- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Mosanke #2684 üzenetére
Egyszerű, megnézed, ha ugyanazt dobja, akkor az.
Megnéztem, az.
Szóval a Advanced SystemCare Pro 6 promóhoz a kód: 765BF-1BEA9-39FA3-9ABC4
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mosanke #2462 üzenetére
Agnitum acquires antivirus technology from VirusBuster
Szerk.:
LiLxWaYnEx
Ehhez véletlenül nem tartozik egy speciális telepítő?
A korábbi hasonló Agnitum promók esetében csak a promó ideje alatt letölthető speciális telepítőcsomagokkal működtek a kódok -
-
-
-
Tetete1
senior tag
válasz
Mosanke #1457 üzenetére
Nem céltalan a cserélgetés, nagyon sokáig Viperát használtam, amig folyamatosan lehetett trálban használni. Megszünt, ezért kerestem más, gyors víruskergetőt. Megtaláltam.
Csak azért vettem le a Nortont, mert jobban fogja a gépet, mint Trustport (512 Ram és 800 Hertz mellett tökéletes, mint a Vipre volt)....
-
törölt tag
válasz
Mosanke #1453 üzenetére
Szokás szerint drágábban mint a CDG-ben...
Norton Anti-Virus 2010 (ajándék 2011-gyel)(1 gépes) ahol ugye eleve kettőt adnak.
-
Tetete1
senior tag
-
Mercutio_
félisten
Semmi gond, azért kérdezem, mert német nyelvű a telepítő, ráadásul ki se lehet másolni egérrel a szöveget, így nem tudom lefordíttatni google-val
-
törölt tag
Az ötössel én elég sokat szívtam, háromszor intézte el a Vistán a Windows Live Messenger 2011 helyi profilomat, mindig mély vizsgálat után. Szóval tegnap megváltam tőle...
Gondoltam, felrakom a System Mechanic féle csodát, az meg nem bírt felmenni a tanuló módban lévő Outpost Pro mellé. Szóval most a kisebbik gépem Vistáján semmi ilyen jellegű progi nincs fent, majd felteszem a CCleanert aztán kész, ugyanazon gép Windows 7 rendszeren meg a Norton Utilities 15 tart karban
-
Mosanke
senior tag
Ha ESET-leg nem akarna frissíteni a NOD/ESS annál aki ezzel a 6 hónapos promós felh.név/jelszóval használja annak egy segítség.
A Beállítások/További frissítési beállításoknál bejelölni a Kapcsolódás Proxy szerveren keresztül és ott beírni annak Proxy szervernek IP-jét amiről megkérte a kulcsot. Remélhetőleg él majd ez a szerver 6 hónapon keresztül, mert tapasztalatom szerint (meg az ilyen szolgáltatók bizonyos megfontolások miatt amit leírnom nem nagyon publikus lenne itt) időnként "pihenteik" ezeket a szervereket majd újra aktiválják. Ez a hátrányuk a sok előnyükkel szemben. -
veze
őstag
Nekem elsöre ment ma félkilenckor
az oldalon megadott UK proxykat mutató linkből egyet kiválasztottam találomra (ezt: 31.222.162.66:8080) aztan ezen keresztül elmentem az oldalra megadtam az adatokat yahoo-s email cimet (!) nem gmailosat vagy magyart.. csekkolta a cimet a valami oylasmit irt ki rá hogy Valid... nem tom már mit..
elmentem a fiokba azonnal már ott is volt a mail, benne egy link. arra rákattoltam és bedobott egy oldalt amin ott is van a kód..
kb 5 percbe se telt az egész, firefoxban állítottam be a a fent emlitett proxyt, arrol néztem meg a mailjukat is és arrol kattoltam le a linkjuket is (hogy egyezzen) -
-
-
Tetete1
senior tag
Én ezt már majdnem két éve használom, ngyon jó. Egyetlen hátránya, hogy arra meghajtóra ( ez lehet egy önálló winchester, de lehet megosztott is több meghajtóra), amire a rendszer van telepítve, nem menthetsz, csak kikapcsolva.
Ezért én csak manuálisan frissítek (ez Vipre-vel nem nehéz). Letölteni csak másik meghajtóra (ha a rendszer a C-n, van akkor bármelyik másikra, D,E,F stb).
Vírus esetén csak melegen ujraindítom a gépet és semmi nem marad (mivel az előzőleg leárt rendszert indítja ujra). A gépet egyszerű konnelktor kihúzással is ki lehet kapcsolni (mert az előzőt tölti vissza). Ha az ember nem hülye, nem kaphat be vírust még egy közepes irtóval sem). Akár egye5tlen védelem nélkül is fel lehet menni az internetre, mert ujraindításkor semmi sem marad a gépen.
-
BigManus
addikt
" Egyszerűen kapcsolhatsz a virtuális és a "normális" rendszered között, nem kell újraindítani hozzá a gépedet "
Gondolom ( nem használtam még ) úgy működik, hogy tudod használni a normál rendszert, ide vannak telepítve a dolgaid, NIS, stb.
Váltasz egyet virtuálisra és ami ott történik, azok a dolgok nem kerülnek be a normál rendszerbe.
Ha a virtuális rendszerben mentesz valamit és kell, gondolom átmenthető.
Gondolom a Sandbixie-hoz hasonló a működése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged