-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
remetelvtars
kezdő
válasz
l1k3_1t #115115 üzenetére
Mind3 cegtol kaptam vissza mar egyenleget, mindig nagyjabol siman, es ebbol csak a blue volt anno megszuneses, a tobbi hordozasos, sajat is, megbizasos is.
Ezek kozul a Yeti (ill akkor meg az elodje) volt a legszimpatikusabb: kp-ban azonnal visszaadtak a penzt, ahogy bementem, azonnal tul voltunk rajta, nem kellett figyelni, h vban megerkezik-e (bar eddig mind megerkezett, tobbnyire gyorsan, 1 huzodott el, de az se volt 1 honap). -
PedroPascal
őstag
válasz
l1k3_1t #114984 üzenetére
Itt a környéken 2 vagy 3 éve van Telekom 5G de az elmúlt fél évben lett a szolgáltatás elég jó szerintem. Yettel 5G is megjelent, te is tapasztaltad az állomáson. Én csak ezért csináltam Yeppet, hogy megnézzem mit tud. Úgy van ahogyan korábban írtam. Ezen a környéken a Telekom szerintem jobb választás mindent nézve. Mivel Magenta 1es vagyok így nem is érné meg nekem csak a mobilt máshová vinni még ha jobb is lenne a másik. Az optikai net atomstabil itt 2000/1000 mindig megvan amikor mérem. Az androidos TV is eléggé jól ráncba lett hozva a kezdetekhez képest. Ez a Yepp jó dolog egyébként.
-
l1k3_1t
tag
válasz
l1k3_1t #114898 üzenetére
További teszt.
További észrevétel: a közelben lévő sűrű erdős részen is ahol a közelben folyik az Öreg-Túr folyó, annak nagy részén is stabilan működik a Yeti netkapcsolat
Ugyanazon a helyen vagy annak környékén a One (exVodafone) pocsékabb, hol gyenge a 4G (hogy az iPhone-on EDGE-re tehát GSM-re vált, átrakosgatom a digi mobil sim kártyát) miközben 4G-re van erőltetve az alcatel Wi-Fi hotspot-on, akadozik még az online rádió is, volt olyan hogy a malom közelében elment a térerő nem hogy az erdőben vagy csak nem volt net
-
Landsmann
addikt
válasz
l1k3_1t #112342 üzenetére
Biztos hogy függ. Már csak azért is, mert ugyanolyan beállítás mellett a Snapdragonos ezt mutatja:
Jól látszik, hogy Yetetles kapcsolatnál nem ír Bandet, míg a Telekomnál hűségesen igen, holott nincs is másik kártya benne.
Mediatekes meg rendesen mutatja az SA hálózatokat.
Még csak a helyszínt sem teszi mellé, pedig az adatbázis át lett téve. -
Landsmann
addikt
válasz
l1k3_1t #112335 üzenetére
Szerintem készülékfüggő is. Két, különböző típusú Xiaomi telefonnal egymás mellett az egyik amint lát NSA 5G-t, rá is cuppan. (Redmi Note 10 5G) A másik (Redmi Note 13 Pro 5G) meg csak 1-2 cellára, miközben az előző vagy 30 cellát is bejárt. Még érdekesebb a helyzet ha NR Only-ban van. Kilistázza ugyan a látott cellákat, de frekvenciát, bandet sem ír hozzá, miközben a Telekomos cellák szépen sorakoznak a listában, pedig Yettel kártya van a készülékben. Eközben a másik NR Onlyban szépen hozza az 5G-s SA cellákat. Igaz, hogy csatlakozni nem tud rá, de a listába minden adatával berakja a Netmonster. A processzor eltérő a két telefonban. A Snapdargonoson a Cell Info Network is esetlegesen megy, míg a Mediatekes csont nélkül. Az is igaz, a Note 13 sokkal kevesebbszer vált cellát mint a Note 10. Ennek az okát nem igazán értem, hiszen egymás mellett van a két készülék.
-
trec12
addikt
válasz
l1k3_1t #111932 üzenetére
Társasház 7. emelet, ablak körül, torony innen jobbra de tiszta rálátással ca. 300 m.
speedtest2
speedtest3
Annyit hozzátennék ha térerő kicsit gyengébb a feltöltési sebesség gyorsan csökken...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest