Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joczeek
üzenetére
Mármint, hogy jól/hibátlanul végzi-e a feladatát? Persze, azzal nincs gond.
Az, hogy funkcióit tekintve mennyiben tud többet/kevesebbet azt össze lehet hasonlítani, az biztos, hogy particionálni lehet vele...
Régen (meg nem mondom mikor használtam először, de kb 8-10 éve) azért figyeltem fel rá, mert talán az egyetlen volt, aminek volt portable változata. Akkoriban nem igazán voltak ilyen multiboot creatorok, mint pl. yumi vagy manapság Ventoy, így aztán lehetőség volt egy winpe boot alól futtatni... Nekem még nagy kedvencem a Disk Genius is, többek közt mert ext4 fájlrendszert is meg tud jeleníteniUI: Sajnos volt már olyan, amikor javasoltam, aztán azért nem használta valaki, mert mondván kínai cucc, biztos vírusos, meg kémkedik, meg a szokásos hülyeség. Amikor meg megkérdeztem, hogy mit használ, akkor jót röhögtem, mert az Easeus is kínai, mint ahogy az Aomei és még jó pár...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest