Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Mac-ra partícionáló alkalmazáshoz van valami promó?
Ilyesmi, ehhez hasonló funcionalitású érdekelne leginkább: Paragon HD manager for Mac
-
kmarci25
veterán
2016. október 8. 9 óráig.

-
kmarci25
veterán
Bitdefender Total Security 2016 with free upgrades 80% discount
Kérdezném, hogy ilyenkor vajon a free upgrade mit jelent? Meddig frissíthetem ingyenesen? Mert ha nem csak egy évig, akkor nem rossza jánlat...
-
kmarci25
veterán
-
kmarci25
veterán
Emsisoft promo, 1 db licenc áráért (4 607.- Ft-ért) 3 db.
-
kmarci25
veterán
válasz
scott_free
üzenetére
A börtön foglya fogja a foglyát.

-
kmarci25
veterán
MS Office helyett, Kingsoft Office Pro 2013, 24 órán keresztül.
-
kmarci25
veterán
iSkysoft PDF Editor
24 órás!Egyébként: miért kell mostanában mindenbe beletenni azt a rohadt "i" betűt??? Mindenki az Apple-t majmolja...

-
kmarci25
veterán
ScreeCamera.Net Majdnem 100$ helyett ingyen vihető, 24 óráig.
-
kmarci25
veterán
válasz
szabeska
üzenetére
Néhányat próbáltam az oldalról. Letöltöd, elindítod a telepítést. Eközben ellenőrzi, hogy él-e még a promó, ha nem, akkor kidob, ha él még, akkor eddig nálam két verzió volt. Vagy kaptam kulcsot, vagy nem kért és anélkül települt. A másik kérdésedre nem tudom a választ, már én is gondolkodtam rajta, hogy mi van akkor, ha újrarakom a rendszert, és megint telepíteném. Gondolom, amiknek van kódja/kulcsa, ott nincs gond. A többinél, passz.
Szerk.: Ez meddig él ha feltelepítem? Én eddig csak időkorlát nélkülivel találkoztam.
Btw: ha regisztrálsz az oldalon, minden reggel kapod az emailt az aznapi give-away-ről. Én is kapom, de csak azokat posztolom, amiket arra érdemesnek látok. Jön sok himi-humi iphone video converter, meg watermark generáló képszerkesztő app, meg ilyen bullshitek. De néha van egy-egy használható darab.

-
kmarci25
veterán
DriveClone. A mai napon ingyen (amúgy 70$).
-
kmarci25
veterán
Hátha valakinek éppen erre van szüksége: idoo Full Disk Encryption 1.0
-
kmarci25
veterán
válasz
daimonion
üzenetére
Látom nem tűnt fel a szmájli. Nem kell itt a sértődöttség.
Ha vennéd a fáradtságot, és helyesen linkelnél (ahogy másodjára sikerült), akkor nem kaptál volna ilyen választ.
(SZMÁJLI!!!)Egyébként meg fel se tűnt, hogy újonc vagy, az meg feltételezés szintjén sem merült fel, hogy hülye lennél! (Nem tudom, Neked miért ez ugrott be rögtön.
)Béke veled!

-
kmarci25
veterán
Az OCR-t nem értem. Telepítettem a plugint, le is fut az OCR, de utána hol a szöveg?

-
kmarci25
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Ahamm, megvan a megoldás.
PC-n ezen a címen be kell jelentkezni: https://www.camscanner.net/ a korábban létrehozott accounttal. A következő képernyőn a jobb alsó sarokban volt egy link, Go Premium for free (vagy valami ilyesmi). Erre klikkeltem, ezután jött a korábban linkelt képernyőkép.
Utána mobilon kijelentkeztem, majd újra be, és már premiummá is vált.
-
kmarci25
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Nekem kétszer jött ugyanaz az email (amiben az aktiváló link volt). Az alkalmazásban basic account és 200 MB.

-
kmarci25
veterán
WinX HD Video Converter Deluxe works as all-in-one HD video converter, video editor and YouTube online video downloader.
Key features:
1. Compress and convert HD videos at one go. Support MKV, AVCHD (M2TS, MTS), MOD, TS, etc.
2. Convert between HD videos and standard AVI, MPEG, MP4, WMV, MOV, RM, RMVB, WebM, etc.
3. Support 320+ video codecs and 50+ audio codecs to meet users' daily video converting needs.
4. Help you play various videos on iPhone, iPad, iPod, Android, WP8, PSP, PS3, Xbox, Blackberry, etc.
5. Download and convert videos directly from YouTube, MySpace, Metacafe, Break, etc.
6. Deliver 32x faster real time converting speed.Blaze video magic Ultimate
Video Magic Ultimate provides an all-in-one video solution for video fans. With Video Magic Ultimate, you'll be able to easily convert any video between most of popular video formats at high speed. The program enables you to play all video contents in your library on any media platform, it also features DVD video-editing function like clip, crop, rotate, merge, add watermarks and subtitle, and even the ability to create slide-shows, download YouTube videos and make unique iPhone free ringtones.
Key features:
Convert any DVD/Video to a wide variety of popular video format, such as MP4, WMV, AVI, MKV, MOV, FLV, etc.
Convert DVD/Video for payable by kitchen handheld MP4 players, digital photo frames and various small hardware devices, besides famous iPad, iPhone, iPod, Galaxy S3/S4, etc.
Download YouTube videos, make slideshows, create iPhone ringtones.
Edit video easier, clip/merge/crop files, add watermarks/subtitles, etc.
Batch converting saves time and energy. -
kmarci25
veterán
Over the next few days we will be featuring:
SuperEasy SpeedUp 2 2.1 - Original $29.95. Now Free! on July 31, 2013
Ashampoo Photo Commander 10 10.2.1 - Original $39.99. Now Free! on August 01, 2013
Zortam Mp3 Media Studio 16.00 - Original $19.95. Now Free! on August 02, 2013
abylon CRYPT in the BOX 2013 - Original $25.99. Now Free! on August 03, 2013
Focus MP3 Recorder Pro - Original . Now Free! on August 04, 2013Az időeltolódás miatt még 9 óráig július 30. van, úgyhogy az előző hsz-ben említett DLNA szerver addig ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Jackson elektromos gitár
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig végigolvastam, ezek szerint nem elég alaposan...

(SZMÁJLI!!!)
)