- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qasam
aktív tag
válasz
Bertiee #5037 üzenetére
Szia!
Készítesz egy Norton fiókot. Ott belépsz a Mobile Security fiókba. Kiválasztod az eszköz hozzáadását, kiválasztod a platformot és megadsz egy e-mail címet. Klikk a küldésre. Ha megérkezett az e-mail a telepítővel felrakod a telóra. Majd ismét belépsz a NMS fiókba hozzáadod a kulcsot és kész. -
Aidan85
aktív tag
válasz
Bertiee #4513 üzenetére
Sok ötletem nincs hozzá, én a sajátomat, még 100 pár nap volt az előzőből a MyBitdefender oldalon keresztül, bejelentkezés után, az oldal tetején a mail címemre kattintva választottam a Products pontot, és ott az Add License Key-hez beírva az új kódot elfogadta, majd a következő indításnál már a gépen írta a Bitdefender, hogy 270 napom van hátra...
-
Tetete1
senior tag
válasz
Bertiee #4481 üzenetére
Nekem Comodo IS tökéletesen bevált (ingyenes). Sok-sokévi próbálkozás után Váltam Comodo fanná. Nem is kellene más. Bitdefendert is kipróbáltam, nem kéne.Ellenőrzésre Malwarebytes Anti-Malware és az Emsisoft (mindkettő tökéletes és ingyenes. Keresre (ellenőrzésre) jó az ingyenes is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest