Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
-
Visormail
addikt
Hm érdekes, a particionálójuk is olyan hogy még cégeknek is ingyenes nem csak otthonra, ennek ellenére rendelkezik a legtöbb ingyenesből hiányzó funkciókkal is pl partíciók egyesítése. Erre most itt van ez a backup programjuk is ami szintén céges használatra is ingyenes de ez ráadásul még szerver windowsokkal is kompatibilis és megint megtalálható benne pl az Incremental & differential backups funkció ami nem szokott sok ingyenesbe benne lenni. Ez az egy hiányzik nekem a Macrium Reflect Free-ből (mondjuk a Paragon Backup & Recovery 2013 Free is tudja). Szóval elég jól nyomják az Aomei-nél

Sőt most ezt a Backupper-t feldobtam virtuális gépre megnézni és alapban tud WinPE boot lemezt is készíteni nem csak linuxost, iso-ba is tudja menteni, és nem kell hozzá a több GB-os WAIK csomagot se feltenni mint a macriumnál. -
sz.j
nagyúr
AOMEI Backupper Free backup and recovery software.
Mellesleg klónozni is lehet vele.
(Még nem próbáltam ki...) -
RudyD
tag
Üdv!
Én is próbára tettem, valami dotnyet néggyel megspékelt, ingyenes-nyílt forráskódú 'lopásokkal' teletűzdelt cuccról van szó.
Há' nem tetszett, amire nekem kellett volna nem ment.
Ezt alapból és ingyenes - open source cuccokkal is meg lehet csinálni...
OCR-t meg nem igazán találtam benne, úgyhogy kerítettem egy jó öreg abby -t. Kár hogy a recognita anno lehúzta a rolót. De hogy ne teljesen off legyek - normális élő OCR promo nincs valakinek kéznél - ami normálisan működik is kb abby szinten? -
Jó kis program lenne, csak annyira fejlett, hogy folyton az először megadott pdf-et konvertálja, amit amúgy elég jól átkonvertált, csak nem tudja elfelejteni. Annyira a szívéhez nőtt, hogy mikor töröltem az első pdf-et, hátha akkor nem találja meg és azt konvertálja, amit szeretnék, akkor is azt szedte elő valahonnan és persze megint megkaptam konvertálva a megadott helyett

-
cigam
titán
A PDFZilla egy fejlett PDF konvertáló program
FÕ tulajdonságai:
- PDF állományok konvertálása Word formátumba
- PDF állományok konvertálása Word formátumba szöveggel és grafikával
együtt.
- PDF állományok konvertálása RTF formátumba
- PDF állományok konvertálása Rich Text fájlokba. Az állomány szövege és
képei
WordPad-del szerkeszthetõk.
- PDF állományok konvertálása TXT formátumba
- PDF állományok konvertálása sima szöveges állományba. Szerkeszthetõ
NtePad-del.
- PDF állományok konvertálása képformátimba
- PDF állományok konvertálása BMP, JPG, GIF vagy TIF fájlokba.
- PDF állományok konvertálása HTML lapokká
- PDF állományok konvertálása HTML lapokká és automatikusan index fájl
generálása hozzá.
- PDF állományok konvertálása SWF formátumba
- PDF állományok konvertálása Shockwave Flash animációkká webes publikálás
céljából.
- Lapkiválasztás
- Lapok elforgatása 90, vagy 180 fokban.
- Az összes lap, vagy csak a kiválasztott lapok konvertálása.
- Egyszerü és könnyû használat
Regisztrációs kód: 7GR568YEOD4U46W
FONTOS: A PDFZilla ingyenes prmóciója 2013. július 07-én lezárul! -
AtHoS
nagyúr
WinISO is a professional CD/DVD/Blu-ray Disc image file utility tool that can open, create, edit, extract, mount, convert ISO files and other image file formats. It can also make bootable CD/DVD/BD and burn ISO image file to CD/DVD/Blu-ray Disc. Furthermore, it’s capable of processing almost all CD/DVD/BD image files, including ISO and BIN. WinISO provides a comprehensive solution. You can handle the ISO image files as you wish.
Key Features:
- ISO Editor: Open and edit ISO files
- ISO Extractor: Extract ISO files and CD/DVD/Blu-ray Disc image files
- ISO Converter: Convert image files between ISO/BIN and other formats
- ISO Burner: Burn ISO image file to CD/DVD/Blu-ray Disc and burn image files on-the-fly
- ISO Mount: Mount ISO image files
- Bootable ISO Maker: Make bootable CD/DVD/Blu-ray Disc images
- Backup CD/DVD/BD as image files from CD/DVD/BD Drive. -
Black Plague
tag
Forticlient is használ igaz komolyabbat mint reklámszürő és Parental Controlnak hívják meggátolja a káros weboldalak betőltődését igen jól konfigurálható de ha nem akarsz teljes terméket felrakni ott a Bloksi ami elérhető FF re és Chrome ra is de az IE 10 ben meg ott vannnak a követésvédelmi listák...
-
BigManus
addikt
-
kispx
addikt
Surround
2014 januárjáig ingyenesen használható. Még nem próbáltam. -
cigam
titán
válasz
BigManus
üzenetére
1:1
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ a magyar oldal sem bizalomgerjesztő
-
BigManus
addikt
Nincsen benne reklám szűrő.
Ráadásul még mindig nincs megoldva, hogy kivételeket adhass hozzá.
Maga a menü ott van, de inaktív.LiLxWaYnEx
Ez jó harci duma a részükről, mert minden iFrame kódot átenged.
Ráadásul a Firefoxon keresztül iFrame kóddal jön be sok gépre az Ukash vírus ( Rendőrségi )
Sok gépről szedtem le amin McAfee volt.
Nekem régen kedvenc programom volt, de mára már nem is ajánlom senkinek. -
ƵøŁĭ
veterán
McAfee AntiVirus Plus 6 months free
[link] -
Visormail
addikt
New PDFZilla V3 Time-limited Giveaway
This giveaway will be closed on July 7th, 2013. -
Balinov
titán
Eset Smart Security 7 Beta (1eves licenszel) innet
fontos: nem probaltam meg ki
-
ƵøŁĭ
veterán
eScan Internet Security Suite 14 for 3 months free
[link] -
kispx
addikt
Könyves promónk mintha még nem lett volna

-
kispx
addikt
"Wondershare LiveBoot 2012 is a professional rescue disk providing 40+ tools to meet all emergency repair and maintenance needs for your computer. No matter your computer/hard drive is crashed, doesn’t boot at all, or can’t get into Windows for any other reasons, Wondershare LiveBoot 2012 can take them all."
-
Johnyy
tag
Hard Disk Sentinel Professional örökös licensz 2400 Ft-ért: [link]
-
kispx
addikt
-
lumpy82
csendes tag

Köszönöm
Én nagyon meg vagyok elégedve az AVG-vel

-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Erős középmezőnyben van .
-
bajtokarpi
őstag
Szia!
Köszönöm a promót. Milyen minőséget képvisel a mostani AVG? Notira lenne telepítve, és mostanság nem követtem nyomon a vírusirtók minőségét.
Köszi
-
micafighter
nagyúr
köszi szépen tökéletes az időzités 10 nap mulva jár le az avg is védelmem

a telepítéstől kezdve ketyeg az egy év? és számít hogy mikor települ? arra gondolok hogy le fog e járni. pl letöltöttem a telepítőt most, de csak 2 hónap mulva telepitem?
Traxx kérdésedet a nagy virusirto topicban tedd fel inkább szerintem

-
kispx
addikt
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague
üzenetére
Kezdheted telepíteni 1-2 perc és ott lesz nálad
. -
Visormail
addikt
válasz
Black Plague
üzenetére
Én még időben beváltottam, de nem értem mire jó. Azt írta hogy majd küldik emailben, tegnap jött egy levél amiben ugyanaz a kép van meg egy "vásároljon most" gomb. Ha arra rányomok ide dob [link], de itt is voltam már korábban és nem küldtek kulcsot. Ha megint beírom ott a nevet és emailt akkor visszadob a főoldalukra [link]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague
üzenetére
Tedd fel a trial verziót és ha hosszabb időn keresztül szeretnéd használni kulcsot megkapod .
-
cigam
titán
Csak egy like, és tied lehet az Aiseesoft Blu-ray to MP4 Ripper
-
ƵøŁĭ
veterán
UnThreat Internet Security 2013 - 1 Year license key
Facebookon megkeresítek hivatalos oldalukat , elfogadjátok az ajánlatot . Ezután emailre (spam) kaptok egy megerősítő levelet melyben megadjátok adataitokat (email cím név) és már küldi is a kódot . -
King Unique
titán
A 90 napos Bitdefender Facebook promó az működik vkinél, mert likeoltam, de nem küldött semmi kódott, amit telepítésnél kért volna, így csak 30 nap...?

-
raccoon24
csendes tag
A Windows óráját lehet felturbózni az alábbi programmal.Naptár, értesítések, riasztások beállítása különböző hangokkal, "bőrök".
-
HZoli87
veterán
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
Magyar nyelv egész biztosan nem, mert nem lokalizálták.
-
motacilo
aktív tag
-
kispx
addikt
-
cigam
titán
Media Center használói bizonyára beleütkeztek abba a problémába, hogy WTV fájlokat nagyon sok program nem szereti. Az Aiseesoft WTV Converter-t arra találták ki, hogy a MediaCenter által felvett fájlokat átkonvertálja avi, mp4, mov, konténerbe, valamint magát csak a hangsávot kinyerni mp3/wma formátumba.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Nem tudom .
-
dbius
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
Az egy dolog, de ez nem csak dobozos verzió??? Mert szállítási költség is van.
-
raccoon24
csendes tag
[Ashampoo Home Designer Pro 1.0.1]
Holnap 9 óráig.
-
ƵøŁĭ
veterán
Panda fanoknak (88%-os kedvezmény )
$12.99 for Panda Internet Security 2013 Software with 5-Year Protection for 5 PCs ($109.99 List Price). Free Returns.
[link] -
Fandango
veterán
Adobe(R) Photoshop(R) Lightroom(R) 4
------------------------------------------------------------------SHOOT. SAVE. SHARE. LIGHTROOM 4: ONLY US$99.*
Beautiful images for a beautiful price.
Adobe Photoshop Lightroom 4 software makes everything about
digital photography faster and easier. And, for a limited time,
you can get the full version for only US$99.Hurry, offer ends June 8, 2013. Use promo code: LIGHTROOM99
-
danih
veterán
Mi használtuk ezt a progit annó koliban amikor a netet osztottuk. Igazából egy firewall/proxy megoldás, mindenki kapott egy kliensprogit saját felhasználónévvel és jelszóval, az kapcsolódott a szerverhez és nyilvántartotta hány megát használt a user - amikor elfogy, vége a netnek

Régi szép idők
-
UserX
addikt
Na ez elég királyságnak tűnik, server-re:
Csak az nem tudom pontosan, mire jó.
Ha felteszem, leszedjem előtte az OSS-t? 
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
De ha kell kulcs adok
. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Ninja Chick.
üzenetére
Összesen 2500 kulcsot adtak ebbe beleszámít bármely ország lakója .
-
ƵøŁĭ
veterán
CyberGhost Special Edition
[link] -
cigam
titán
Aiseesoft Blu-ray Player még 12órán át ingyenes.
-
raccoon24
csendes tag
Guitar Pro 6 Lite licenc a megadott e-mail címre.
-
Argos
őstag
Ashampoo® WinOptimizer 9
-Disk Doctor : Hard drive maintenance program that allows defective sectors to be repaired, including damaged MFTs (Master File Tables)
-System Analysis : Real-time system analysis that updates automatically when the program starts.
-StartUp Tuner : Displays all autostart entries and disables irritating programs so that they are no longer executed during Windows starts up.
-One-Click Optimizer : Fully clean up selected computer zones with a single click
-Drive Cleaner : Drive Cleaner searches the hard drive for files that are no longer needed so they can be deleted upon confirmation from the user
-Registry Optimizer : Scans and repairs invalid registry entries.
-Internet Cleaner : Finds and deletes all traces of your Internet activity in order to protect your privacy.
-Defrag 3 : New disk defragmenter service now allows the parallel defragmentation of all hard drives and partitions. -
Visormail
addikt
Movavi Video Suite 11 (Special Edition) Free Serial Activation Key kipróbáltam tényleg azonnal jön az email.
-
Visormail
addikt
Process Lasso 6.5 Free Registration Key 24 óráig él a promó.
-
Argos
őstag
"used for restoring files, deleted from any type of storage media imaginable. It supports recovering files from recycle bin and makes it possible to even restore shift-deleted files, those that bypass the recycle bin in the process of deletion."
~22 órán belül le kell tölteni és telepíteni!
-
-
Argos
őstag

Zemana Antilogger egy éves license-Secure your Internet banking and financial transactions
-Protect information in emails and Instant Messages
-Protect keystrokes from spyware
-Protect all screen images
-Windows Vista, XP and 7 compatible48 órán belül telepíteni és aktiválni kell! (a tömörített file tartalmazza a license kódot, letöltési linket)
Aktiválás: "Services" - "License" - "Enter License" -ctrl+V license kód - click "Activate"Úgy tűnik a license kód azonos mindenkinek : 0221-5728-4959-8229
-
Argos
őstag
PCSuite Inspector Pro
(HDSentinel helyett)-Analyzes the S.M.A.R.T status information for state-of-the-art hard drives
-All the relevant parameters are clearly indicated, e.g. temperature, write/read errors, transmission rate, operational life, and many more
-Overview with headings highlighted in color (green, yellow, red)
-Customizable warning and alarm functions (e.g. using sounds, emails, etc.)
-Manufacturer-independent database containing information about a host of data storage media
-Sound recommendations regarding the hard drive’s current state
-Remote access to hard drive data via the Internet -
zone
őstag
1 napig ingyenes a Carmageddon Androidra [link] (ios-re is csak nem kerestem hozzá linket)
-
ƵøŁĭ
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

Ha felteszem, leszedjem előtte az OSS-t?