Hirdetés
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
ki emlékszik arra, hogy melyik az a cég vagy nem tudom, mi amelyik segít a kinti e-bay-es vásárlásokban(úgy emlékszem itt olvastam róluk, de nem találom hsz-ekben) vki tud vmit?
-
-
Babarnew
tag
koxx : ezt nem is te tetted fel vagy ott is érdekelt vagy ?
persze hogy érdekel de csak nagyon jó áron, tudod...aranyárban mindenki tud ...
ezért szeretem a "csak kipróbált, egyszer felvett.." típusú használt szemcsiket, azok általában reális áron mennek...ezért gondoltam ezt a fenti szemcsit is de ha van jó ajánlatod dobj egy PÜ-t kérlek.
köszi B. -
-
ineedpower
csendes tag
-
joshua7
veterán
Srácok, ezek közül kéne nekem 1:
Oil Rig Matte Black, Black Iridium
Oil Rig Polished Black, Warm Grey
Square Wire Pewter, Warm Grey
Square Wire Light, Black Iridium
Inmate Polished Black, Warm GreyTudtok értelmesebb árú beszerezhetőséget a globoak-on kívül?
-
ördög82
csendes tag
Sziasztok! Van egy Montoya Splice-om, és egy Penny ruby lencsével, ha valakit érdekelne privizzen!
-
Obici
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy polished black keretes oil drum-ot.
Új érdekelne. Ha valamelyikőtöknek van kérem jelezze.Köszi!
-
-
YoungOld
tag
Hű, köszönöm szépen, ez nagyon precíz ábra! A Fives 3.0-ról tudom, hogy jól passzol a fejemre. Ha a Hatchet-et is lemérnéd, akkor össze tudnám hasonlítani, és kiderülne, hogy vajon jó-e. Esetleg másnak is hasznos infó lehet a Fives 3.0-val való összehasonlítás. Amúgy nem értem, miért nem kel el a Hatcheted, szép napszemü, fémkeret, jó ár...
-
Fenyolori
csendes tag
Nézegettem a netet, és megakadt a szemem egy Fox nevű terméken, amit úgy hirdetnek, hogy " made by Oakley". Ez igaz lehet? Hallottatok már róla? A bolti áraik hasonlóak az oakleyhoz, és ugyan olyan csomagban adják ki, csak az O betű helyett egy róka fej van belenyomva a szemüvegekbe.
Magyarországon nem nagyon találkoztam még ezekkel a termékekkel, de van köztük pár érdekes konszolidáltabb darab. [IMG:/dl/upc/2009-06/09/203478_ynh1anpcvm9zv3iw_wade.jpg]
[/IMG]
-
Babarnew
tag
válasz
ineedpower
üzenetére
ja láttam a szemcsidet az apróneten, hát nekem ez a szín nem jön be....mondjuk fenyőlóri black/black polarja már annál inkább

-
Prodrive01
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy új Oakley Inmatem, ha valakit érdekel írjon.
Polished Black / Warm Grey (05-632)
Dobozzal , törlővel. -
-
YoungOld
tag
Szia!
Korábban írtam privit Fives 3.0 ügyében, de ezzel a szemüveggel is szemezek már hónapok óta. Nagyon tetszene, csak a probléma: gőzöm sincs a méreteiről. Azt tudom, hogy a Fives 3.0 tökéletesen fekszik a fejemen, de nem tudom, ez milyen lenne. Sajna Pécsett nincs ez a típus. Neten se találtam méretezést

-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Merre találok olcsón Gascan Polished White/Black napszemcsit?
Ezt a boltot találtam: [link] Ismeri vki? Elég olcsó, biztosan eredetiek?
-
-
Szuperakciós 20.000 Ft-ért elvihető egy Oakley Hatchet Brown/Titanium Iridium szemcsi, fél éve dobozban áll, alig hordták.

-
-
Babarnew
tag
válasz
ineedpower
üzenetére
na mondjad gyorsan mit szeretnél cserélni vagy mi érdekel...
ha csak 2-3 tag van bejelentkezve már 10-15 potenciális csere figyel
koxx : a Splice az Splice ! kötelező darab, Nekem is van egy . Ez a speciel edition nagyon ott van, de nem kéne...

-
OAKLEY Splice MATT KENSETH Dark Chrome 24K RARE Nascar, na ez odab.sz
pedig nem szeretem a splice-ot
ps: 500USD

-
válasz
ineedpower
üzenetére
Pl ph apró? vagy itt a topikban
vagy ha összeáll az oakley fanatikok oldala ( OFO
) -
ineedpower
csendes tag
Urak!
Nem tud véletlenül valaki valami olyan oldalt, ahol Oakley szemüvegek csere-beréje zajlik?

Köszi előre is!
-
-
Babarnew
tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
tehát Asian Fit:
- a lencsék közelebb helyezkednek el egymáshoz
- az orrtámaszok nagyobbak és szélesebb kialakításúak
összességében az ázsiai arcforma (kisebb közelebb ülő szemek és szélesebb orr) számára kényelmes.
forrás, rajzokkal az Oakley.com-on : http://oakley.com/asian_fit -
Lefotóztuk tegnap az új jövevényt, ekkora méretben a ruby iridium iszonyat jól néz ki, csak a tisztása egyenlő egy agyvérzéssel.

OilRig Polished Black-Ruby Iridium O-Zone Exclusive

A fotót SupaCow követte el, thx neki.
-
-
szandro
senior tag
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
What is Asian Fit?
Getting the right fit is essential for comfort, protection, and even optical performance. You may have heard industry terms like “European Fit” and “Asian Fit”. If sunglasses tend to sit too low on your face or slide down your nose, touch at your temples or cheeks, or feel narrow at the sides of your head, try our Asian Fit.
Learn More -
NyxNyxNyx
addikt
Hello
Az Asian fit mit takar?
-
krain
tag
jaja, én is gondoltam már arra, hogy életem párja is kapna egy csinos kis darabot, csak nem tudom hogyan lehetne kivitelezni...pillanatnyilag van egy nemtommilyenmárkájú szemcsije, amit sajnos nagyon szeret...bár,
ha az eltörne...esetleg...
kösz az ajánlást, majd még nézelődöm -
-
Babarnew
tag
urak ,
kéne egy pár Fire lencse Crosshairhez ! Valakinek valami 5let ?
köszi -
válasz
_cirmos_
üzenetére
Legegyszerűbb ha felveszed és kimész a napra, ha bármiféle torzítást látsz vagy könnyezik a szemed akkor nem ok vmi, de elnézve az eladót ill a feedbackjeit kizártnak tartom, hogy hamis lenne. Nézd meg mire kapott negatívot, ennyi ember közül már más is kiszúrta volna ha szart árul.
Bandus: sajna még van, de azok meg úgy néznek ki, hogy...
szerencsére könnyű kiszúrni a hamisat. vaterán és teszveszen előbb botlasz bele hamisba "olaszókli" -
_cirmos_
őstag
sziasztok!
mi a legegyszerűbb módja annak hogy megtudjam eredeti-e egy szemüveg? vettem egyet ebay-en, és nem azt mondom hogy olyan iszonyat gyanús, de valahogy nem adja azt a minőségérzetet mint az előző. eddig egy polarizált bottlecap-em volt (sajnos lába kélt, RIP), most vettem egy fives 3.0-át, egészen pontosan ezt:
http://cgi.ebay.co.uk/New-Genuine-OAKLEY-Fives-3-0-Sunglasses-Polished-Black_W0QQitemZ270370185193QQcmdZViewItemQQptZMen_s_Accessories_UK?hash=item3ef3519fe9&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50
cikkszám alapján meg is találtam:
http://oakley.com/community/posts/180nem is tűnik nagyon gagyinak, meg a lencse is jó, ráadásul power sellertől van, de mégis bennem bujkál a kisördög... nincs valami trükk, valami titkos jel vagy ilyesmi? előre is köszönöm!
-
Babarnew
tag
persze hogy tudom, de Tőle meg Én vettem meg utána

na alakul ez a fan site már csak egy vállalkozó szellemű jelentkező kellene aki összedobja. na meg ott mehetne orrba-szájba az apróhirdetés, csere-bere stb...
egyébként egy találkozót támogatok csak jó nagy asztal legyen a cuccoknak ! -
Igen, a ruby lencse nem a szolíd kinézetéről híres

Nem szeretnék apróhirdetés topikot ebből, de azért itt többen látják, eladó a Straight Jacketem : )
Babarnew: Na akkor jó helyre került
Igen, elég nagy asztal kéne, tiszta kirakodóvásárt lehetne rendezni. -
-
válasz
Babarnew
üzenetére
Támogatom, jó ötlet. Képből nagyon sok van. Infokat át lehet venni külföldi site-okról is. O-review nagyon jó kis oldal, sok info fent van a szemüvegekről.
#4129: jaja nekem is volt, de a polcon szebben mutatott mint rajtam
így hát eladásra került, sztem tudod ki vette meg -
Babarnew
tag
régóta olvasgatom a fórumot és azon gondolkodtam , ideje lenne összedobni egy kis magyar oakley rajongói oldalt, ha másért nem ezekért a fasz@ képekért, ott tárolhatnánk őket és lehetne csemegézni....biztos ismeritek www.o-review.com ez pl. egy igazán profi oldal szinte naponta ránézek ha kell vmi info...de nem a 'miénk'
-
ineedpower
csendes tag
Sziasztok!
Eladósorba került kedvelt Half Jacketem, Carbon Fiber keret, G30 Iridium XLJ lencsével, a szárán Gunmetal O betűvel. A szemüveg 1.5 éves, állapota kiváló.
Csere érdekelne elsősorban Fives Squared-ra(Ducati vagy Black) vagy Monster Dogra(Ducati, Tribal, Black), de minden ajánlatot meghallgatok. Kp-ra is vihető, megfelelő ajánlat esetén.
Részletekről, ki mit fizessen rá, biztosan meg tudunk egyezni.
Érdeklődni Pü-ben. Köszi.
Így néz ki:[link]
-
2009-es xmetal 24K gold, új doboz, új érme, nem csúnya

-
-
salez
csendes tag
sziasztok,
tudja vki, hogy az xx (az x-metal) milyen széles(a legszélesebb pontján)? sokkal szélesebb mint a juliet? vkinek esetleg eladó?
üdv
salez -
-
-
krain
tag
Koxx, az a pit boss nagyon komoly..mennyiért vesztegetik azt itthon? Azt vettem észre magamon, hogy ez az oakley dolog addikt..megvan kb. pár hete az oil rig-em, de már sandán pislogok a következő db felé...mit fog szólni az asszony ehhez?

-
válasz
szandro
üzenetére
Radar és a Jawbone egyesítésével készült PS-ben (by SupaCow)
de örülnék ha kapható lenne így.Ha érdekel vkit egy jó kis Monster Dog
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Ma megérkezett az Oakley Gascan Polarized napszemüvegem.
Nincs különösebb viszonyítási alapom, de ez a szemüveg nagyon jó!
Szuper napsütésben vezettem benne és végre nem kellett lehajtanom a napellenzőt, meg hunyorogva nézni az utat, hogy lássak is valamit.A postai szállítás megint hagy, kívánni valót maga után...Szerencsére a szemüveg nem sérült meg...
-
Oakley Radbone új fejlesztés

bwoay: miért írsz minden hsz-t offba?

-
bwoay
nagyúr
válasz
-cobra-
üzenetére
jó meglátás, ugyanakkor arra gondoltam,
hogy mi az anyámért pont a Water jackethez van ilyen kence,
ami kimondottan vizes környezetbe, vizisportokhoz való?
Mármint ha ezen nem permanens a bevonat,
akkor egy mezei, száraz használatra szánt straight jacket lencsén mi lehet? -
-cobra-
aktív tag
Szerintem ez nem igaz, hogy ami gyárilag Hydrophobe az lekopik, ez nonszensz lenne.
Íme: [Hydrophobic Lens Treatment Kit]"...It is not necessary to use this product with Oakley eyewear that comes with Oakley HYDROPHOBIC™ lens technology because the coating on those products is permanent."
-
bwoay
nagyúr
2 év a garancia, legalábbis amit a Mofo ad. Ez viszont a gyári papír, azért fura...
A hidrofób matrica gyárilag sincs ott minden lencsén.
én jellemzően a straight jacketeken szoktam látni. gondolom
a sportosabb szemüvegek kapják a bevonatot, mondjuk én azt hittem,
hogy anyagában ilyen, de ha csak egy oldható réteg, akkor nem sokat ér.
1 év használat után száraz törléstől is biztosan lejön. -
Mindre 1év gari van most már, nem? Mondjuk egy ilyen prémium kategóriájú oakleynál elvárnék egy 3-5 évet.
A lencsén lévő víztaszító bevonat is kb az első tisztítófolyadékos törlésig van rajta.
A H betűt meg vki leszedi azért nincsen rajta. Amiket eddig vettem szemüveget 2db-on volt csak. -
-
Fenyolori
csendes tag
Azt mondta, hogy jó neki, bár a fél fejét betakarja
, no de hát ennek a szemüvegnek ez a jellemzője. Egyébként tényleg jó neki, a barátnője már le akarta nyúlni, de hát egyenlőre még az asszonyé az elsőbbség
. A forgó csapok közti távolság adott, a szárak vége meg idomul a fejhez, úgyhogy legalább nem szorítja. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
krain
tag
Üdv!
Oil Rig-hez milyen tartó kell-kicsi, közepes, nagy méretű?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Indul a ChatGPT Health
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nagyon komoly, nekem is szoknom kell még...de a legjobb, hogy az ismerőseim stb. olyan gyanakodva néznek...öhm ismerős ez a fickó, de ez a szemüveg...ismerem?...nagyon vicces arcokat vágnak...a lencse nagyon klassz!

[/IMG]

)
kösz az ajánlást, majd még nézelődöm