Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
Én is használom munkahelyi gépen, mert ráadásul opensource. Hasonlóan az Unreal Commanderrel.
Viszont egyiket sem sikerült rábírnom, hogy lássa a gépre dugott androidos telefont, amit a TC alapból tudott.
-
lck
senior tag
Na Hali!
A figyelmeteket hívnám fel az általam most felfedezett Windows alatt használható ingyenes [Double Commander] programra.
Előzményként annyit, hogy immár az általam 20 éve kitartóan használt Total Commander programot sikerült lecseréltetnie velem.
A programot Linux alatt már régóta használom. Annak idején Linuxon éppenséggel a Total Commander linuxos alternatívájaként jött be nekem a képbe.
Most viszont fordult a kocka a DC lett a TC windows-os alternatívája.
A program 100 % funkcionalitással tartalmazza a TC lehetőségeit. A beépülők kompatibilisek. Kinézete, működése megegyezik, illetve beállítható a TC működésűre. Az egyéb funkciói is hiánytalanul tartalmazzák a TC minden lehetőségét. Mindezt ingyenesen!
Csak nagyon halvány zárójelben jegyzem meg, hogy így egy bennem mélyen húzódó több éves lelkiismereti problémám oldódott meg a program eddigi nem teljesen legális használatával kapcsolatban !
-
sopruk
senior tag
Nekem is sokat segített, azóta is nagy örömmel használom...
Megkerestem a beszélgetésünket és sajnos törölve van a felhasználóneve...
Viszont találtam tőle egy feljegyzést a jelszókezelőmben, valamelyik topicban osztotta meg régen:Lejárat után egy francia oldal, itt 4 hónapos egyedi VIP kódokat tudtok generálni:
http://www.diverti.fr/f-securesafe/
Nem próbáltam, mert van pár évem még, de él az oldal hátha sikerül akinek lejár az előfizetése... -
Ha jol remlik itt kaptam fsecure kuppon kodot regebben, van valakinek aktualis? PM-ben is johet…

-
UserX
addikt
Nekem nagyon bevált!
-
mgergo76
tag
Epic Game Store ingyenes játék:
Marvel's Midnight Suns -
niof
veterán
válasz
savanyaw
üzenetére
Kipróbálom, hátha ez működik is. Remélem nem lesz akkora orbitális csalódás, mint a Topaz Photo AI. Ott is baromi szép dolgok vannak a weboldalon, aztán ha kipróbálod, valós képeken úgy megbukik, mint a franc.
-
savanyaw
csendes tag
Aiarty Image Enhancer Giveaway
Generate Details for AI Artwork. 10K Free Copies for Debut
Tailor-made for AI art, Aiarty goes beyond enhancement. Deblur, denoise, deJPEG, upscale, and intelligently generate lifelike details down to the finest hair, fur, and skin texture. Elevate blurry 512/1024p creations to print-ready masterpieces.
Free Copies Left:
04716
[link] -
mgergo76
tag
Epic Game Store ingyenes játék:
Farming Simulator 22 -
8
senior tag
személyes használatra ingyenes lett a VMware Fusion Pro 13 és a VMware Workstation Pro 17
https://blogs.vmware.com/teamfusion/2024/05/fusion-pro-now-available-free-for-personal-use.html
-
-
Jabby
őstag
Ashampoo Photos - Még 12 óráig (kb. 12.-e 09:00) ingyenes
-
-
Oké, köszönöm, akkor behúzom, jól fog jönni 1-2 retro konfighoz talán
-
icemad
nagyúr
Ingyenes májusi Unreal Engine tartalmak: [link]
-
Jabby
őstag
Driver Booster PRO - Mai nap ingyenes
Product Key Recovery Tool - Mai nap 75%-os kedvezménnyel (4,99$) -
Jabby
őstag
Ashampoo Money mai nap ingyenes.
-
mgergo76
tag
COREL Productivity Bundle
CorelDraw Essentials 2021, Painter 8, Pinnacle Studio 25, WordPerfect 2021, egyéb nyalánkságok.
05.23-ig -
Jabby
őstag
IObit Software Updater Pro - Mai nap ingyenes
-
Jabby
őstag
Photo Watermark Software most ingyenes!
Saturn Radio akcióban 10 USD (
23 USD)! -
bobalazs
nagyúr
-
Shad0w
senior tag
válasz
Angie™
üzenetére
oh, akkor igazából egyetértünk. Örülök.

...de tényleg, tökjó, hogy beírtad. Ha nem ingyenes egy tool akkor mindig lesz belőle téma, hogy milyenek az ingyenesek. De ettől még mások simán örülhettek, hogy beírtad és megvették, csak nem kommentelnek róla.
szerk.: Vagy látták, hogy van hasonló ingyenesben és megnézték azt. Ez ilyen, senki nem utál
-
Shad0w
senior tag
válasz
Angie™
üzenetére
Tévedsz. A memória teszt az felület teszt (is). Pici kondenzátorok tárolják a pici biteket és azok a pici kondenzátorok lehetnek gyárilag hibásak vagy el tudnak romlani és akkor nem tárolják a pici biteket.
szerk.: a bitminták is azért kellenek, mert a fizikai elhelyezkedésük miatt előfordulhatnak olyan hibák, hogy 1 bit cella értéke magával húz egy másik bitet és akkor ha csupa 1-et vagy csupa 0-át írsz bele akkor nem találja meg, de bitmintákkal igen.Új ram vásárlásnál első lépés a memtest, az megtálálja a hibás biteket. Többször is belefutottam már, hogy gariztatni kellett gyári hibás ramokat (jellemzően Samsung ramoknál, de az én eredményeim nem reprezentatívak természetesen
). Szépen dobja a memtest ugyanazt a címet hibásnak többszöri futtatásnál.szerk2.: tökjó, hogy beírtad ide. Ez egy fizetős program ami akciós volt. Itt a helye!

-
Akkor tegyük egy kicsit rendbe a dolgokat, mert látom van baj a fejekben.

A memória, RAM teszt az nem csak egy felület teszt, mint pl. a hd sentinel az adathordozóknál, hogy megnézze azt van-e olyan hibás terület a felületen ahova nem lehet írni.
A memória teszt azt is jelenti, hogy adott sávszélességen, adott időzítésekkel, adott sub időzítésekkel, adott feszültség értékeken megfelelő a kommunikáció az alaplapon keresztül a processzorral amiben bele van integrálva a beépített memóriavezérlő, és ez a vezérlő adott sávszélességen és adott feszültségen, terhelés alatt, munka alatt folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot a memóriával.
A Karhu, amit linkeltem (és amire annyi válasz nem jött, hogy köszönöm, mikor nagy lelkesen jöttem, hogy másnak is kedvező áron meglegyen
, és csak megy a kötekedés..) továbbra is jelenleg az egyik piacvezető memória teszt. idézem az oldalukról:"K : Miben különbözik ez a többi memóriateszttől?
V : A RAM teszt egyedi tesztalgoritmussal rendelkezik, amely a memória tesztelésének teljesen új megközelítését alkalmazza. Nem támaszkodik egyszerű bitmintákra, mint a többi."Részemről a témát lezártam, mindenki azt használ amit akar, legközelebb ha ilyen akciót találok, csak a szakmai topicba fogom megosztani, mert itt a kedves közönség nem tudja ezt értékelni

-
Shad0w
senior tag
válasz
Angie™
üzenetére
énis énis énis
Nézegettem ezt a karhu-t és az jött le, hogy alapvetően tuningolósok toolja. Szanaszéjjel állítják az időzítéseket mindenhol és utána tesztelik, hogy mennyire stabil a gép oprendszer alatt. Ami ugye tök előnyös mert windows alatt akarják használni a tuningolt ramot.
Memtest-et meg jellemzően hibás modulok keresésére használ az ember, többek között mert oprendszer nélkül nagyobb területet tud tesztelni a memóriából.
...Aztán lehethogy énis faszságokat beszélek... písz

-
winhate
őstag
Ahogy nezem a sok lamma meg a win alatt tesztel gui val

Soha nem tesztelunk ramot winfos alatt ugye ... (vmem ,mem foglalas,stabilitas es tsai)
Innen kene leszedni -
WAINKILLER
csendes tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szia !
Lehet, hogy a legújabbnál nem működik, de ha más oldalról tudsz letölteni egy korábbi verziót akkor azzal vinnie kell.
Egyébként az új verzióhoz is van megoldás, csak itt nem közzétehető. -
bajtokarpi
őstag
válasz
WAINKILLER
üzenetére
Szia.
Köszi, de sajnos invalid a regisztrációs kód.
-
WAINKILLER
csendes tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
iCare Recovery Pro-ra esetleg tud valaki akciót? Nem igen találtam.
Köszönöm
-
w.miki
veterán
Bitdefender Antivirus Plus 2019 290Ft
Elvileg 8400Ft 1 évre
Persze lehet ki kell fizetni a 1390Ft-os szállítást. -
WAINKILLER
csendes tag
Sziasztok !
Tudna valaki esetleg a KerSzám Gold programhoz 23-as illetve 24-es frissítő kódot ?
Előre is köszönöm. -
WAINKILLER
csendes tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Avast letöltőoldal:
[link] -
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Szia, volt már erről szó,ezzel kapcsolatban két meglátásom van:
1. nagyobb a bizalmam (főleg a minőség terén) egy a VPN-t fő szolgáltatásként nyújtó céggel ( pl.: NordVPN) mint egy vírusírtót fejlesztő cég ami "mellesleg" a drágább védelmük mellé adnak VPN-t.2. a puding próbája az evés: teszteld az Avast VPNjét (lassít e mennyivel nő a PING érték stb.) és persze akár az említett NordVPN-t.
-
mgergo76
tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Off-off
Neked sikerült életre keltened valahogy a Surfshark-ban a bypass funkciót? -
GEPESZ66
veterán
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Az Avast VPN jónak mondható?
pl. gyorsaság, stb. -
blue eyes
tag
Sziasztok
Avast Ultimate honnan lehet letölteni, csak a Premium Security találtam meg, magyar nyelvű változat érdekel?
-
blue eyes
tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
köszönöm
-
Brekecs
senior tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Köszönöm szépen !
Üdv -
blue eyes
tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Szia
Ha van még kérnék egyet én is !
Üdv -
Brekecs
senior tag
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Szia !
Ha van még kérnék egyet én is !
Üdv -
Golden9
veterán
válasz
LeroyJetro
üzenetére
Köszönöm!
-
Cs1csó
titán
válasz
Golden9
üzenetére
ingyen sem kéne.(mármint most is így lenne de ugye csak adott ideig) Szerintem bőven megfelelő a FREE változat. A 2000-es évek vége óta azt használtam szinte mindig. Most már pár hónapja a Defender-t nyűvöm, de ettől még lehet pár hónap múlva megint teszek egy próbát az Avast Free-vel. -
Golden9
veterán
válasz
LeroyJetro
üzenetére
-
LeroyJetro
csendes tag
Ha valakit érdekel, van néhány (5) Avast Ultimate licenszem (lejárat 2026.11).
Kérési sorrendben.
-
UserX
addikt
Bocs, hogy belépek. Read Only módban léve nem tetszett a 'cívódásotok'. Angie talált egy most jó vételnek számító programot. Akinek kell élhet vele, akinek nem az kihagyja. A magam részéről én is maradok a MemTest-nél. Örülök, hogy viszonylagos kompromisszumos megoldás született!
-
niof
veterán
válasz
Angie™
üzenetére
Meglehetősen kevés dolgom van LGA1700-al, illetve DDR5-el, a melóban egyelőre 10-nél kevesebb ilyen gép van az ~500 régebbi mellett, úgyhogy egyelőre nem igazán érint. (Nem túl nagy lendülettel cseréljük a régebbi gépeket...
) Privátban meg még kevesebb, egy, azaz 1 ismerősöm van ilyen platformon. De a hozzászólásodat alapul véve utánanézek, mivel is tudnak az említettek többet, mégis csak ez a munkám. Csak roppant furcsának találom, hogy az ipari standardnak számító program ne lenne felkészítve az újabb technológiákra. Ha ez így van, akkor az nagyon szomorú... -
Pff.. A memtest nincs fejlesztve az új hardvereket, gyakorlatilag lg1700 platform tesztelésére alkalmatlan, vagy ha le is fut rajta, nem olyan algoritmusok alapján dolgozik ami a DDR5 ramokkal ellátott rendszereket megfelelően le tudja tesztelni.
Jelenleg az ingyenes verzió új konfigok tesztelésére a TM5 Anta vagy sok körös Usmus alkalmas.
Ez a progi ami linkeltem most egy másik szuper alternatíva az új konfigok tesztelésére. Remélem kielégítő választ sikerült adjak. -
Végre én is találtam vmit ami szerintem BB.
karhu ramtest - 9,99euro helyett most csak 5euro
Elvileg még 29 napig érvényes, vegyétek- vigyétek
-
Danecay
addikt
Egy egész jó és sok mindent tudó kis videós progi:
Terms and Conditions
· This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
· No free updates; if you update the giveaway, it may become unregistered
· No free tech support
· You must redeem the license key before this offer has ended
· May not be resold
Technical Details
· Developed by Digiarty Software
· Version is v2.0
· Download size is 146 MB
· Supports Windows 7, 8/8.1, 10, and 11 (64-bit) -
kress
aktív tag
válasz
bpmcwap
üzenetére
mi lenne ami kell neki? ha csak étlap megjelenítés, rendelés meg minden nélkül, akkor ez csak egy statikus html oldal, meg a linkje egy qr kódban, valami webeset/programozót keresek csoportban ezt fillérekért össze kéne dobnia bárkinek
tippre azért éri meg neki mert egy ilyet fenntartani nem nagy összeg, de jó referencia/reklám, gondolom az oldal alján vagy valahol ott lesz az ő címe
-
HUNited
őstag
válasz
bpmcwap
üzenetére
nincs itt semmi csoda, ahogy írja is a csávó, ő egy magánszemély és hobbiból csinálja. Nem nagy kaland egy ilyet összetenni manapság. Gondolom ha sokan fogják használni, egy idő után fizetőssé teszi. De szerintem nagyjából 1-2 napnyi fejlesztéssel létre lehet hozni egy ilyet (megfelelő tudással, és meglévő rendszerek használatával).
-
bpmcwap
senior tag
Kifejezetten kérem az admin felülbírálását a hozzászólásommal kapcsolatban!
Az oldal ingyenes QRérlapot ígér, amit be is tart a tapasztalatom szerint – regisztráltam, létrehoztam, működik. Leírást ad, még az AI felhasználásához is. Szkeptikus vagyok, de nem értem hol a csapda. Egy ismerősömnek kellene, nyárra egy kis büféhez. Kért árajánlatokat és hát nem fér neki bele, majd google barátja ezt osztotta. Én megnéztem, és ránézésre nyáron biztos oké. Kérdés, ti találtok e rajta fogást. OFF topikba teszem, mert nem biztos hogy releváns, de a vélemények mindenképpen érdekelnének!
https://qretlap.hu/how-to/
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest