Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
exovista? azmiaz? maszekolt lencse?
teljesen új, eredeti lesz, kicsit belebonyolódtam, mert a gold lencséhez szoktam, ezek meg nem azok, de gold meg nincsen pennybe..
viszont az ókli oldalon azt megtaláltam, hogy prescripiton ready a penny keret, úgyhogy mehet bele rx-es transition lencse is.
-
Valentino Rossin az a sárga oakley(?) frogskins lenne?

Igen az exovista maszek lencse, nem oakley alapanyagból készül. [link]
-
Integra
titán
meguntam
titanium/ice iridium és pont.
-
Babarnew
tag
na aproneten 'okos' ( hátha valaki magára ismer
)
" Oakley JUAN PABLO MONTOYA SPLICE Limited Edition (ice iridium) karcmentes lencsével gyönyörű állapotban eladó. A bal lencsébe természetesen bele van gravírozva Montoya saját kezű aláírása! Soft Bag, doboz, és a gyárilag hozzá adott papírokkal. A szemüveg örök garanciás bárhol a világon. Budapesten, az Andrássy Úton található Oakley Store-t ajánlom.
Ár: 33.000 Ft
Feladó: Matyas"ja, örök garancia, pont a MOFO-nál
Ő biztos utána járt ..... -
válasz
Quiksilver
üzenetére
hm, ha mindenes akkor radar nem a legjobb, az kimondottan sportszemüveg (bicaj, kajak-kenu stb.)
nem a zöldet hozta be
egyébként a jawbone is bicajos szemüvegIntegra: fe2o3
passzolom, de már vhol mintha láttam volna talán barnás árnyalatú (szerk: ahha jól gondoltam, vas-oxid ->rozsda->barna
)
Mike: nem igazán, erősen narancs-piros beütésű
-
NyxNyxNyx
addikt
A fire lencsének élőben is van zöldes fénye?Vagy csak ezeken a képeken tűnik olyannak?

-
válasz
Quiksilver
üzenetére
Ezt a szép színű atomic orange-ot?
valóban nem olcsó. Gyári áron beszerezhető, igaz csak oakley.com-on keresztül.szvsz ha bicajozni kéne akkor jobb választás egy radar és olcsóbb is, ha meg nem akkor...
-
Quiksilver
aktív tag
üdv.

Valaki tud valami jó helyet ahol ezt az occó napszemüveget be lehet szerezni?

-
-
-
Babarnew
tag
na vatera square wire és why témában : Én ismerem a srácot, egyébként jó fej, de sok mindent árul amit a barátja nagy tételben felvásárol UK-ben, a szemüvegekhez meg nem ért egyáltalán. Holnap elmegyek és megnézem ezeket személyes (remélem lesz időm..) és referálok a T. Fórumtársaknak...ha gázos a cucc ( az az oakley gravír elég sikamlós...) szólok neki hogy ne égesse magát, Ő nem rosszhiszemű fickó, mondom...
joshua addig türelem...
-
-
Obici
csendes tag
Sziasztok!
Amcsiból rendeltem Oil Drumot, és 5! nap alatt megjött, úgy, hogy közben volt 1 hétvége is.
Képeket nem teszek fel, mert ilyet mindenki látott már godolom, nem egy extra darab.
polished black keret/ grey lencse
Teccik nagyon.
Ez a 3. oakley szemüvegem, de az első ami napszemüveg. -
SupaCow
aktív tag
A mofoban van némi leárazás az utolsó darabos polókra.
Vásároltam is 4db ot féláron. A kisebb méretek elfogytak előnyben az L és XL méretűek : ) -
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Mától én is boldog Oakley tulajdonos vagyok

A szerencsés, egy Nanowire 4.0 Matte Black / Black Iridium Polarized.
Nagyon brutál a szemüveg, hihetetlenül könnyű, mert titánból van a keret, és ez miatt nagyon rugalmas a szára is, teljesen felfekszik a fejre, tényleg olyan, mintha nem lenne rajtad semmi. (mármint nem ruha
)A lencse valami eszméletlen kontrasztos, nagyon tetszik, kár hogy nem süt a nap.
Na de rémélem lesz még nap a nyáron 
A gyári tok elég szép és designos, de nekem kicsit csalódás volt. Egyrészt én könnyebbre számítottam, nem az a zsebben elférős fajta, és elkövettek egy kisebb tervezési hibát is, ugyanis az egész tok egy henger, és ha lerakom elgurul.
Orvosoltam a hibát 4 kis fekete filcdarabbal, amit az aljára ragasztottam, így most már betonbiztosan áll. 
Készítettem pár fotót, sajna elég komorak az időjárás miatt.

Üdv
-
joshua7
veterán
Ok, értettem.
Azért megnézem még, mit ír vissza. -
-
-
-
Integra
titán
amúgy rendkívül korrekt, már két mailt küldött, és felajánlotta, hogy válasszak bármi mást, a pénzt is természetesen visszautalja ha kérem, illetve, ha szemcsót kérek és nem tetszik, akkor is visszautalja a pénzt.
fotókat is küldött van neki még másik is, az is újszerű.
nem hiszem, hogy az amcsi sráctól rendelek, mert úgy már ráfizetnék a mostani árra. -
-
Integra
titán
hábakker mindjárt megőrülök..
megegyezek seller sráccal, pénz megy paypal-lel, erre elfelejti levenni a szemüveget és leütötték este.. fekvés előtt jön a mail, hogy van egy kis probléma..
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá...

-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy eladó Montoya Splice-om szép állapotban, karcmentes lencsével, Soft Bag-gel, dobozában...akit esetleg érdekel keressen meg pü-ben az ajánlatával.

-
Integra
titán
lehet, hogy eladom a custom half jacket brown/gold iriduim xjs lencsés szemcsóm.
-
lazlo8
tag
gascan-t nem árul vki? jopénzé?
-
jordan9
csendes tag
Jaj még egy hova költözött a szerviz?? Köszi
THX
-
-
T.40
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok egy megbízható üzletet, eladót ajánlani, ahol biztosan eredeti Oakley-t kapok, nem túl horror áron?
Üdv és köszi:Teri -
krain
tag
uraim, búcsúzom, holnap reggel indulok pécsre a családdal, péntek este jövünk vissza, majd telón azért rátok nézek!

-
-
-
Fenyolori
csendes tag
Sikerült egy fórum társsal egy cserét összehozni és megmondhatom nagyon örülök. Egy Monster Dogot kaptam cserébe polish.blk/ amber blk irid. polar. lencsével. Meg kell mondjam k@...va jó. A nagy dinnye fejemen is
nagyon jól áll, és ez kivülről fekete átláthatóságában borostyán lencse egyszerűen csúcs!!!!!!!
Eddig is szerettem az óklit, de ezután fanatik lettem.
Pedig meg van még a julietem plasma/emerald, de a nyomába nem jöhet.
Esetleg még ez a Fox Racing Fox The Wade típusú polar lencsés kölcsönöz kicsit arisztokratikus megjelenést ennek az életben megfáradt fejemnek.
Nem hittem volna, hogy ez a Monster ennyire jó, ( vagy a fejem lenne ennyire sz@r)
-
-
-
krain
tag
válasz
Babarnew
üzenetére
szerintem, ez az évszak pont alkalmas lenne egy (sörben)oldott hangulatú kis összeröffenésre
aztán majd a 8. tálca sárkány sör után kapsz vmi jóféle belga apátsági sört, na?amúgy tényleg összehozhatnánk egy ilyen talit-vmi nívósabb helyen(bár én könnyen ugrálok, nem vagyok pesti)
-
-
Babarnew
tag
nagyon szép szemcsi, de érdekes ilyet még soha nem próbáltam...méretre ez mekkora (kisebbnek érzem..) ? tudod Mi 'nagyfejűek'
juliet : biztos van 20e Ft-os sör is...
egyébként akár cserék is érdekelnek, nem kenyeret akarok venni az árukból inkább csak 'meguntam' és valami másikat esetleg... -
-
Babarnew
tag
koxx: nem emlékszem tettél már fel képet a gyönyörű square wire polar szemcsidről ?
más : na ha most lenne klub meg honlap meg sörözés akkor Babar bácsi csak odasétálna és az épp megunt szemcsijeit letenné az asztalra 'oszt akit érdekel megnézegeti meg felpróbálja és ha tetszik néhány sör árával rövidebben de boldogan hazasétál valamelyikkel...

-
-
Babarnew
tag
válasz
SupaCow
üzenetére
wow ...gyerekeimnek tetszene
..sorry
nálam is hever néhány nagy klasszikus a fiókban, hibátlan állapotúak, ha valakinek tetszenek egy privit megér !
juliet plasma/fire (vadonatúj, sosem hordott)
half jacket XLJ blk jet/blk ir. polar (vadiúj állapot, fórumtárssal most boltoltam..)
splice rootbeer/gold (nagyon szép, karcmentes)
-
SupaCow
aktív tag
Van egy ilyenem, nem nagyon használom. Karc/ sérülés mentes.

-
krain
tag

ezt nézzétek meg, na ez már valami 
-
-
-
krain
tag
ez is komoly darab
elképzelem magamon, hááát 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Ő biztos utána járt .....
passzolom, de már vhol mintha láttam volna talán barnás árnyalatú (szerk: ahha jól gondoltam, vas-oxid ->rozsda->barna
)

Na de rémélem lesz még nap a nyáron 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ezt nézzétek meg, na ez már valami
DE a műmájer csak arra a bizonyos példányra vonatkozott(csakhogy mentsem magam) 
ez is komoly darab