- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
debrecenben van oakley viszonteladó?
esetleg miskolcon, vagy nyíregyházán? -
krain
tag
Ezt nézzétek, bírom a hapsit, biztos jó lesz a film is
[link]
-
SupaCow
aktív tag
A találkozó helyszínének, Budán a Batyi előtt Belga Söröző? Könnyen elérhető, oda süt a Nap, és van terasz
-
-
mendi08
csendes tag
hihetetlen a vatera-n ez az amerikabolt nevű felhasználó árulja a gagyi "sorszámozott gyári hibás""" gascan -okat nevetséges amerikás akcentussal és veszik mint a cukrot
-
-
DemonDani
addikt
Valahol nem tudtok leírásokat a lencsékhez? Mert kicsit zavarban vagyok mikor kiirják hogy VR20/28/30/40/50 melyik milyen? 40-50nél láttam hogy ezek a transitions lencsék de mi ezek között is a különbség?
-
DemonDani
addikt
ebay pwrd
de amugy mocsok ronda sztem is
Maga a frogskin se tetszik de hogy ezt ki veszi magára... azt megnézném... túltesz a dalmatáson az tuti"Oakley Straight Jacket Shadow Camo / Positive Red Iridium" róla egy képet lehetne kérni?
Lehetőleg jól látszódjon a mintája mert amiket találtam netszerte azok olyan trágyák voltak
semmit nem lehetett kivenni belőle csak feketének látszott
-
Az első igazán értékelhető kép egy Shaun White frogkinsről
-
YoungOld
tag
Valakinek van lehetősége, hogy megnézze, mennyire lötyög/passzol a Fives 3.0-hoz a Large Metal Vault? Ha belefér egy Oil Rig is, akkor a Fives szerintem táncolni fog benne, nem? Tudom, hogy a specifikáció szerint jó hozzá, csak jó lenne tudni, mennyire.
-
nrgia
őstag
Haverom vett 110darab kóklit 40 ft/db áron....rettentő jól néz ki ahogy elolvadnak a tűzben....
-
Fenyolori
csendes tag
Na az okli gariról csak annyit, hogy van egy ismerősöm aki amerikai-magyar álampolgár és mint most megtudtam okli fan több okli szemüveggel rohangál, ő mesélte nekem, hogy kint a garancia tényleg örök. Ha kint vásároltad a szemüvegedet akkor ingyen és bérmentve cserélik a lencsét benne, ha karcos, ha gyári hibás, a keret az alapból minden oklinál örök garis náluk. ő is most cseréltette ki az összes oklijában a lencséket.
Ha nincs amcsi számlád akkor egy minimális szerelési költség -10-20 dolcsi lencsétől függően- ellenében cserélik az üveget. A keret itt is örök garis.
Ha ő hazudott akkor én is, de nem úgy ismertem meg.
Egyébként nem sokára megtudom, hogy igaz-e, mert ha megint megy ki akkor a julietemben ki szeretném vele cseréltetni a lencsét, ugyanis észrevettem rajta egy kis iridium hiányt. Hogy ez most lekopott, valami miatt, vagy lepattogott róla azt nem tudom.
Ha igazat mondott akkot lesz egy új lencsém. -
-
krain
tag
Sziasztok! Megválnék a Large Metal Vault-omtól. 2 hetet használtam, doboza is megvan. ha valakit érdekel, üzenjen.
-
DemonDani
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #4646 üzenetére
Lehet házibarkács volt
LCD monitorból készült azért hasonlított
koxx
Láttam hogy lehet hozzá jutni, ebay... de boltot nem találtam ahol rendesen ilyen lett volna listázvaPersze az ebayen eleg jutányosnak tűnik az ára, csak kiváncsi lennék valamilyen tapasztalatra vele kapcsolatban
A sima SI M Frame keenyelmes? -
válasz
LEFTHORSE1 #4646 üzenetére
Biztos vmi spéci katonai szemüveg. Tuti nem ruby iridiumos oakley
-
LEFTHORSE1
őstag
Láttam egy videót, a tagnak egy olyan napszemüvegje volt hogy a lencséje matt fekete, tehát semmit nem tükrözött visza csak a szórt fényt pont mint a PC-m monitora, egyáltalán létezik ilyesmi a piacon, milyen márka lehetett? Nagyon megtetszett, rá is gugliztam de semmi eredmény, valaki pls help.
-
SupaCow
aktív tag
Japó oakley oldal. Ugy néz ki egy üzleté: [link]
-
krain
tag
válasz
SupaCow #4634 üzenetére
Szevasztok...a hofs.hu nekem tetszik
spec.osztag még inkább
a The Lab-bal kapcsolatban-én 1 alkalommal voltam bent, akkor segítettek, tegnap felhívtam a szervízt lencse csere kérdéssel, egy kellemes hangú Hölggyel volt szerencsém beszélni, aki azt mondta, ha én viszem a lencsét ingyen kicserélikez elképzelhető? vagy csak tőlem hatódott meg annyira kis aranyos, hogy....
Ma Kecskeméten jártam, olyan tuti lett az új ólki bolt, hogy csak na! Rájöttem, hogy a 2. szemüvegem egy Spike lesz, felpróbáltam és egy annyira vagány csóka nézett rám a tükörbőlnagyon klassz! Öltönyhöz gondoltam elsősorban, vagy bőrkabihoz( nem is volt vészes áron) kinek van ilyenje?
-
SupaCow
aktív tag
válasz
DemonDani #4623 üzenetére
van egy nagyon jó
hofs.hu - hungarian oakley fanatic site
Kicsit spec osztagos hangzása van.az oakley szóval az a baj ha domainban használjuk fel, hogy jogvédett. Még van pár domain amibe bele lehetne kötni, vagy engedély kéne a felhasználásához.
Más:
Nekem nincsenek ilyen rossz tapasztalataim a LAB-al kapcsolatban. Rendszeres vásárló vagyok, és heti 1-2 levél kérdéssel megy feléjük amire mindig válaszolnak. Boltban bármit szeretnék próbálni egyből segítenek. -
DemonDani
addikt
Lehet inkább úgy kellett volna kérdezni van-e valakinek jó tapasztalata a LABról
Az meg nem számít ide hogyha a garanciának eleget tesznek... Mert ugyebár ez kötelességük. De úgy látom ami nem kötelező azt nem csinálják meg...Azért nem gondoltam hogy ennyire veszélyes ez a LAB.
nem a legjobb reklám ez az oakleynak, mert van aki ez alapján fogja megítélni... és nem, mondom h jogtalanul -
DemonDani
addikt
Ezek a modellek a hivatalos oldalon miért nincsenek fent? Volt már dolga valakinek ilyennel?
Ballistic M Frame 2.0 -
DemonDani
addikt
Hát nem is tudom, most örüljek? Nem vagyok egyedül. XD
Minden esetre így tudom hogy nem bennem van a hibaNekem gyakorlatilag egyetlen e-mailemre nem válaszoltak, és egyszer telefonon megérdeklődtem, hogy mégis mi a gond. Hát kiderült hogy merő lustaságból nem válaszoltak... (termékek után érdeklődtem de csak úgy hogy milyen pólóik vannak XL-es méretben, hát jó aláírtam oké nem akarnak mindent leírni (persze akkor miért nincs rendes oldaluk...) írtam egy levelet amit ök tanácsoltak hogy leírtam pontosan mely modellek amik jobban tetszenek (összesen 4-5volt) hát erre sem kaptam választ. felhívtam őket, UDVARIASAN RENDES HANGNEMBEN! a válaszuk roppant agyszerű volt. összeomlott a rendszerük de megnyugtatott hogy hamarosan kapom a választ nézték is a e-mailemet már... ez február környékén volt. azóta várom a választ...)
-
-
@rglaaf
veterán
jah eléggé
Oakley Sunglasses Stress Test birja a strapát
-
@rglaaf
veterán
ez az uj PIT BOSS széria kissé drágának tünik
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Jó pár éve (kb 4év) vettem egy Oakley Five napszemüveget [link] és tegnap szomorúan tapasztaltam, hogy az egyik lencsén a fólia felhólyagosodott az egyik sarkában.
Erre vonatkozik vajon a gari? Illetve mennyiért cserélnék ki?
Van erről vkinek információja?
-
SupaCow
aktív tag
Függ itt a levegőben egy oakley rajongói oldal. Ki kéne találni a domaint, és elkezdeni. A Domain ötleteket várok privátban, de felőlem jöhet ide is.
Összegyűjtöm és megszavazzuk. -
krain
tag
válasz
Babarnew #4601 üzenetére
jaja, esélyes a dolog, de jövő 7en hoznak egy black iridiumos lencsét 10e-ért ismerős az államokból, a lab meg még nem válaszolt ezirányú kérdésemre, kösz a tippet megnézem, egyébként sikert arattam vele, a 2 gyerek is felpróbálta
vaterás-néztem én is,de a srác azt írja sérült a lencse -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest