- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
YoungOld #29992 üzenetére
Ha jól emlékszem az iridiumost azt pl vezetéshez nem is ajánlják. Vagy valami ilyesmit olvastam abba a "leporelloba" amit adtak mellé. De már lehet rosszul emlékszem. Egyébként pl Ausztriában az alagutakban tényleg zavaróan sötétíthet.
Jó mindegyik. Nekem egy Gas Can polished black /grey polarized van. Untig elég.
A grey lencse...sötétebb a valóságban mint amennyire a képek alapján tűnik.
-
marilllyo
veterán
válasz
YoungOld #29987 üzenetére
Nekem Grey Polarized van. Látható a szemed benne, ha szemből süt a nap. Nem sötétít olyan durván. Néha még beltérben is elfelejtem levenni. Viszont kinn még a napba nézve sem zavarja a szemed semmi. Az iridiumos polarizáltnál viszont nem látszik a szemed. Az sötétebb, beltérben egyből észreveszed, hogy rajtad van.
Viszont a warm grey sokkal jobb a szemnek. A barna lencsék messze a legkellemesebbek. -
YoungOld
tag
válasz
YoungOld #29983 üzenetére
Leszűkítettem, warm grey kiesett a fényes keret miatt. A pontosított kérdésem tehát, hogy mennyiben érezhető a grey polarized (17%-os áteresztés) és a black iridium (10%-os áteresztés) közötti különbség? Mennyiben zavaró/látható, hogy a szem látható lesz? Egyáltalán mi a véleményetek a grey polarizedről?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Túra és kirándulás topic
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest