Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
félelmetes amúgy, hogy miket tudnak az optikusok. legalábbis a profibbak.
debrecenben úgy nézett rám a csaj, mint egy földönkívülire, mikor megkérdeztem, hogy a radarba esetleg lehet-e dioptriásat tenni. mindenáron egy egyszerűbbet akart rámsózni, amibe ők is tudnak lencsét csiszolni.
pesten az andrássy úton meg egyből elővette a mintalencsét, és mutatta, hogy abban hogyan tudják megoldani a dioptriát. a középső része, ami kevésbé hajlított, az dioptriás, a többi pedig nem. de maradtam a flak jacketnél, a másik nem állt annyira jól, túl nagy a lencséje.
viszont van egy olyan érzésem, hogy nem ez az lesz utolsó szemüvegem, ami a labban vettem.

-
Integra
titán
válasz
tibi666
üzenetére
régen egyszerűen nem volt. illetve volt, de akkor is külsős cég csinálta a dioptriás lencséket az óklinak és nem is volt behirdetve. illetve egy pár lencse 200 körül volt talán...
nekem az első oakley dioptirás szemüvegem maszek volt, egy squire wire 1.0 napszemüveg amibe zeiss üveget rakattam, 15 évvel ezelőtt... jó dög nehéz volt..
viszont, hogy az miket kibírt.. csajoktól pofont, utcai verekedést, ráülést,,
csak vissza kellett hajlítgatnom, még most is megvan
-
tibi666
senior tag
válasz
szandro
üzenetére
ha nem romlik a szemem, akkor remélhetőleg jópár évig kitart. megműttetni nem akarom.
egy fasza napszemüvegre vágytam már rég, nem is tudom, hogy eddig miért nem jártam utána a dioptriás dolognak.egyszer élünk, azért tanultam, azért dolgozok, hogy élvezzem a gyümölcsét.

-
tibi666
senior tag
-
-
joe69
senior tag
furcsa, hogy elvileg nem limitalt, tehat nem fog kifogyni par nap alatt
-
Tompyboy
csendes tag
Találtam egy linket a Pit Boss-ról.
http://cgi.ebay.com/Oakley-Polarized-Pit-Boss-Sunglasses-NEW_W0QQitemZ310155361095QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4836b33b47&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A1|66%3A2|39%3A1|293%3A2|294%3A50
Akciósan vihető is röpke 500 dodeszért.
-
-
tibi666
senior tag
na, felhívtam a labot.
borotválkozok és indulok pestre.
egy polished rootbeer/gold iridium polarized flak jacket xlj lesz a választott, hacsak nem találok valami még szebb lencsét bele.
lorcsi: nem volt időm rá sajnos. csak a malomparkba tudtam elmenni. ott elég sok oakley volt, de pont azok nem, amik nekem jók lennének, és nem is nagyon tudtak hozzászólni a dioptriás lencse kérdésemhez.
mindegy, legalább összefutok egy pesti barátommal.
-
tibi666
senior tag
szóval pesten ki a no. 1 oakley forgalmazó, akihez mennem kell személyesen?
mert holnap felhívom a mofot (az oldal alján található számon remélem tudnak segíteni), aztán felmegyek pestre.a vidéki oakley forgalmazók nem győztek meg.
-
DemonDani
addikt
4 napos Oakley Akció a Topsporton »
-
tibi666
senior tag
hmmm, azt mondja nekem debrecenben az optikus csaj a malomparkban: nem is hallott még arról, hogy az oakley csinálni dioptriás lencséket.
na, holnap felhívom a mofot, aztán szerintem hétfőn délelőtt felmegyek pestre, ha addig nem kell bevinnem a szervizbe a kocsimat.
-
-
-
-
tibi666
senior tag
m-frame és radar kilőve.
a flak jacket xlj-be valószínűleg csinál az oakley horror áron. de addig nem rendelem meg, míg nem tudtam felpróbálni.
délután megnézem a debreceni optikusoknál. ha ott sincs flak jacket xlj, akkor tudnátok adni címet, meg telefonszámot budapesti oakley forgalmazóhoz? ahol a legtöbb féle van. mert felhívnám őket, és ha van, fel is mennék érte. -
-
tibi666
senior tag
na, fürdök, aztán irány az optikus.
mindjárt kiderül, hogy m-frame, rader, vagy flak jacket xlj lesz a szemüvegem.
remélem legalább valamelyikbe lehet dioptriás lencsét tenni. -
DemonDani
addikt
Érdemes megnézni az oakley.com-on az értékeléseket!
Az ár ott is negatívum, pedig ők már megvették, és ezek szerint tényleg az ELIT felirat miatt drága, és semmi több. más különben nem szidnák, hogy sok érte a 600dolcsi. -
-
-
napey
tag
Japcsi hogy nekiesik az új PB-nak
[link] -
DemonDani
addikt
Matrincákat tud valaki eladósorban valahol?

-
-
-
troland26
őstag
sziasztok
Az lenne a kérdésem , hogy a Juliett tágabb-e mint az Xmetal-xx ..juliet már volt a fejemen..és kicsit nagynak találtam..elvileg az xx , ha kissebb (keskenyebb ) akkor az jó lenne...
-
-cobra-
aktív tag
Hali!
Ma új taggal bővül a család
. Egészen pontosan egy Square Whisker Brown/Tungsten Iridium Polarized szemcsóval.Nagyon hasonlít a Nanowire 4.0-hoz, kicsit nehezebb, ellenben sokkal masszívabbnak tűnik a Nano puha hajlékony szárához képest (igaz az titán, és elvileg ez a dolga). A lencse kicsit sárgás képet ad, ezért elég kontrasztosnak mondható.
Lehet majd csinálok összehasonlító fotókat a lencsékről, ha érdekel valakit.
Üdv.
-
-
-
Mathiask
senior tag
Mi a különbség a half és a flack jacket között? Tök ugyanúgy néznek ki.
-
válasz
@rglaaf
üzenetére
oakley thump ha minden igaz
-
@rglaaf
veterán
hi nem ugrik be valakinek ez melyik model
-
-
DemonDani
addikt
válasz
Integra
üzenetére
drága lenne az úgy
meg scifis
de úgy érthető a gondolat persze, de azért ez nem ilyen egyszerű ahoz gyártó formát kéne önteni, stb, és akkor még csak a keret passzolna, de itt ez magával vonja a lencsét is.Gyakorlatilag akkor már inkább lenne egy program, amivel ithon a szobámban megtervezem a külsejét aztán a labban meg scannelés után igazítanák pontosra a vonalait. aztán nyomsz egy acceptet és már is küldi a gyárnak. aztán 1-2hét és megjönne házhoz a szemcsi

És akkor ez olyan mint egy Hollywoodi film egyik sceneje =)
-
-
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Meg kéne állapítani, hogy eredeti-e ez a GASCAN?
(belső szárról sajnos nem tudtam normális képeket készíteni. sehogy se akart ráfókuszálni a gép) Bal száron ott a gascan felirat, jobbon a made is USA, de ref szám nincs.Köszönöm előre is a segítséget!

-
Integra
titán
egyébként megmondom (szvsz) mi lenne a jelenleg elérhető technológiák esetén az igazi elit oakly..
3d scan a boltban a fejedről, kiválsztod a típust és azt fogják a fejedre egyénileg legyártani, tökéletesen passzolva az arcvonaladhoz, nincsen rés, nincsen por, nincsen más fény. na szerintem ezt lehetne elite-nek hívni..
-
neo-geo
senior tag
Gyerekek ez döbbenetes amit most láttam ennek a pitbossnak a 3d forgó képén!!! Ezen a szaron még orrnyereg támasztó sincs ez valami vicc. Merthogy még 96-ban nem volt divat az oké de 2009-ben elit kategóriás szemüvegnél hát ez beszarás. Én még a 60 dodót is meggondolnám. Nem hogy a 600-at.
-
válasz
DemonDani
üzenetére
Továbbra se vagyok elájulva tőle. Ez a 96óra még mindig gyanús, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy megéri nekik.
"A gyártása is eltér a megszokott többi szemüvegtől, mivel egy angliai kis gyárat, mely csak limitált számú dolgokat gyárt a forma 1be vagy a rallyba, bíztak meg az alkatrészek legyártásával." Akkor a szárába beütött szövegen nem UK-nek kéne szerepelni?

-
DemonDani
addikt
-
Kevin07
csendes tag
http://oakley.com/community/videos/44026
-
válasz
Integra
üzenetére
Én sem, mert nem az.
"The technology of PIT BOSS is just as aggressive as the styling. It matches our stress-resistant OMATTER® frame material with ultra-lightweight titanium plates, forged at searing temperatures and chiseled by Computer Numeric Controlled machinery with a precision of 0.002 inches." [link]
-
Mathiask
senior tag
Róla: http://globoak.com/
Tudtok valamit? Eredeti cuccok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Metal Gear Solid
- OLED TV topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Crimson Desert
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,ez mekkora oltás... klassz volt