Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
LamerGyuri
üzenetére
miből tart egy 10 perces maillel...
-
-
-
rizso
addikt
Ha jól értelmezem mindenkinek ugyanaz a serial jár AVG-hez. Valaki megírná nekem pü-ben?

-
Musicking
aktív tag
-
C. s.
addikt
Zoner Photo Studio 16 PRO
Tudtommal ez még soha nem volt, csak a 15-öset adták korábban. -
Qasam
aktív tag
-
CJ4567
nagyúr
5000 Dawn of War Master Collection kulcs
Hétfőig tart a nyereményjáték, délután kettőig. -
ƵøŁĭ
veterán
AVG-vel kapcsolatban (már 2008-ban is létezett a kulcs):
Elméletileg adott mennyiségű felhasználó keretig engedélyezték a kulcsot ,viszont a mai napig aktiválják a kereten felül is a felhasználók . Néhány kulcs már blokkolva lett a kapott kulcs is csak az egyik a többi közül nincs garancia arra ,hogy nem lesz blokkolva . -
betyarr
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
ha felpakolsz vagy 10 antivírust a gépedre,akkor ne is csodálkozz,hogy majd összeakadnak és instabillá teszik a rendszeredet.akkor is ha kikapcsolod azt,amelyiket nem használod!
a vírusírtók nagyon beépülnek a rendszerbe,ezért is van sokszor saját eltávolító programuk.azonban van amikor ez sem segít!én pl. ha nagyritkán antivírust cserélek,akkor azt úgy teszem,hogy az egész rendszert újrateszem.szóval csak óvatosan halmozd az av-ket. -
bobalazs
nagyúr
válasz
daimonion
üzenetére
shadow defenderem van. Kikapcsoltam, ráraktam avg-t használtam egy napig, beindult itt a móka az illegális kulcsokról, shadow def. be, minden klapfolt stb.; felraktam webrootot avg mellé próbaképpen, minden müködött. Ez bekapcsolt shadow defenderrel történt. Újrainditáskor ugye ilyenkor webroot eltűnik. El is tűnt. shadow def. kikapcs megint, reboot AVG letakarít. Újraindítás, majd El is tnt, de úgy hogy köv boot már 10 percig tartott mire asztalhoz ért win8. Ezek után még 3x próbálkoztam újraindítással hátha csak beállítás történt windows részéről és megjavul. A nagy lóf*szt. Tuti hazavágott valami registryt vagy mittudomén, lényeg az hogy nem szórakoztam visszapakoltam macrium image-t azt csókolom. Konfig adataimon van. Alap telepítés volt avgből, tűzfal kivételével minden be volt kapcs.va.
-
daimonion
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
leszedtem a gépről, aztán úgy be lassult az egész rendszer, hogy mentést kellett visszapakolnom.

Tahát amíg fennt volt addig minden klappolt ezek szerint.Azért jó lenne tudni a géped konfigját milyen tuning progik vannak fennt ha esetleg fennt vannak és milyan beállításokon használtad az AVG termékét ..Azért ezeket is jó lenne tudni
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Nem most kérdeztem hanem vagy egy éve.A kulcs lejárati idejéből lehet következtetni a dolgokra. Majd ha gép előtt leszek megnézem a kulcsot de 22 variánsa van s gondolom, azt promózzák ami nincs blokkolva.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
A kulcs az régi. Facen válaszolták. Pár kulcsot már blokkoltak.
-
C. s.
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Gond nélkül települt és fut 64 bites W8.1 alatt. Ellenőrizd, nem a biztonsági program szól-e közbe. Ha nem az a ludas, szedd le a játékot és telepítsd újra. Néha elég ennyi is.
(Az Origines Sims 2-t például a Sandbboxie-ba próbáltam telepíteni, és az nem tetszett neki, de "kopaszon", simán a gépre gond nélkül fölment.) -
ƵøŁĭ
veterán
Avg promó kulcsok 2010 előttiek és valószínüleg csak több felhasználóért vannak. Néhány kulcsot már tiltottak korábban.
8MEH al kezdődő kulcsok illegálisak vagyis a support szerint de ki tudja.. -
-
rayoliviero
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Nálam megy rendesen alatta.
-
Qasam
aktív tag
válasz
betyarr
üzenetére
Ezek a promós kulcsok elvileg öt évesek már tavaly kiadta őket az AVG. Nekem van egy raklappal belőlük. Számtalan gépre telepítettük őket a kollégámmal a 2013-as verzió megjelenése óta gond nélkül. Fent vannak warez oldalakon is, aktiválhat vele boldog boldogtalan nem lesznek blokkolva. Olyasmi ez mint a Bitdefendernél, csak az ad érte pénzt aki nem ismeri a promóikat.
-
C. s.
addikt
Bejeweled 3 Standard Edition (Okt. 28-ig ingyenes.)
Angol oldal (Origin)
Német oldal (Origin)
Forrás -
Met
nagyúr
válasz
scott_free
üzenetére
Most megint visszatérünk ahhoz a kérdéshez hogy meddig tart regelni ilyen célokra egy fb accot?

-
betyarr
veterán
általában így szokott történni a dolog egy nevesebb sw promójánál,ha azonos számokat terjeszt.100 ember lájkol,de továbbadja 10000-nek.a cégnél meg feltűnik a dolog és kis idő elteltével,aki azzal a kulccsal regelt,szépen azt veszi majd észre,hogy jelzi a prog,hogy átváltott próbaváltozatra...

-
betyarr
veterán
van egy olyan érzésem,hogy ez a promós kulcs pár nap múlva feketelistás lesz

-
stingy2
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szokásomtól eltérően kicsit beleolvastam a promó szabályokba: a rossz hír, h csak coloradói lakosoknak van hivatalosan
a jó hír, h jan.05-ig tart. 
-
stingy2
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ha Webroot Antivirust használsz, 6 hónappal meghosszabíthatod:
[link]
két gépre tettem fel 2 mail cím kellett hozzá. -
Visormail
addikt
AVG Internet Security 2015 (4 Year License) Giveaway likeolni kell és megjelenik a letöltő link ami egy zip-re mutat. Tartalma egy gyári online telepítő, meg egy txt a seriallal.
-
alfa20
senior tag
Bitdefender Mobile Security 6 months of FREE protection for Android!
Akció vége: 09.18 0:00
Aktívázni 7 napon belül, igényléstől számítva.Bocs ha már volt
-
daimonion
senior tag
válasz
Visormail
üzenetére
ÉN innen töltöttem le de sajna ha egyszer feltelepítettem akkor annyi..Töröltem és már az újra telepítés után már nem aktiválta a mellékelt kóddal csak szeptember 24 ig...
Hiába töröltem ki a registryt meg minden maradt ugyanez a helyzet.. Újrarakni azért hogy kipróbáljam hogy tényleg csak tiszta rendszeren működik-e a regisztráció nem akarom -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
A vírusírtó topikban válaszoltam.
-
tiptom111
csendes tag
Please note, this freebie is really a 365 day extended trial of AVG Internet Security 2015 instead of an actual one year license. In terms of features and protections, there are no differences between a trial and a real license — you get all the same features, updates, and protection. The difference arises in who can install it. If you have used AVG Internet Security in the past, then you might not be able to install an extended trial and thus won’t be able to get this freebie.
Szűz rendszerre rakd, akkor engedi az egy évet.
-
ƵøŁĭ
veterán
Aki esetleg ráér, nem tud arról pár infót ,hogy miért írja ki az AVG : Kód lejárt .
Promóciós kulcsot ha beírom ezt írja ki ,viszont néhány usernek pedig jó . Promós oldalon is ezt a kulcsot kapom ,illetve írnak néhányan ,hogy nem engedi aktiválni . -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ez a fóruma, de most éppen aktuális. 1 hónap van hátra a Webroot licensemből, és ahogy nézem ez a KIS akció 3.999ft-ért piszok jó ár. Mennyire jó most a KIS? Érdemes lenne lecserélni a webrootot a KIS-re? Anyagilag mindenféleképpen lényegesen jobban kijönnék, mert két gépre kéne venném. Stabil megbízható védelemre van szükségem. Pár éve volt KIS-em, de utána nem szuperált túl jól, ezért váltottam.
Köszönöm
-
-
roli321
csendes tag
Adguard 6 hónap http://goo.gl/HgNDtG
-
-
C. s.
addikt
Knights and Merchants HD - Ingyen Steam kulcs (korlátozott mennyiségben, de még sok van).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...