hónapos promóciós kódot, (amit Qasam ossztott meg a #5204-es hozzászólásban) az igényléstől számítva mennyi ideig lehet felhasználni. Mivel az eddigi promóciókban 30 nap volt az aktíválásra, de most erről nem volt semmi az e-mailben.
Érdemi választ LiLxWaYnEx-nek köszönöm! -
-
-
-
-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
Zemana AntiLogger - 1 év ingyen
License key: 8646-3177-2552-7592
-
-
YouTube Song Downloader 2014(build10.2) - Windows
Csak ma érhető el ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest