Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
masholnap
üzenetére
Pár színes képecske miatt biztosan nem fogom... Majd pont a gugli...

Egyébként nincs itt semmi valódi probléma, ami megoldásra várna. (Legalábbis ami a jelenlegi esetre vonatkozik. Más területeken persze más a helyzet.) Egy egyszerű link tökéletesen megoldotta a helyzetet évtizedek óta, én megvagyok a csili-vili képek nélkül is. Gyorsabban át is lehet futni a lényeget a pirosas kiemelés révén. Személyes vélemény. A gugli meg elmehet a... -
szabonagyur
félisten
válasz
masholnap
üzenetére
Rákérdeztem:
(#4868) lezso6 válasza szabonagyur (#4867) üzenetére ÚjVálaszPrivát2015-05-24 19:04:17
lezso6Sajnos a Prohardvernek nincs ráhatása a Mozilla alapítványra és a Microsoftra hogy azok integrálják a Google WebP formátumának támogatását a böngészőjükbe.
Ez azért durva.

-
szabeska
addikt
válasz
masholnap
üzenetére
Igen, egy webroot nélküli gépre dobtam fel, s a kapott kulcsot bemásoltam a saját gépemen telepített webroot-ba
Fel is töltöttem Drive-ra a txt-t, tuti meglesz
Így egy teljesen új egyedi (gondolom) kulcsot kaptam, talán kisebb az esélye hogy blokkolják, mintha a mindenki által használt, képen lévőt másoltam volna ki én is 
-
-
micafighter
nagyúr
válasz
masholnap
üzenetére
nem próbáltam azt sem. ha valakinek a proxyzás nem megy akkor ajánlom a nortont 180napra. ott telepíted a promóciós verziót, ha feltelepült akkor létre kell hozni egy norton accountot, és ott kapunk egy 180napos kulcsot, amit a rendes norton internet securityhez fel lehet használni. a promóciós notebook edition akármit levakarjuk csökkentett módban a norton eltávolítójával, utána feldobjuk a norton ISt, és beaktiváljuk a kulcsal. jackpot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Weblap készítés
- Játékfejlesztés
- Tárhely szolgáltató választás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fel is töltöttem Drive-ra a txt-t, tuti meglesz

ennyi az egész amúgy full verzió de pár hsz-el feljebb be van linkelve az antivirus is ugyanilyen huawei-s verzióban