Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz Greenebola #3198 üzenetére
Ez most is vagy av?
"FREE Internet Security for 6 months!"
viszont a details-nál már AV van...
[ Szerkesztve ]
F1
-
addikt
-
Greenebola
senior tag
Ismételten egy újabb Webroot Promo (180day)
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
micafighter
nagyúr
Kaptam emailben paragontól 50% off ajánlatot, akit érdekel írjon pm-et. (az emailben az van hogy csak az emailen keresztül érhető el az ajánlat, tehát nincs promóciós weblap amit ide tudnék linkelni)
érintett termékek:
Partition Manager 12 Home (akciós ár: 19.95$)
Backup & Recovery 12 Home (akciós ár: 19.95$)
Drive Copy 12 Professional (akciós ár: 19.95$)
Hard Disk Manager 12 Suite (akciós ár: 29.95$)September 10th 06:00 AM EDT -ig él az ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
Wise Care 365 PRO
[link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Aidan85
aktív tag
válasz micafighter #3189 üzenetére
Na, ez az RSS Feed Reader jól néz ki, kipróbálom...
Egy ideje nézegetem az RSS olvasókat, amiknek van chrome-os bővítményük, a Feedly-t használom mostanság, de még nem sikerült kijeleztetnem vele, ha van új cikk. Így napi 1-2 szer kattintok rá, amikor szépen listáz, mondjuk ez is megszokható, na meg persze nagy előnye volt, hogy simán átvette a feed-jeimet google reader-ből... -
micafighter
nagyúr
válasz #41133696 #3188 üzenetére
köszi nekem csak a hyperx volt diszes dobozba, de nem emlékszem volt e vele cd, megkeresem, hátha.. elolvastam a cikket is egyébként, nem mai gyerek ugye de jó lett
Egy tipp aki szeretné követni a promóciókat : mostiwant.com +rss feed böngésző kiegészítő (pl chrome/chromium alapu böngészőnél én ezt használom: RSS Feed Reader) mostiwant-ra persze nem rakják fel a világ összes promóját, de sokat fel szoktak tenni, és ha mondjuk a malwaretips.com forumára elöbb is felkerül, általába fel teszik kis késéssel a mostiwant-ra is.
azért szeretem az rss feed böngészőkiegészitős megoldást, mert elég sokat használom a böngészőm, a promóciók is érdekelnek, de nem akarom a mostiwant-ot bámulni állandóan, az rss feed reader meg egyből jelez, ha feltesznek valamit mostiwant-ra. És ha találok valami érdekeset, azt persze belinkelem ide is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz micafighter #3187 üzenetére
Kettő van, egy Corsair és egy ilyen : Kingston SSDNow V100 64GB utóbbihoz adták, előbbihez meg semmilyen lemez nem járt, csak egy beépítő keret, de az legalább Corsair-es szép példány
-
micafighter
nagyúr
válasz #41133696 #3184 üzenetére
Milyen ssd-d van pontosan? nekem v300 illetve a tavalyi hyperx de nem emlékszem hogy kaptam volna hozzá true image-t
akinek egyébként backup problémái vannak, ajánlom figyelmébe a crashplant. Más elven működik mint a true image, de ez ingyenes és teszi a dolgát nagyszerüen. akinek kérdése van írjon bátran pmet.
-
-
Tetete1
senior tag
válasz Aidan85 #3174 üzenetére
Biztos jó, de még az Acronis True Image-nél jobb, hibátlan mentést és ujratelepítést (helyreállítást) még nem találtam.
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
micafighter
nagyúr
GEnie Timeline 2013 home edition lifetime license. biztonsági mentéseket készít automatikusan a windowsról és a kiválasztott fileokról.
-
Aidan85
aktív tag
Paragon Drive Copy 12 Compact for PC
Today only!!! -
micafighter
nagyúr
jah oks akkor valóban félreértés volt a webroot egyébként 6 hónapig rendesen müködik utána lejár a liszensz. szerintem már csak azért is érdemes feltenni, mert legalább 180 napig tudsz használni egy igen jó védelmet. ha közel a lejárat dátuma, akkor meg keresel egy akkor aktuális promót. Vagy felteszel egy ingyenes virusírtót. Olyan is van aki csak simán kipucolja a registryt és ujrateszi. Gondolom utána ugyanugy fut mint ha friss telepítés lenne, ujraindul 180 napról. De ez persze ugyanúgy jogsértő mint a fentebb említett facebookos eset kódos példa
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz micafighter #3167 üzenetére
Hoppsz, megvan a gond :-)
Nézd meg a 3161-es üzit, én arra válaszoltam, amely pedig a 3138-ra (WEBROOT SecureAnywhere™ AntiVirus 2013 [6hónap]) reagál, szóval amire te értetted hogy nincs gond (WinUtilities Pro), azzal tényleg nincs gond, ha nem ápdételik.
(#3165) WildBoarTeam: használtam anno, még a PC World-höz adták havonta a kódot, az elméletileg csak az újság olvasóinak ingyenes, dehát olvastuk mi azt az egy példányt páran a melóhelyen :-)[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz WildBoarTeam #3169 üzenetére
Ezek nem újságos kódok . Ráadásul egy Trial kódra csak 30 napra vagy jogosult .További használatra csak a fizetős és az újságos kódot használó jogosult . Ez szerintem illegális dolog amit az a fb oldal művel .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
micafighter
nagyúr
válasz WildBoarTeam #3169 üzenetére
Nem arra gondolt hogy nem lehet aktiválni, hanem hogy nem erre lett kitalálva a trial
-
nagyúr
válasz WildBoarTeam #3165 üzenetére
Trial kódot csak egyszer és legelőször lehet beadni egy programnak-ez benne a lényeg!
Azok a "trial" kulcsok valószínűleg újságos kóddal készült kereskedelmi kulcsok.[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz WildBoarTeam #3165 üzenetére
W A R E Z !
Ezt biztos nem NOD-ék csinálják .(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
WildBoarTeam
senior tag
Igen, ha elég gyakran jár ide az ember találhat igazán jó promókat.
Pl. én nod32-t használok és a FB-on találtam egy csoportot, ahol időnként a nodék közzétesznek 30 napos trial kódokat, csak azt kell cserélgetni, így mondhatni teljes verziót használok. Havi 1x meg betudok lépni FB-ra.blabla
-
looser
addikt
válasz micafighter #3163 üzenetére
De a fent említett terméknél ha nincs tovább update, akkor hattyúk tava :-)
Az Avastnál (free-nél is) akár naponta több adatbázis frissítés jöhet.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
micafighter
nagyúr
A legtöbb promó úgy szokott lenni, hogy az adott termék verziójához korlátlan liszensz, de nem jár termék update és support. Magyarul ha felteszed a promót, azt a verziót használhatod akármeddig. Van persze időszakos promo is amit te mondasz de úgy vettem észre az a ritkább
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Szerintem ne cseréld le. A free Avast is végzi a dolgát, mellé egy free tűzfal, akár alapbeállításokkal. Én úgy vagyok vele, hogy akár 1 év licensz is lehet, ha tovább nem használhatom, akkor az csak egy hosszú trial; lejárta után kicsi esélyt látok a megvásárlására, mivel itt a többi, ingyenes, ami nem feltétlenül rosszabb.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
Mercutio_
félisten
válasz micafighter #3152 üzenetére
Még ma fel is kell telepítenem és élesítenem, vagy később bármikor megtehetem?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
WildBoarTeam
senior tag
-
micafighter
nagyúr
válasz Mercutio_ #3154 üzenetére
Olyan jellegű mint a Ccleaner csak több mindent tud.
Disk Defrag: Defragment your disks and improve computer performance and stability
File Undelete: Recovers deleted files on NTFS and FAT volumes.
Disk Cleaner: Cleans disks from information that clogs your system and reduces the performance of your computer.
Registry Cleaner: Scans the Windows registry and finds incorrect or obsolete information in the Windows Registry.
Startup Cleaner: Helps you to easily manage program execution at windows startup.
History Cleaner: Erases all traces of activity on your computer, save spaces and protect your privacy.
File Splitter: Splits any type of file into smaller pieces and rejoin them to the original file.
File Shredder: Erases files and make sure that no data thief can get his hands on your sensitive data.
EXE Protector: Protects any Windows executable file with a secure password.
Memory Optimizer: Optimizes the Memory Management of Windows. No special configuration is needed, Memory Optimizer will auto configure itself.
Duplicate Files Finder: Helps you to free disk space by finding and removing duplicate files from your system.
Shortcuts Fixer: Provides you with an easy way to address the invalid shortcuts and reports back to you so that you can remove it from your system.
Process Manager: Allows you to check your system’s performance and manage the running processes.
Uninstall Manager: Manages the programs installed on your system and uninstall unneeded software.
System Information: Shows you the detailed information for your computer hardware and software.
Registry Backup&Restore: Back up and restore the Windows Registry.
Registry Search: Searchs the Windows Registry by a specific wildcard. then you can delete or export them.
BHO Remover: Manages the BHOs that are currently installed.
Auto Shutdown: Schedules your computer for log off, stand by, hibernate, or shutdown at a specific time.
Windows Tools: Provides you an easy way to launch the utilities build in Windows.
System Control: Organizes and manage your Windows Settings
Task Scheduler: Configures the cleaning tasks that take place automatically.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Ez a progi mit tud, érdemes leszedni ha van fent ccleaner?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Brekecs
aktív tag
És még magyarul is tud !! Köszi !
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
micafighter
nagyúr
WinUtilities Pro ingyenes. a "Click here to buy now!" feliratra kell menni, beleteszi a kosárba, és nulla forintot kell majd érte fizetni. Nevet, emailcímet meg országot kell csak megadni. Semmi bankkártya. Ha megadtuk az adatokat tovább visz majd és mutat letöltő linket meg a regisztrációs kódot, de ezeket a megadott emailcímre is elküldik.
22óra és 40 perc van hátra még a promócióból
[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
válasz micafighter #3148 üzenetére
Hol van ebben a promóció? ..
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
micafighter
nagyúr
Emsisoft IS (1év) + CyberGhost VPN (1év) + Sticky Password Pro (lifetime) 6000ft -> [link]
-
WildBoarTeam
senior tag
-
micafighter
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
-
Egy adag back-to-school promó:
Leawo Video Converter ProWonderfox:
Apple Video Converter
Document Manager
Video Converter ProFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Egy (olasz?) oldal promója:PowerDesk pro 8
ID prodotto:
8135-0271-367H-7KX0-EJ69-KH8U----------------------------------------------------------
PowerDesk Pro 8 is the easy, fast and expert way to organize and manage
the files, digital photos, MP3s and web images on your PC. With far more
features and functions than the standard Windows file manager or other
file management software, PowerDesk® Pro 9 gives you the tools to
search, edit, track, delete, copy, move, sort, zip, label, view, convert
and more
*Key Features :** Advanced File Finder
* Multi-Pane File Viewer
* Easy FTP Utility & Support
* New! Hard Drive Indexing
* New! Search Emails & Attachments
* New! Color Code Files & Folder
* Compatible with Windows 7, Vista & XP
[8135-0271-367H-7KX0-EJ69-KH8U][ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
motacilo
aktív tag
Van mostanában Webroot Av/IS promó? Jó lenne egy legalább 3 hónapos vagy féléves.
-
ƵøŁĭ
veterán
Panda Global Protection 2014 -50% (ennyit megér)
[link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
kmarci25
veterán
WinX HD Video Converter Deluxe works as all-in-one HD video converter, video editor and YouTube online video downloader.
Key features:
1. Compress and convert HD videos at one go. Support MKV, AVCHD (M2TS, MTS), MOD, TS, etc.
2. Convert between HD videos and standard AVI, MPEG, MP4, WMV, MOV, RM, RMVB, WebM, etc.
3. Support 320+ video codecs and 50+ audio codecs to meet users' daily video converting needs.
4. Help you play various videos on iPhone, iPad, iPod, Android, WP8, PSP, PS3, Xbox, Blackberry, etc.
5. Download and convert videos directly from YouTube, MySpace, Metacafe, Break, etc.
6. Deliver 32x faster real time converting speed.Blaze video magic Ultimate
Video Magic Ultimate provides an all-in-one video solution for video fans. With Video Magic Ultimate, you'll be able to easily convert any video between most of popular video formats at high speed. The program enables you to play all video contents in your library on any media platform, it also features DVD video-editing function like clip, crop, rotate, merge, add watermarks and subtitle, and even the ability to create slide-shows, download YouTube videos and make unique iPhone free ringtones.
Key features:
Convert any DVD/Video to a wide variety of popular video format, such as MP4, WMV, AVI, MKV, MOV, FLV, etc.
Convert DVD/Video for payable by kitchen handheld MP4 players, digital photo frames and various small hardware devices, besides famous iPad, iPhone, iPod, Galaxy S3/S4, etc.
Download YouTube videos, make slideshows, create iPhone ringtones.
Edit video easier, clip/merge/crop files, add watermarks/subtitles, etc.
Batch converting saves time and energy.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Met
nagyúr
GOTD licenset nem lehet újra telepíteni?
WinIso, akkor regisztráltam is (június) de most nem fogadja el a kódot."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
ƵøŁĭ
veterán
Trend Micro™ Titanium™ Internet Security 6 hónap
Feltételek:
-facebook fiók
Facebook link: [link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Restart®
tag
válasz micafighter #3127 üzenetére
Igen, ismerem. Amíg a "vízvezetékes" banknál voltam, addig nekem is volt virtuális kártyám és webes számlám ilyen esetekre. Csak aztán átmentem egy kisebb bankhoz. Ott még csak most fogják bevezetni a chipes kártyát (szóval még a virtuális kártya messze van ).
alapz@j: Hallottam már ilyen lehetőségről, de még soha se foglalkoztam vele. Cégként csak a Neteller ismerős. Meg is nézem, mit kínálnak. Köszi
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
alapz@j
tag
válasz micafighter #3127 üzenetére
Bármelyik létező bankkártyára lehet igényelni virtuális kártyát: Neteller, Entropay, Payoneer, stb. Szinte kötelezőnek mondanám az internetes vásárlásokhoz
-
micafighter
nagyúr
válasz Restart® #3122 üzenetére
van rá biztonságos lehetőség hogy bankkártyával vásárolj, de ez banktól is függ. például ez a számlacsomag, aminek az a lényege hogy 1 számlacsomag, de kettő számlát kapsz hozzá. Egy rendes meg egy webes. a webes számlához van webkártya. a webes számlának meg kártyának az lenne a lényege, hogy interneten ha fizetsz, akkor a rendes számládról átteszel a webszámládra annyit amennyi akkor éppen kell. és azt leemelhetik, de egyébként nem tartasz rajta pénzt, csak közvetlen mielött fizetni akarsz, akkor teszel rá. nekem ilyen számlám van de ettől függetlenül én ezt nem használom, inkább paypal párti vagyok
-
Bodz
nagyúr
válasz Black Plague #3123 üzenetére
Itt az online installer, amit reg után letölthettem.
-
Restart®
tag
válasz micafighter #3117 üzenetére
Egyet értek veled. Bár én többször is használom neten a kártyámat (repjegy vásárlás, tandíj fizetése, színházjegy, stb.). Tehát nem nagyon tudom kikerülni, de figyelek, hogy kinél adom meg az adatokat. Most mondjuk bátorkodtam megadni, mivel bő hónapon belül a bank lecseréli a jelenlegi kártyámat
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
szabeska
addikt
-
ƵøŁĭ
veterán
Féléves promó-nál nem kell adatot megadni : [link]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
micafighter
nagyúr
én azért nem mentem végig, mert nagyon veszélyes a bankkártya adatokat megadni. Engem nem érdekel hogy mcafe felölem lehet bármi, a bankáryta adatokkal nagyon könnyü visszaélni. ha valaki tudja a bankkártyán lévő adataidat gyakorlatilag interneten ki tud fosztani. ha valami nem fogad el paypalt, akkor inkáb kösz nem
[ Szerkesztve ]
-
Restart®
tag
válasz Aidan85 #3113 üzenetére
Feltehetőleg ellenőrzés végett zárol. Sajna nem szereti a Visa Electron-t
[ Szerkesztve ]
-
-
szabeska
addikt
-
micafighter
nagyúr
válasz szabeska #3110 üzenetére
Szerintem ki kell simán tölteni végig, mint ha megvennéd, tehát számlázási adatok meg bankkártya is, de végig irja hogy Total: Free, ugyhogy a végén ha rányomsz a fizetésre, akkor gondolom nem von le semmit hanem írja hogy kész és megkapod a kódokat. Nem vagyok benne biztos nem csináltam végig
-
ƵøŁĭ
veterán
McAfee Internet Security 2013 for 1 year for 3 PCs
[link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
addikt
Avanquest WebEasy Professional 10 honlapkészítő program, regisztrálni kell.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
micafighter
nagyúr
Traffic Inspector Free Full Version License Key [5-user] @ GOTD
Ismeri ezt valaki? Érdemes használni?
-
dbius
veterán
Aki kapja marja alapon:
Zemana Antilogger serial: 2963-3594-2475-0751
Giveaway keretein belül nyertem, de nem használom - már - a szoftvert, a kulcs még nem volt használva, elvileg aktiválástól 1 évig érvényes, 1 gépen.
-
ƵøŁĭ
veterán
[Promo] RollBack Rx FREE License ( India Only)<--Proxy
[link](ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Qasam
aktív tag
válasz micafighter #3100 üzenetére
Nekem sajna már nem adott kulcsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Robotporszívók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videó stream letöltése
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest