- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
Hát ha ez így van, akkor ennyiből vehetek 1 eurós w11 kulcsot is. Lehet abból bármi baj? Mármint hogy tiltják, vagy valami?
Iramirez
dehogy idodába!itthon lesz gamer pc csak. De azért jobb lenne még egy olcsóbb kulcs is, mint ilyen kmspiko-kal szarakodni
Amúgy OEM, standard, vagy retail verzió legyen?
-
cibus
senior tag
Valami olyasmit dumált a videóban hogy nagy mennyiségben vásárolja fel az az oldal a kulcsokat minden országból és ezért tudják olcsóbban adni. És valami komolyabb pc-s videós emberke volt, nem hinném, hogy olyat reklámoz, amivel bajba kerülne. Rákeresek, hátha megtalálom...
-
lck
senior tag
[Double Commander] 20-25 év TC után már egy fél éve ez van fenn nálam. Gyakorlatilag azt tudja mint a TC. Legalábbis nekem nincs hiányérzetem. És így a lelkiismeret furdalásom is kevesebb
-
-
Még nem teszteltem. Mikor elkezdtem használni nem volt még win sandbox.Sandboxie-t használok, de néha problémák merülnek fel. Meg az inkább kétes programok tesztelésere van véleményem szerint. Időm meg igen kevés ezzel foglalkozni. A revo inkább csak egy hasznos segédprogram megunt vagy szükségtelen programok eltávolítására.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest