- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
alratar #20464 üzenetére
SSD állapot lekérdezésre is jó minden további nélkül. Nem vagyok fejlesztő vagy debugger, de olyat még nem olvastam, hogy HDD Sentinel bármit tönkrevágott volna. Igen, a no upgrade annyit jelent, hogy ez egy nem frissíthető verzió, cserébe örökélet licenszet kapunk rá.
Ha valakinek szimpibb/megengedheti magának/szükséges/támogatná a magyar fejlesztőt, akkor Pro és Family is féláron van egyébként:
Hard Disk Sentinel PROFESSIONAL - Lifetime Upgrades at a 50% discount
Hard Disk Sentinel PROFESSIONAL Family license - Lifetime Upgrades at a 50% discount -
karlkani
aktív tag
válasz
alratar #20313 üzenetére
Beállítható, hogy felhőbe vagy helyi hálón szinkronizáljon, de ki is lehet kapcsolni, én így használom (csak PC-n). Kizárólag bejelentkezési információkat tárolok itt (2 Mozilla Firefox profilom van). Egy dolog viszont nem tetszik, csak az egyik profilt látja (hiába állítom be alapértelmezettnek a 2-est a böngésző profiles.ini-t módosítva, akkor is az 1-est látja. A 2-est úgy tudtam megoldani, hogy bezártam a Sticky-t, átneveztem az 1-es profilmappát, ahonnan már importáltam előzőleg az adatokat. Jelszókezelő indítása (végre a 2-es profilt látta), importáltam egy másik csoportba, majd visszaállítottam az eredeti nevére az 1-es profilmappát.
-
-
-
-
C. s.
addikt
válasz
alratar #9382 üzenetére
Szia!
Bejelentkezés után találsz egy olyat, hogy "Microids Club", azon katt, majd 3 fül lesz előtted az oldalon, ott a "My library" kell, annak az alján tudod hozzáadni. Nekem csak az Explorerből sikerült, de a FF-ot telepakoltam mindenféle "létfontosságú" kiegészítővel, lehet, hogy az volt a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest