-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Nem ezért, hanem mivel MINDEN Windowso-os rendszer része ezért minden Windows-os gépen ott van, és meglepő de a fizetős vagy ingyenes külső fél által.készített vírusvédelmi programot, az összeképet nézve meglepően kevesen használnak, megfordítva: a legtöbb Windows-os gépet a Defender védi ergo tényleg a legtöbb kártevővel a Defender találkozik.
-
4Grider
félisten
Ez így elég béna indoklás, hiszen Windowsra írják a vírusírtó programok többségét, azaz gyakorlatilag az összes ilyen cég Windows kliensekből él úgy 80%-ban.
A defenderrel kapcsolatban tény, hogy ők értenek legjobban a Windows gyenge pontjaihoz, de az is, hogy ez is külsős cég volt még valamikor. -
zseko
veterán
Én 2012 szeptemberében vettem még 4 dollárért (~880Ft), és emlékeim szerint még meg is kellett hozzá hackelni a rendszert mert még nem engedett Magyarországról vásárolni
Azóta is ezt használom (bazz, 11 éve) és azóta sem merült föl még gondolata sem hogy bármi másra lecseréljem
-
Xelo
addikt
nekem is ez a resze "vicces" a dolognak, hogy vannak arcok akiknek nincs jobb dolguk mint elk*rni mas oromet, csak azert mert neha valamit olcsobban vagy esetleg ingyen tudnak beszerezni. a modern vilag kapitalista kizsakmanyolo mivolta persze rendben van.
megkerdeztem jogasz baratomat, szerinte is szurke-ugy, nem illegalis, de mind1 ezzel en is befejeztem a temat.
-
isss
tag
-
isss
tag
..remélhetőleg még működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest