Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
Hát ha ez így van, akkor ennyiből vehetek 1 eurós w11 kulcsot is. Lehet abból bármi baj? Mármint hogy tiltják, vagy valami?
Iramirez
dehogy idodába!
itthon lesz gamer pc csak. De azért jobb lenne még egy olcsóbb kulcs is, mint ilyen kmspiko-kal szarakodniAmúgy OEM, standard, vagy retail verzió legyen?
-
cibus
senior tag
Valami olyasmit dumált a videóban hogy nagy mennyiségben vásárolja fel az az oldal a kulcsokat minden országból és ezért tudják olcsóbban adni. És valami komolyabb pc-s videós emberke volt, nem hinném, hogy olyat reklámoz, amivel bajba kerülne. Rákeresek, hátha megtalálom...
-
lck
senior tag
[Double Commander] 20-25 év TC után már egy fél éve ez van fenn nálam. Gyakorlatilag azt tudja mint a TC. Legalábbis nekem nincs hiányérzetem. És így a lelkiismeret furdalásom is kevesebb
-
-
LeroyJetro
csendes tag
Még nem teszteltem. Mikor elkezdtem használni nem volt még win sandbox.Sandboxie-t használok, de néha problémák merülnek fel. Meg az inkább kétes programok tesztelésere van véleményem szerint. Időm meg igen kevés ezzel foglalkozni. A revo inkább csak egy hasznos segédprogram megunt vagy szükségtelen programok eltávolítására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
itthon lesz gamer pc csak. De azért jobb lenne még egy olcsóbb kulcs is, mint ilyen kmspiko-kal szarakodni