- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vole
aktív tag
válasz
m0h0senator #2998 üzenetére
Flak Jacket -hez jar gyarilag tok, leginkabb azt ajanlom hozza.
Ha esetleg ugy vetted hogy ilyen tok nem volt hozza, akkor van nalam egy darab, azt viheted.
Ha pedig a gyarin kivul kell egy tok, akkor Large Soft Vault -ot tudom leginkabb ajanlani.
-
Vole
aktív tag
válasz
darnellsmith #2995 üzenetére
Letezik Racing Jacket -hez is.
Tudok rendelni ha kell. 6-8e korul van szerintem. -
Vole
aktív tag
válasz
darnellsmith #2993 üzenetére
Erkeztek tokok:
Large Metal Vault ( http://oakley.com/pd/1989/5311 )
Small Soft Vault Black Kevlar ( http://oakley.com/pd/1995/11773 )
Small Soft Vault Silver Kevlar ( http://oakley.com/pd/1995/11773 )
Women`s Eyewea Case ( http://oakley.com/pd/3626/13983 )
X Metal Vault ( http://oakley.com/pd/1999/5321 )
Es persze van meg Large Soft Vault es Small Soft Vault raktaron.
-
Vole
aktív tag
válasz
darnellsmith #2991 üzenetére
Probalj meg egy Armani / Gucci / Police / egyeb designer napszemuveghez lencset vagy keretet talalni ha barmi baj van vele.
Vagy probalj meg eladni egy egy eves hasznalt designer napszemuveget.
Mintketto gyakorlatilag lehetetlen.Es meg azt mondjak az Oakley -ra, hogy draga. Nezopont kerdese.
-
válasz
darnellsmith #2989 üzenetére
és nagy szar az összes
-
válasz
darnellsmith #2987 üzenetére
ezzel nem értek egyet, én nagyon sok emberen látok oakley-t. még ha csóróság is van az országban, erre azért megéri spórolni kicsit.
-
Vole
aktív tag
válasz
darnellsmith #2983 üzenetére
A Positive Red Iridium nagyon hasonlit a Ruby lencsere, egy arnyalattal sotetebb kek a Ruby ha atnez rajta az ember.
Van amugy nalam most Straight Jacket -bol normal fekete is.
A Chip Foose Gascan pedig eloben nagyon szep, kar hogy mar el is vittek ami erkezett nekem
-
válasz
darnellsmith #2981 üzenetére
best straight jacket
amiket néztem: straight jacket, minute2, canteen, monster pup, monster dog. na ezekből csak jóláll valamelyik, aztán akkor kap majd a dartboard egy tesót -
Vole
aktív tag
válasz
darnellsmith #2978 üzenetére
Erkezett egy ilyen hozzam:
Straight Jacket White Chrome / Positive Red Iridium ( 04-329 )
32e ft az ara, barmikor elviheto.
-
válasz
darnellsmith #2976 üzenetére
öö, valaki már írt itt negatív véleményt, szóval 99,5
-
napey
tag
Nem 99.999% ? Ne okozzunk már csalódást az Oakley marketingeseinek
-
fessön
újonc
köszi szépen, még olyan kérdésem is lenne h valakinek kell é rudy project skeey uno clip on -nal egyetemben, vagy esetleg a nélkül?
-
fessön
újonc
sziasztok!
tudna nekem valaki segiteni abban az esetben ha veszettül vágynék egy racing jacket, de a bolti árat nemigen akarnám kipengetni? -
FerNandor
őstag
Vole, várom a válaszokat
És Darnellsmith kérdésének a válasza is érdekel.
-
FerNandor
őstag
Szia Vole!
köszi a választ. Hát próbálkozom az eladással...Akkor légyszíves mondj egy árat, hogy mennyiért számolnád be (ha mégsem tudnám eladni)? (Vagy mondjuk egy straight jacket-be, canteen matt black grey polarized?) Amúgy nem feltétlenül szertnék egy másik szemüveget helyette, de ha nem tudom eladni, akkor nem nagyon lesz más választásom..
Köszönöm, üdv -
Vole
aktív tag
válasz
darnellsmith #2964 üzenetére
Nah, volt idom felnezni kicsit.
Half Wire -t ujonan szoktam 35e -ert adni, szoval ennel csak rosszabb aron tudnam beszemitani valami mas tipusba. Jobban jarsz ha talalsz ra valami vevot, ha megsem talalnal, akkor szolj, de mint irtam, 35e -et semmikepp nem tudok erte adni.
-
FerNandor
őstag
válasz
darnellsmith #2962 üzenetére
darnellsmith: igen, valószínű
pedig aztán ettől nem kell félni
Szia Vole! Azt szeretném kérdezni, hogy foglalkozol te olyannal, hogy adás-vétel vagy vmi ilyesmi? Várom válaszod
üdv -
FerNandor
őstag
válasz
darnellsmith #2960 üzenetére
aproneten fentvan, (hosszú idő után jelentkezett rá egy csaj csütörtökön, nagyon lelkes volt, de jól "beszivatott" kért még róla képeket, egy csomót fáradoztam gmail-en, h küldje el, de nem sikerült, fel akartam venni msn-re, de utána írta,h bocsi de tárgytalan lett időközben...
pedig nagyon megörültem, mivel a pénz is kéne meg hát itt áll a szekrénymben és nem történik vele semmi, ami elég bosszantó)
teszveszt pár napja intéztem aztán most várom a postai levelet, amiben a mit-tudom-én-milyenaktiválási kód van benne. remélem Vole tud majd segíteni,
[mindenestere azért nem adom fel, azért nem egy "szar" szemüveg, új állapotú, szerintem az ára is jó, ahhoz képest, h boltban 51ezer, egyszer valaki csak megveszi
]
-
FerNandor
őstag
válasz
darnellsmith #2958 üzenetére
Hát ennyi idő után már nem cserélik be... Meg ez egy hosszú történet..
okés, köszi. Akkor majd írok Vole-nak, ha felbukkan. -
FerNandor
őstag
válasz
darnellsmith #2956 üzenetére
Remélem azért itt a fórumon felkelti majd valakinek az érdeklődését
Esetleg te nem tudsz valakit, aki így ad-vesz oakley szemüvegeket?
-
FerNandor
őstag
válasz
darnellsmith #2954 üzenetére
Szia, nem untam meg, születésnapomra kaptam és egyszerűen nem jött be. Sajnos, pedig tényleg nagyon jó kis szemüveg csak nem nagyon illik hozzám. Érdekel?
-
FerNandor
őstag
Hali! Van egy Half wire-öm, teljesen hibátlan, karcmentes. Kb. 3-szor használtam. Még garanciás 2009. májusig.Minden tartozékkal, papírokkal.
Keret:blue, lencse: black iridium
I.á: 35.000Ft -
-
Vole
aktív tag
"jackknife hajlott 8fele, mint a drótdarab. ennyit az "extreme durability"ről. hálsten optikus visszaállította szépen."
Ha jol ertem akkor megis igaz amit irtak rola, mert nem tort el, vissza lehetett allitani ;-)
Amugy a wire tipusu szemuvegekre jellemzo ez egyedul, de ott is a vekony anyag miatt. Talan a Titanium Whisker nem reagalt volna igy egy utesre, de nincs ilyen tapasztalatom.
Korabbi vevomnek egy A Wire -t ragott szet a kutyaja, annak vege is lett. De valljuk be, ilyesmire senki nem tervez szemuveget ;-)A Monster Dog -nak hiaba merev a szara, az O Matter anyag miatt szinte lehetetlen eltorni, elobb pattan ki a keretbol. Persze utana egy mozdulattal visszapattintod.
Penny -rol nincs kepem, de pesten meg tudom mutatni szemelyesen, es megbeszelunk valamit ra.
Baseball sapirol nem tudok kinalatot mutatni sajnos.
-
_az
senior tag
válasz
darnellsmith #2942 üzenetére
nézd, persze-persze nem olyan rossz cuccok ezek.
csak mindenhol úgy reklámozzák magukat, hogy milyen extrém különleges ötvözet minden keret és milyen extrém könnyű és elpusztíthatatlan. na ez a része a büdös.
szerintem semmivel sem különb, mint bármelyik divatcikk. nem könnyebb, mint az előző szemüvegem, ezt is kellett már igazíttatnom 1-2x és ugyanúgy elhajlik ,mint bármi más.
egyébként 2 éve hordom és szeretem és egész kényelmes, csa kezen azért elcsodálkoztam.
de ingyér helyrerakták, ahol készült. -
lajo
senior tag
Én az ágyon felejtettem a Racing Jacketem és sötétben felálltam hogy elhúzzam a függönyt....
Megijedtem de semmi. Annak a szárai nagyon bírják, a Monster Dognak sokkal merevebbek. -
_az
senior tag
na akkor ókli tapasztalat.
barátnőm belekapott véletlen a szemembe. nem ütött, belekapott véletlenül.jackknife hajlott 8fele, mint a drótdarab. ennyit az "extreme durability"ről. hálsten optikus visszaállította szépen.
mondjak még bármit? -
Vole
aktív tag
válasz
darnellsmith #2937 üzenetére
Nah, kicsit eltuntem, eleg sok dolgom volt mostanaban.
Baseball sapkat tudok, de kene pontos tipus / szin, es akkor megkerdezem a beszallitomat hogy eleheto -e nala.
Square Wire 2.0 Ice lencsevel nalam ujonan 30 korul volt, szep allapotban biztos er kb. 25 -ot. Radar 28-30e korul kezdodik, szoval ahoz kicsit hozza kene tenned szerintem.
-
tr00p3r
addikt
Üdv Oakley kollegák!
Szerintetek egy karcmentes Square Wire 2.0 SH Ice Irridium szemüveget mennyiért lehetne eladni? Egy Radar-t szeretnék helyette.
-
hoschek
újonc
válasz
darnellsmith #2933 üzenetére
Helló darnellsmith!
Budaörsön az Auchan korzóban is tudsz venni, ha arra jársz, de persze Vole is biztos tud segíteni.
-
darnellsmith
senior tag
szia Vole!
Látom Te ilyen oakley dealer féle volnál, vagyis remélem, egy kis segítséget szeretnék kérni Tőled. Baseball sapka érdekelne, persze oakleyÉrdekelne hogy tudsz-e szerezni, vagy milyenek vannak, mert én győri vagyok, az árkádba néztem a fun sportba ahol ugye sok oakley cucc van, de nem volt semilyen se
Remélem tudsz segíteni, üdv -
hoschek
újonc
Helló !
Mostanában vennék egy X-metal XX Black-et. Tud valaki segíteni honnan tudok beszerezni egy vadi új , bontatlan ,eredeti darabot?????
Köszi
Ja meg,hogy mennyiért?
-
Integra
titán
azért a penny érdekel, mert a többi xmetál lóbaszó fejűeknek van, én nem is értem, hogy lehet ekkora keretet készíteni.. nekem meg kis keskeny fejem van, és a pennyt anno direkt kis fejre készítették, bár ez se valami pici..
juliet is ordenáré nagy
azért érdekelne, mert nekem kéne idővel egy dioptriás napszemüveg is a normál dioptriás oakleym mellé és a penny keretbe belecsiszoltatnék egy gold dioptriás lencsét nyáron.. -
Vole
aktív tag
válasz
Integra #2924 üzenetére
Penny -t mar regota nem gyartjak, nem tudok szerezni belole ujat.
Egy elig hasznalt van nalam, en hasznaltam meg a nyaron, kb. 1,5 - 2 honapot amig nem jott meg a custom Juliet -em.
Elado ha erdekel. Vadonat uj Black Iridium lencse van benne, mert az Ice lencsevel hasznaltam es sikerult osszekarcolnom kicsit. -
Integra
titán
válasz
m0h0senator #2919 üzenetére
van egy half jacketem is, barna keret, gold xjs lencsével, nagyon kényelmes, le nem repül a fejedről, nagyon jók ezek a keretek
-
Vole
aktív tag
válasz
darnellsmith #2922 üzenetére
Ez az Oakley jel csak a square O szerian van, a ceg eredeti Oakley logoja nem valtozott.
Amugy nekem tetszik ez is, egy Gascan -re peldaul nem is illene a regi O. -
o-men
csendes tag
Ha már oakley szerelem [link]. Nem vagyok oda a Thump szériáért, de tudtam eljön majd az az idő is amikor véleményem megváltozik. Ez a Split tökéletes megoldásokkal rendelkezik.
Végre sikerült diszkrétebb csomagolásba rakni a lejátszót és a gombjait. Biztos kényelmesebb és többször viselhetőbb az elöző szériáknál. Rekord nagyságú nem mindennapi oakley jelek vannak a szárán.
Nem egy diszkrét darab, de gyönyörű.
A horvátoknál biztos sikere lesz.
Ha lenne, mondjuk Oakley Paks jó kis titán kerettel , nuclear dizájnnal lehet, hogy én is megvenném.
-
Vole
aktív tag
válasz
m0h0senator #2919 üzenetére
En ugyan nem hordtam ilyet, de amikor felprobaltam az volt a benyomasom, hogy az egyik legkenyelmesebb szemuveg.
Rosszul nem jarsz vele az biztos.
-
m0h0senator
őstag
A Flack Jacketről van vkinek tapasztalata..?? Mert háát beleszerettem....
Háát nem szépek..??
-
darnellsmith
senior tag
tegnap mutterék vettek nekem egy oakley inget, nagyon zsír darab, de csak karácsonykor kapom meg természetesen
Kicsit meglepődtem hogy M-es méret volt jó belőle, remélem nem megyek össze
-
Vole
aktív tag
válasz
m0h0senator #2916 üzenetére
Nem, sajnos ebbe nem fer bele.
Large Soft Vault kell hozza, vagy a sajat tokja ami gyarilag jar. -
-
Vole
aktív tag
-
levike30
újonc
Szevasztok!
Minute 1.0 Black Iridiumot vennék ha még van valahol valakinek.
-
37-ért nem rossz a Radar,
Jövőre tutira lesz a SJ 2.0 white/chrome-ból?Icon Backpack 3.0 erre szeretnék árajánlatot kérni
-
Vole
aktív tag
Livestrong Flak Jacket van most nalam, ez 30e.
Radart is tudok hozni, az 37e.Mindkettohoz jar gyarilag a kemeny tok.
Hatizsakbol nem nagyon szoktam hozni, de ha mondasz egy konkret tipust, akkor megkerdezem.
-
o-men
csendes tag
Nem kicsit hozott lázba a múlt 7n!
4 kiszemelt közül egy jött össze, így is nagyon baráti áron. Nagyon szoros volt a vége. Legalább megvan a barátnőm ajándéka a jövő 7re. Relatív jó volt látni a nagy látogatottságot. Volt egy két ritkaság, többek elég magasan menntek el. A srác is korrekt, 2 nap múlva már a kezemben is volt az új családtag.
-
Vole
aktív tag
Straight Jacket 2.0 -> 25e mindegyik, kiveve a White Chrome -ot, az 32e. Polarized lencsevel 34e es 36e, Transition 38e.
Minute 2.0 -> 21e a legolcsobb 23e a legdragabb sima lencses, Polarized 32e es 34e, Transition lencsevel pedig 36e.
Januar vegetol lesz valoszinuleg mindegyik nalam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kedvenc zene a mai napra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest