Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
-
cigam
titán
Norman Security Suite 10 - Windows
A Norman Security Suite csomag egy sor biztonsági szolgáltatást nyújt, kiszűri az internetes fenyegetések, például vírusok, férgek, trójaiak, véd a kémprogramok és a hackerek ellen.
Az ingyenes akció még 2 napig tart.1-Click Backup - Windows
Minden merevlemez elromlik egyszer. A merevlemezek meghibásodási esélye 3 év elteltével már 10 %.
Tudja biztonságban, és készítsen biztonsági másolatot értékes fényképeiről, fontos dokumentumokról és kritikus üzleti adatairól, mielőtt tönkremegy a merevlemez. Teljesen automatikusan és SzuperKönnyen!
A SuperEasy 1 kattintással lementi adatait. Automatikusan beolvassa a rendszer beállításait, de azok továbbra is testre szabhatóak. A biztonsági másolat létrehozása a háttérben fut , és nem zavarja a munkavégzést.
2 napig kérhető ingyenes regisztrációs kód. -
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
-
Argos
őstag
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Megy PÜ. (btw, free-re kértem és 2-5 mp alatt megjött.., fene se érti )
-
olivera88
veterán
Ashampoo Winoptimizer 2014. [link] Kupon kód GIFT. Lehet meg pár szoftver választani a Winoptimizeren kívül.
-
cigam
titán
X-Mirage for Windows - 1éves licence
X-Mirage az egyik legprofibb AirPlay-kiszolgáló OSX-re és Windows-ra. Lehetőséget ad a képernyő tükrözésére, és felvételére.
Az ingyenes akció 2 napig tart. -
Qasam
aktív tag
-
C. s.
addikt
Ez tetszeni fog! Én épp most szereztem belőle! CyberGhost 3 hónapra, aug. 31-ig regisztrálnin kell Még 3665 kulcs van ebben a pillanatban, de gyorsan fogy.
A másik jóhír: CyberGhost Special Edition lesz aug. 6-án a MalwareTips.com-on (1 éves liszenc)
Erről már nem illik lemaradni.
Időben szóltam! 
-
scream
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Na megint sikerült lemaradnom...

-
cigam
titán
TS Video Converter
csak ma -
törölt tag
-
rayoliviero
veterán
-
tonyrulez
őstag
Volt egy 6 hónapos ingyenes LastPass Premium akció a közelmúltban, most kaptam egy emailt hogy kaphatok 2 hónapot. Gondoltam rányomok a linkre, megnézem hogy kódot kapok vagy mi a tök, erre rögtön az jött föl hogy gratulálunk, megkaptam a 2 hónapot, és a Premium tagságom 2014-09-27-én lejár.
NE nyomjatok a kapott linkre 
-
májkiy
tag
payday 1 ingyenesen letölthető majd steamen keresztül október 18-án. Részletek a cikkben:
http://www.pcguru.hu/hirek/payday-the-heist-24-orara-ingyenes-lesz-aztan-a-tied/28310 -
cigam
titán
Fals pozitív. A hétvégén kipróbáltam, a Norton egy szót nem szólt érte, és teszi a dolgát.
Ha végiggondolod mit is csinál, rájössz, hogy miért nem megy át egy ilyen felületes ellenörzésen.
Mitől hiteles az oldal vizsgálata? Azt sem mondja meg mi a gondja, csak besorolja vhova. -
Joker88
őstag
Ha már ilyen antivírus promóknál vagyunk, Avast promó esetleg? Valaki rendelkezik ilyen hírrel?
-
C. s.
addikt
Körbejártam egy kicsit az előbbi kérdésemet, és nem tetszett, amit találtam. Igaz, hogy régebbi probléma, de a bizalom kulcskérdés egy biztonsági program esetében. Máshol is, de ott különösen. Kukuccs
Ajándék:
Grafikai motyó. Minden héten 3+3 db. Az első 3 az oldalról, a második 3 szintén onnan, de a Facebookon keresztül. Nem tudom még, melyik napon váltanak, de pillanatnyilag az egyik FB-os egy Liferoom preset. (Nem tudom, hogy hívják magyarul, bocsi.) -
C. s.
addikt
Ez a Shadow Defender milyen hírű program? Meg leget bízni a fejlesztőkben? Van múltjuk vagy újak még a porondon? Nem hallottam még róla, de cigam leírása fölkeltette az érdeklődésemet.
-
-
cigam
titán
-
Korábban írta valaki, hogy van egy oldal, ahol kiváló áron lehet biztonsággal venni Bitdefender termékekhez kulcsot. Hol van ez az oldal és melyik? A segítséget előre is köszönöm.

-
cigam
titán
-
cigam
titán
Shadow Defender
Egy könnyen használható biztonsági megoldás (Windows operációs rendszerhez), amely megvédi a PC/laptop valós környezetét a fertőzések és a nem kívánt változásokat ellen.
A rendszer egy virtuális környezetben, másnévennéven "Árnyék mód"-ban fut. Minden rendszerváltozást átirányít az "Árnyék mód"ra, így a valódi rendszerkörnyezet nem módosul.
Az akció még 2 napig érhető el. -
Skynet258
veterán
Csak 3 hónap? Tele vagyunk még a 6 hónapos promókkal...
Bár az csak IS.Hozzáteszem szép meg jó ez a program, de az elmúlt pár napban 63 másodperc lett a boot időm miatta (pedig SSD-m van). A neten olvastam másokat is ezzel a problémával, uninstall megoldja... de én megszoktam már a BD-t.

-
Qasam
aktív tag
-
dbius
veterán
Shadow Defender promo. Letöltést követően aug. 1. előtt kell telepíteni.
-
sepsi0
őstag
válasz
KohanTroon
üzenetére
-
Qasam
aktív tag
-
CJ4567
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Valamit nem értek. A kérdéses hsz. épp arra buzdít, hogy engedélyezni kell azt a szkriptet - aminek eredménye ugye éppen az, hogy nem tilt - és menni fognak a szerkesztő ablakos gombok.
Te ilyen jellegű hsz-ért kaptál moderátori figyelmeztetést?
Egyébként most adblock oldalon vagy ph! oldalon történt változtatás, hogy egyes fórumtagoknál nem működnek a gombok? Nálam mondjuk működnek gond nélkül, tehát éppen nem érint a probléma.
-
cigam
titán
KRyLack Archive Password Recovery
ZIP,RAR,ACE jelszóvisszafejtő
2 napig akciós -
cigam
titán
Sticky Password 7
1 felhasználós 1 éves licence -
C. s.
addikt
Zoner Photo Studio 15 Pro Hétfőn eddig: 15:00 UTC (8:00 a.m. PDT/PST) Bármit is jelentsen.

Itt pedig a 16-osért lehet pedálozni. Ezenkívül a fönti link is onnan származik.
Jól értem? Amit letöltöttem, azzal elláthatom az egész családot és a baráti kört, ráadásul bármikor és akárhányszor újratelepíthetem? One downloaded file (one license) can be installed on any number of computers and installed (activated) anytime.
-
C. s.
addikt
válasz
KohanTroon
üzenetére
Melyik mappában lévővel próbáltad? Mert az sem mindegy. Az oldal tetején be van keretezve a megoldás.
-
cigam
titán
WinX HD Video Converter Deluxe
2 napig ingyen elérhető. -
rizso
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy fölös Bitdefender IS 2015 6/9 hónapos kulcs?

-
htc07
addikt
[ Módosította: Kalandor ]
-
C. s.
addikt
válasz
KohanTroon
üzenetére
Szia!
Itt olvashatsz a megoldásról, másnak is volt ilyen gondja.
-
C. s.
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Mert már 5 vagy 6 ideigleneset regisztráltam, és meguntam. Ráadásul többször előfordult az is, hogy még az íméles megerősítésre sem engedett belépni (azaz 100%-ban időpazarlás volt az egész, mert be sem jutottam egyáltalán), ilyenkor betűkódot kell beírnom (kaptcha vagy mi) és az sem elég neki, utána állandóan a telefonszámomat követeli, azt meg a büdös életben sem szedi ki belőlem. Az ember egy idő után belefárad a hülyeségükbe. (És persze mindegyikhez új ímélcímet is kell regisztrálni, ami plusz meló
) -
bobalazs
nagyúr
valamiért ez a gtr evolution dolog amit linkeltél nem adott kódot hiába lájkolgattam.
De erről az oldal linkjéről már működött -
KohanTroon
tag
már letöröltem egy kalap sz@r ez a játék egy Radeon R9 200-as karit nem ismer fel , hát ezt nem update-ték soha . és a beállítások közt nincs lehetőség a "nagyszerű" 800x600-as képernyőfelbontáson állítani , ha meg átírom a mappa tartalmát akkor meg kiirja hogy nem kompatibilis a játék a videókarival (!!!!) , jujj szerintem utána a 16gb ramot is keveselné xD . tehát én nem játszom eme remek játékot . köszi a segítséget ... ja 800x600-on tökéletesen megy ....
-
scream
veterán
válasz
KohanTroon
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor amikor már játszol, akkor lesz elérhető a beállítások és ott természetesen lehet felbontást is állítani. Vagy még cfg-ben is lehet szerkeszteni, 1x csináltam, amikor megjelent, szóval már nem emlékszem rá.

-
C. s.
addikt
válasz
KohanTroon
üzenetére
A beállítások közt nincs ilyen opció?

Még nem tudom megnézni, mert csak most ért le és épp a telepítés folyik.MÁS:
A telepítés mennyi idő? Tudja valaki? Fura, mert a lemez nem valami aktív, csak a szokásos, viszont a proci megy rendesen. Megakadt vagy azért csinál is valamit? Kb. mennyi idő múlva kezdjek aggódni? Nem ír százalékot, nem jelzi csíkkal sem. Ahol a letöltés mértékét mutatta, ott most egy színes terület "csíkozódik", de semmi értelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Proxyval sem jutok előrébb.

Időben szóltam! 

Általánosságban tényleg nincs rossz híre mostanság, igazad van.
Bár az csak IS.
)