-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Dr Bubo #19831 üzenetére
A gépemben van DVD író/olvasó de anno amikor építtettem a gépet (2015 tavasza) is erősen gondolkodtam, hogy tegyek e bele olvasót. A következő gépházamon már alapban nem lesz neki hely.
Nincs bajom az optikai adattárolással de a jelenleg elérhető formájában a hátam közepére sem kívánom.
Persze HA:
- pikk pakk lehetne olcsón és gyorsan mondjuk egy lemezre 100TB-ot pakolni akkor üsse kő de ugye ez nincs. A BD-re fér több de a lemez, az író és az olvasó is drága és nem is gyors. -
Dzsekó
addikt
válasz
Dr Bubo #18032 üzenetére
Mindig is Windows-os volt 96-ban jelent meg először és rögtön támogatta a hosszú fájl neveket, mint a Windows. Norton, Volkov, Dos Navigator nem támogatták eredetileg.
Itt egy összehasonlítás az akkori commanderekről: [link]Jó a Zord avatarod.
Gyerekkoromban szerettem a Benji sorozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest