Hirdetés
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- IP69 mellett is befért a venti
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszaf
aktív tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
De azt te is elfogadod, hogy:
Vannak olyan cégek is a Földön, akik Facebook fiók (akár fake is) meglétéhez kötnek bizonyos akciókat.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Jó kérdés. Nem vettem még ilyen "családi csomagot".
-
kaszaf
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Írna valaki privátban működő német proxyt amivel megkaphatnám a kódot?
Köszönöm
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Kértem NOD kódot de közben úgy alakult, hogy mégsem használom fel. Ki sem próbáltam. Akinek kell privátban keressen, az elsőnek jelentkezőnek elküldöm.
-
kaszaf
aktív tag
Szia!
Nekem giga lapom van és a letöltő oldalon leírt "trükkel" simán működik az asrockos verzió.
Ezeket kell beállítani registryben:[HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\BIOS]
“Manufacturer”=”AsRock”
“BaseBoardManufacturer”=”AsRock”Természetesen az, hogy nálam jó volt nem biztosíték arra, hogy nálad is jó lesz.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Próbáld ezt:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest