Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
Steamen ingyenes a Killer Instinct.
-
icemad
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ott is van mod támogatás néhány játéknál. Pl Fallout vagy Skyrim. De akár a fejlesztők is használhatnák ezeket. Ne érts félre, nekem nincs gondom az angollal, némettel, hollanddal, de konzolos topikokban rendszeresen előjön a téma. És ott nem is tudod megoldani, pont úgy, ahogy te is írtad.
-
zseko
veterán
válasz
kenand
üzenetére
Én sorozatfeliratokat szoktam magamnak fordíttatni a guglival, a Subtitle Editbe be van téve. Ahogy a DeepL is, de ahhoz apit kellene szerezni meg beállítani. Így nem kell foglalkozni az időzítéssel sem, mivel csak simán visszailleszti a fordítást.
Ezt a Neuralwritert nem ismertem, utánanézek. -
Googli is sokat fejlődött, már nem az a hírhedt gagyi. Hosszabb szöveget jobban fordítanak, mert mind AI alapú már.
DeepL a legjobb, de fokozatosan korlátozták az ingyenes használatot, már max 3000 karakter egy lépésben és max 20-30 /nap. Neuralwriter 10 000 karakter és nincs napi korlát.
Előfizetéssel (kipróbálásra van Trial) Deepl Docx/PDF egész könyveket is lefordít néhány perc alatt ( 2 TRial előfizetéssel a Horus Heresy 40 kötetét lefordítattam és elolvastam, CanadaHun forumban nyersanyagok között fenn vannak ) -
-
Top cat
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Van hozzá magyarosítás is.
DeepL fordítóval készült, úgyhogy lehetnek benne érdekességek.
-
tibaimp
nagyúr
-
-
Chuck Norris
senior tag
GPX viewer pro 50%-os áron. [link]
-
AdGuard reklám blokkoló lifetime licenc 9 eszközre (ez lehet vegyesen PC, android okoseszköz is) meglehetősen kedvezményes áron: link
16.97 USD, azaz kb. 6000 Ft + adó az ára. Ennyit bőven megér a dolog szerintem.
Amúgy az AdGuard oldalán még most Black Friday akcióban is 32.074 Ft + adó (kb. 40e Ft) ugyanez.
Forrás: bestbuy topik. -
Sdi
addikt
Érdekes amit írsz: "A beérkezett üzenetek ablak úgy nyílik meg ahogy hagytam, én úgy szeretem hogy az olvasó ablak lent van, felette a bejövő és a bejövő ablak alján van a legfrissebb mail, a TB-öt nem tudtam rávenni erre." Kb. 20 éve használom a TB-t és nekem pont így működik
. A pdf megnyitásnál elsőre rákérdez mivel szeretnéd megnyitni. Nálam ez jelenleg a böngésző / Vivaldi /. -
lomposfarkas
tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Elég összetett csillagászati alkalmazás.
Ez meg egy régebby Skysafari-alapú ingyenes app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.celestron.skyportal -
axlfsi
veterán
Köszönöm srácok, estére meg is kuksizom, kedvcsináló amiket írtatok!

-
vlevi
nagyúr
válasz
axlfsi
üzenetére
Szerintem jobb.
Ha csak egy emilcímed van, akkor lehet, hogy az ingyenes verzió is jó neked.
[link]
Ne zavarjön össze, a 30 napos trial azt jelenti, hogy 30 napig használhatod a teljeset, utána dönthetsz, hogy elég-e neked az ingyenes verziója, vagy fizetsz a teljesért.
Az ingyenes pl csak 2db emilcímet tud kezelni, és vannak egyéb dolgok, amiket nem tud.
[link], [link] -
Met
nagyúr
válasz
axlfsi
üzenetére
Számomra az EM átláthatóbb, bal oldalon (nem tudom milyen sáv a neve).
A beérkezett üzenetek ablak úgy nyílik meg ahogy hagytam, én úgy szeretem hogy az olvasó ablak lent van, felette a bejövő és a bejövő ablak alján van a legfrissebb mail, a TB-öt nem tudtam rávenni erre.
Ha megnyitok egy csatolmány pdf-et akkor a pdf olvasó nyitja meg, a TB-ben egy lapfülön nyílik meg.
EM tud késleltetett küldést.Lehet hogy ezek nagy részét lehet állítani de mivel alapból be volt horpadva a mellkasom hogy azt kell használni míg jön valami akció az EM-re, nem foglalkoztam annyira vele.
De mint írtam, próbáld ki mert nem vagyunk egyformák.
-
Met
nagyúr
EM Client féláron 12.01-ig. [link]
-
axlfsi
veterán
válasz
lomposfarkas
üzenetére
... ez jó cucc, érdemes?

-
lomposfarkas
tag
Árkedvezmények a Skysafari appra:
https://play.google.com/store/apps/dev?id=6366787586007560149 -
tibaimp
nagyúr
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Nincs mit! Én is akkor szúrtam ki, be is húztam, de mondom beteszem ide, hátha így többen látják

-
-
bebeago
tag
Jelenleg ingyenes, Windows biztonsági mentési szoftver:
• Magyar nyelv támogatott
• Biztonsági mentés és visszaállítás, Windows operációs rendszer, lemezek, partíciók és fájlok (mappák) klónozása.
• Támogatott biztonsági mentési módok: teljes, növekményes és differenciális.
• Támogatja a biztonsági mentési képfájlok tömörítését, titkosítását, felosztását és egyesítését.
• A Delta-visszaállítás javítja a visszaállítási sebességet azáltal, hogy csak a megváltozott blokkokat állítja vissza.
• Automatikus és rendszeres biztonsági mentési feladat végrehajtása biztonsági mentési ütemezéssel.
• Képmegőrzési szabályzat és központi mentési feladatkezelés.
• WinPE vészhelyzeti lemez és parancssori felület (CLI) támogatása .
• Támogatott operációs rendszer: Windows Vista/Server 2008 vagy újabb, teljes mértékben kompatibilis a GPT-vel és az UEFI-vel. -
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Nah ez nem rossz, csak kár hogy pont csak az évest lehet így megvenni

-
LeroyJetro
csendes tag
-
Trailblazer
veterán
Félre ne értsük egymást: szerintem is jó a Revo Uninstaller, csak nem $10-ért, még ha le is van (volt?) akciózva. A free verziót használom, az is elég mindenre. Amire nem, arra ott az azóta szintén említésre kerülő Geek Uninstaller.
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Nekem eseti jelleggel a REVO Uninstaller PRO-nak az "erőszakos" eltávolítás funkciója tetszett anno: ha egy programot már töröltél és nincs a gépen de beírod a program nevét akkor ez alapján is meg tudja találni a maradványait (lehet rosszul írtam a nevét már régen használtam )
persze ez csak a 30 napos próbaidőszakra vonatkozik.A legjobb megoldás "elméletileg" az olyan eltávolító ami "folyamatosan" fut és minden programtelepítést "monitoroz" és ezáltal van egy adatbázis, és ezután ha kijelölsz egy programot eltávolításra aminek korábban végig követte a telepítését és a működését akkor azt gyakorlatilag tényleg maradéktalanul tudja eltávolítani.
-
alfa20
senior tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
igazából, DE,
telepítést követően el kell indítani a telepített alkalmazást változtatni a beállításokat, stb. majd bezárni a programot és csak utána kell leállítani a telepítés rögzítését. -
GEPESZ66
veterán
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
Én a free Geek Uninstallert hasznàlom mar régóta.
Ez is megkeresi a maradványokat,s törli. -
cigam
titán
válasz
LeroyJetro
üzenetére
No és mi a helyzet azokkal, amit a program futtatása közben hoz létre/módosít
-
LeroyJetro
csendes tag
Még nem teszteltem. Mikor elkezdtem használni nem volt még win sandbox.Sandboxie-t használok, de néha problémák merülnek fel. Meg az inkább kétes programok tesztelésere van véleményem szerint. Időm meg igen kevés ezzel foglalkozni. A revo inkább csak egy hasznos segédprogram megunt vagy szükségtelen programok eltávolítására.
-
ptesza
senior tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Mit értesz azon, hogy mindent látsz a telepítéskor? Pl. azt is, hogy milyen bejegyzéseket készít?
-
kress
aktív tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
a sima windows sandbox nem elég erre a célra?
-
LeroyJetro
csendes tag
válasz
Angie™
üzenetére
Évek óta használom, segít "tisztán" tartani a rendszert.Gyakran kell kipróbálnom szoftvereket, ezzel telepítem, naplóz mindent, látom mi történik telepítéskor. Plusz, ha már nem kell eltávolít minden maradványt. Sok éve fut a rendszerem újra telepítés nélkül és még mindig rendben van.
-
UserX
addikt
válasz
axlfsi
üzenetére
Szerintem ezek már Win11-nél okafogyottá váltak! XP-s időkben én is használtam...
Én, ha törlök egy progit, a windows saját eltávolítójával csinálom, utánna futtatok még egy CCleanert...Tudom-tudom, hogy ez utóbbival is laehet vitatkozni, de nálam évek óta semmilyen galibát nem okozott (Free Version)... -
AlyrArkhon
senior tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Jobb uninstall programok mélyebben képesek kezelni a feltett dolgokat, olyanokat is törölhetnek, amiket a beépített nem. Pl olyan részeket, amiket a program nem a 'saját' könytvárába telepít, hanem különböző 'gyári' win-es mappákba (syste, user stb) pakol a telepítés során. Vagy épp tudják törölni azokat a reg. bejegyzéseket, amiket a sima unistall bent hagy. a végeredmény reklám nyelven szólva, egy tisztább, jobb win... (hogy ne mondjam, hogy szárazabb)
szerk: persze ez általában azokra a programokra igaz, amiket az uninstaller telepítése _után_ raksz fel -
axlfsi
veterán
Lehet én vagyok a tudatlan, de kérlek segítsetek megérteni; miért jó egy uninstaller alkalmazást használni, ha ezt két kattintással az operációs rendszeren belül is elvégezhetem, ingyen? Hol látjátok igazán érdelmét?
Köszi!
-
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Ó ezt szerintem én megveszem, köszönöm! Van róla amúgy tapasztalat? Jó működik?
-
Joczeek
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
10 euróért drága? Remélem viccvót...
-
Trailblazer
veterán
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Elég kva drága még így is... Marad a free, portable verzió.
-
LeroyJetro
csendes tag
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi
. Jogos! -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
Véletlenül bukkantam rá erre gyűjtőoldalra, talán érdemes lenne betenni az összefoglalóba is (meg a nem működőket törölni) Tickcoupon Giveaway
-
karlkani
aktív tag
válasz
alratar
üzenetére
Beállítható, hogy felhőbe vagy helyi hálón szinkronizáljon, de ki is lehet kapcsolni, én így használom (csak PC-n). Kizárólag bejelentkezési információkat tárolok itt (2 Mozilla Firefox profilom van). Egy dolog viszont nem tetszik, csak az egyik profilt látja (hiába állítom be alapértelmezettnek a 2-est a böngésző profiles.ini-t módosítva, akkor is az 1-est látja. A 2-est úgy tudtam megoldani, hogy bezártam a Sticky-t, átneveztem az 1-es profilmappát, ahonnan már importáltam előzőleg az adatokat. Jelszókezelő indítása (végre a 2-es profilt látta), importáltam egy másik csoportba, majd visszaállítottam az eredeti nevére az 1-es profilmappát.
-
-
jupp008
senior tag
-
karlkani
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Motoros topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
- Steam topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest