- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shad0w
senior tag
válasz
Angie™ #20551 üzenetére
oh, akkor igazából egyetértünk. Örülök.
...de tényleg, tökjó, hogy beírtad. Ha nem ingyenes egy tool akkor mindig lesz belőle téma, hogy milyenek az ingyenesek. De ettől még mások simán örülhettek, hogy beírtad és megvették, csak nem kommentelnek róla.
szerk.: Vagy látták, hogy van hasonló ingyenesben és megnézték azt. Ez ilyen, senki nem utál -
Shad0w
senior tag
válasz
Angie™ #20549 üzenetére
Tévedsz. A memória teszt az felület teszt (is). Pici kondenzátorok tárolják a pici biteket és azok a pici kondenzátorok lehetnek gyárilag hibásak vagy el tudnak romlani és akkor nem tárolják a pici biteket.
szerk.: a bitminták is azért kellenek, mert a fizikai elhelyezkedésük miatt előfordulhatnak olyan hibák, hogy 1 bit cella értéke magával húz egy másik bitet és akkor ha csupa 1-et vagy csupa 0-át írsz bele akkor nem találja meg, de bitmintákkal igen.Új ram vásárlásnál első lépés a memtest, az megtálálja a hibás biteket. Többször is belefutottam már, hogy gariztatni kellett gyári hibás ramokat (jellemzően Samsung ramoknál, de az én eredményeim nem reprezentatívak természetesen
). Szépen dobja a memtest ugyanazt a címet hibásnak többszöri futtatásnál.
szerk2.: tökjó, hogy beírtad ide. Ez egy fizetős program ami akciós volt. Itt a helye!
-
Shad0w
senior tag
válasz
Angie™ #20547 üzenetére
énis énis énis
Nézegettem ezt a karhu-t és az jött le, hogy alapvetően tuningolósok toolja. Szanaszéjjel állítják az időzítéseket mindenhol és utána tesztelik, hogy mennyire stabil a gép oprendszer alatt. Ami ugye tök előnyös mert windows alatt akarják használni a tuningolt ramot.
Memtest-et meg jellemzően hibás modulok keresésére használ az ember, többek között mert oprendszer nélkül nagyobb területet tud tesztelni a memóriából.
...Aztán lehethogy énis faszságokat beszélek... písz
-
niof
veterán
válasz
Angie™ #20510 üzenetére
Meglehetősen kevés dolgom van LGA1700-al, illetve DDR5-el, a melóban egyelőre 10-nél kevesebb ilyen gép van az ~500 régebbi mellett, úgyhogy egyelőre nem igazán érint. (Nem túl nagy lendülettel cseréljük a régebbi gépeket...
) Privátban meg még kevesebb, egy, azaz 1 ismerősöm van ilyen platformon. De a hozzászólásodat alapul véve utánanézek, mivel is tudnak az említettek többet, mégis csak ez a munkám. Csak roppant furcsának találom, hogy az ipari standardnak számító program ne lenne felkészítve az újabb technológiákra. Ha ez így van, akkor az nagyon szomorú...
-
niof
veterán
válasz
Angie™ #20489 üzenetére
Szokott lenni náluk akció a lifetime verzióra is, csak figyelni kell, hírlevélre feliratkozni, ilyesmi. A Backup nekem is úgy lett meg. Gondolkodtam a partícionáló progijukon is, de arra relatíve ritkán van szükség, és az ingyenes MiniTool is majdnem mindent tud, amire szükség lehet.
-
-
válasz
Angie™ #20323 üzenetére
Évek óta használom, segít "tisztán" tartani a rendszert.Gyakran kell kipróbálnom szoftvereket, ezzel telepítem, naplóz mindent, látom mi történik telepítéskor. Plusz, ha már nem kell eltávolít minden maradványt. Sok éve fut a rendszerem újra telepítés nélkül és még mindig rendben van.
-
cigam
titán
-
UserX
addikt
válasz
Angie™ #20069 üzenetére
Én is csak hallomásból ismerem a BW-t, nem próbáltam! Ami tény: a Sticky működik és én nem hallottam volna, hogy feltörték, mint a LP-ot (nem is 1x). Bocs, ha fals az info, időnként a fiam szokta 'bekiabálni' az erre vonatkozó híreket! Az tény, hogy a felhő rejt biztonsági kockázatot a kényelemért cserébe...
-
axlfsi
veterán
válasz
Angie™ #20069 üzenetére
Nyugodj meg szerintem. Félreértelmezed eleve a LOL jelentését (te nem is "lehetsz" sosem LOL,... kolléga csak felröhögött, de ezt ne vedd személyeskedésnek... ennyire azért ne legyen már túltolva ez a kényes, píszís világunk, PLS)
UI.: a pls kis- és nagy betűkkel sem sértő
-
válasz
Angie™ #20065 üzenetére
LOL, Bitwarden, mint noname/startup
Szoval, hogy ervek is legyenek:
- van, aki szereti maganak hostolni a jelszomanageret; BW ezt tudja, MA nem
- BW nem valogat, minden feature minden platformon muxik, az OTP-s number matching MFA iOS-en mar nem mukodik, csak a TOTP-s (azaz a vedekezes az MFA fatigue ellen itt mar nem adott)
- van, aki elobb kezdte el hasznalni a BW-t, mint az MA-t, minek valtana rosszabbra?
- BW hasznalata eseten te dontod el, mikor milyen feature kapcsolsz ki, vagy kapcsolsz be, MA eseten a Microsoft sok esetben kiveszi a kezedbol a dontest -
AtHoS
nagyúr
válasz
Angie™ #20065 üzenetére
Sticky nem csak jelszavakat tud tárolni, hanem könyvjelzőket, jegyzeteket, személyes adatokat (név/nem/szülidő, címek, telefonszámok, spec azonosítók, céges adatok, stb...), bank/hitelkártya/bakszámla adatokat és más Sticky felhasználóval meg is lehet osztani elmentett fiók adatokat.
Ezek nem tudom mennyire elérhetőek MS Authenticatorban, lehet az is tudja ugyanezt
Viszont Sticky nem tud Authenticatorként működni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest