- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harryls
aktív tag
válasz
SteveAd #36298 üzenetére
Hori nem csak az oakley lencséről kérdezte, "úgy általában a photochromic" Ezért írtam amit írtam. Tisztában vagyok mire reagál az oakley transi, van is az egyik legjobb (black persimmon transition).
Igaz nem eredeti oakley lencse, nem emlékszem pontosan Hoya, vagy Rodenstock, az egyik 80 a másik 140 éves cég, tized annyi gond nincs velük mint az oakley lencsékkel. Én simán ajánlanám bárkinek -
harryls
aktív tag
válasz
hori13 #36295 üzenetére
Optikusoknál van olyan lencse ami kocsiban is sötétedik (nem cabrióban
) Feleségemnek van.
Oakley clear- black photocrom: https://www.youtube.com/watch?v=Cmdez2tsB3w&index=20&list=LL3oOK7O5zAdFWPxmSvdT5-A -
hori13
tag
Sziasztok!
Az Oakley photochromic lencséjével, meg úgy általában a photochromic lencsékkel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? Gondolom közvetlen UV sugárzásra sötétedik a lencse de pl autóvezetésnél, ahol közvetlenül nem éri UV sugárzás, mennyire sötétedik be a lencse? Vagy inkább szabadidős tevékenységhez érdemesebb ilyen lencsét választani? -
kpeter555
csendes tag
Sziasztok
Van esetleg valakinek eladó tribble? Matte uranium keret-jade irridium lencse
Köszi üdv Péter
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük! -
Blasko853
újonc
Valamint egy squere wire 2.0 orange fire iridium(ez azert viseltesebb)
-
Blasko853
újonc
Sziasztok.szerintetek egy oakley probationnek mi a realis eladasi ara?
-
Elado holbrookja akad valakinek? Nem kell hogy uj legen, sotet lencse es alacsony ar a lenyeg
-
fenyőke
csendes tag
Köszönöm! Gondoltam és is ,hogy ennyiért nem lesz eredeti
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok! Nézegetem a Pit Boss 2 szemüveget, talán vennék egyet. A hirdetések között van 5 ezer körül ami biztos , hogy gagyi utánzat. Van 40 ezerért https://www.facebook.com/marketplace/item/715822252537601/
ami már eredetinek tűnik és van 150 ezerért is
https://www.jofogas.hu/budapest/Uj_Oakley_Pit_Boss_II_OO9137_02_104499454.htm
ami biztos eredeti.
Boltban nem találtam hírdetve újat, de 600 dollár a külföldi odlalalkon , szóval a 200 ezer körüli ár is reálinak tűnik.
A hirdetésben szereplő 40 ezresről mit gondoltok? Eredeti lehet ?
Szép napot!
T. -
Carlas
senior tag
Sziasztok. Esetleg lenne valakinek eladó hibátlan Oakley Juliet narancs lencsével? köszönöm
-
cecil
aktív tag
b...meg
megtaláltam a számlát és 2018.05.26-án vettük a Pig Shoes boltban... szóval pont lejárt a 2év... érdemes azért megpróbálni? Mondtam is feleségemnek szólhatott volna korábban...
-
cecil
aktív tag
nem is ott hámlik... a legnagyobb alul van a belső perem mentén
-
gaborcsu
tag
A shallow water zöldövezeti körülnényekhez (tavi) igazított barnás alapszínű lencse. A deep water nyílt vízi környezethez, rozsaszínesebb alapszínű. A deep watert sokan hordják utcára is a, de főleg a külső design miatt (én is szeretem a hétköznapokban).
De egyébként egy black polár is jó lehet a célra vagy bármilyen polár ha nem szereted az erős kontrasztos lencséket. -
-Tsaba-
tag
Hali! Ha jól tudom a shallow water és a deep water lencséket ajánlják leginkább horgászatahoz...
-
beci
őstag
Sziasztok.
Elsősorban horgaszatra,de utcai viseletre is keresnék szemüveget. Mindenképp polarizalt lencséset. Vízpartra melyik szinu lencse lenne az ideális? -
bbuffy
senior tag
Sziaztok!
pitbullt keresek, nem fekete keretest. Ha jól tudom mar nem gyártják. Esetleg van vkinek elfekvőben?
köszi. -
AtisFace
csendes tag
Sziasztok,
Tudna nekem valaki tippet adni, hogy hol tudnék lencsét vágatni, illetve mi lenne megfelelő donor a Oakley 2012 Ti Crosshair-embe. Tungsten lencsét sajnos már nem lehet szerezni hozzá. -
KMan
őstag
Udv! Letezik meg Oakley szerviz Budapesten? Juliet-et szeretnek felujitani. Az orr reszen a szegecseket kellene cserelni.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Ma szárgumi csere közben, sikeresen eltörtem a régi canteenem jobb szárát. Egyelőre sehol nem találtam. Szerintetek van esély, hogy valahol találok nem horror áron, vagy várjak, amíg valaki szintén eltöri a bal szárát és meghirdeti? -
trassher
addikt
gaborcsu köszönöm a szemüveget. Ma meg is érkezett, tökéletes.
-
gaborcsu
tag
válasz
kissdani #36252 üzenetére
Ha nem ilyen lenne a helyzet, akkor nálam ezek az elvárások adottak lennének, de jelenleg max utcai próba van, ugy meg elég limitáltak a lehetőségek de semmi sem lehetetlen. A legnagyobb méretek: Double Edge, Ridgeline, Holbrook XL, Mainlink XL. Turbine, Turbine Rotor, Fuel Cell is szóba jöhet. Oldalamon fent van a választék, ha le tudod szűkíteni pár darabra, akkor összehozzuk.
-
kissdani
senior tag
Üdv Urak! Olyan üzletet keresnék ahol a legnagyobb a választék és fel lehet próbálni mielőtt megveszem illetve korrektek az árak. Elég nagy fejjel áldott meg a jóisten nem merem megvenni online nehogy kicsi legyen, milyen tipust ajálanátok ez miatt, és autó vezetéshez kellene legtöbbször. Ezt néztem ki ez jó lehet? [link]
Van ezekbe több fajta méret esetleg? -
gaborcsu
tag
válasz
dellfanboy #36249 üzenetére
A lencsékben ez segít eligazodni: [link]
A prizm lencsékénl ami csillagozva van, azok iridiumosak, tehát tükrösek.
Nem minden modellből létezik különböző méret. Én is tartok XS méreteket, ami elvileg serdülőknek való, de keskeny-kis fejre szokták vinni vagy csajoknak is sokszor ilyen kell.
Az azsiai piac egész más, arra van külön asai fit verzió, de az nálunk nem elérhető (mondjuk nincs is rá szükség. egyenlőre...)
Csörögj rám nyugodtan ha kérdésed van -
Head88
addikt
válasz
dellfanboy #36249 üzenetére
A prizm csak az "új" technológia neve. A black iridium a tükrös. A grey átlátszik.
-
dellfanboy
őstag
letezik vmerre egy oakley kisokos/nagyokos hogy megis melyik lencse mire valo? kezdem elveszteni a fonalat a 24k iridium/prizm ruby/prizm grey kozott. az odaig megvan, hogy a polarizalt szuper ha viz kozelbe vagy, de azon tul
ha jol latom a prizm grey siman atlatni marmint latom a szemet aki viseli, viszont en olyan lencset preferalnek, ami 'tukros'
illetve a napszemuveg keret merethez? mert pl. motoros bukosisakoknal cm alapjan belehet loni, hogy milyen sisak passzol hozzad, de napszemuvegnel idaig csak a holbrook-nal talalkoztam xs. sima, xl meret kozott. itt ugye ha jol olvasom xs a youth generacionak szol ami oke de mennyire fiatal? 10 eves? vagy pl. egy atlag azsiai [aki ugye kisebb mint egy atlag magyar/amcsi] youth kell vagy a sima. csak azert kerdezem mert irto kenyes vagyok a meretre, nem szeretnek melleloni. -
nagyon jó árú clifdenbe (< mint gaborcsu ára
) esetleg futott-e bele valaki mostanában?
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
van egy ezer éve nem hordott, régi Oakley napszemüvegem, amit imádtam, csak szemüveges lettem (kontaktlencse kizárt). Esetleg van rá mód, hogy dioptriás lencsét tetessek bele itt Magyarországon vagy horror ára van és felejtsem el? Kb 2.25-ös a szemem... köszi előre is! -
brembo
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék rendelni után lencsét a régi monster pup szemüvegemhez ebay-ről, de inkább választanék EU-s eladót. A Solarlens, illetve Mad4dlens gyártókat ismeri valaki? Esetleg tudtok más olyan EU-s forrást, ahonnan érdemes rendelni? -
brembo
aktív tag
Sziasztok,
Ki tudja, mi a különbség a sima Sliver és a Sliver Stealth között? -
kpykpy
tag
sziasztok!
vki tudna tippet adni lencse csiszolásra XI.ker környékén? OTT-be az új lencse tojás formájú, míg a gyári szabályos kör... feszül és picit görbül az új lencse a keretben...köszi!!!
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Szerintetek mennyi lehet a reális ára?
[link]
köszi előre is -
radi8tor
MODERÁTOR
-
tyuxy
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne feletek hogy a lencse tisztítást ki milyen módon oldja meg ? Van nekem egy crossrange shield snapback szemüvegem és észrevettem hogy a lencsén található néhány hajszalkarc... pedig csak a hozza kapott tasakkal törlöm .. -
gaborcsu
tag
válasz
jookomak #36225 üzenetére
A prizm lencsék közül, a prizm black, prizm grey és a prizm black polarized, prizm grey polarized kivételével mind kontraszt lencse, tehát a színes kikötés így kiesik. Vagy neutrális képpel Holbrookból létezik még Ice Iridium polár lencsés verzió: [link]
Tudok küldeni csomagot normális áron UK-ba is... -
jookomak
őstag
Sziasztok!
Fives squaredem utódját keresem, azt hiszem, a Holbrook lesz a kiválasztott. Kicsit lemaradtam a lencsetípusokkal, eddig black iridium polarized volt a jelenlegi, viszont ahogy látom ez a prizm újabb technológia, és van prizm polarized is.
Szeretnék színesebb kukkert, esetleg barna keret, barna lencse, vagy fekete-kék de jó lenne, ha közel olyan sötét lenne, mint a black ir pol, és annak is örülnék, ha viszonylag semleges színű lenne a látott kép. Maradnék a polarized verziónál, megszoktam, szeretem.
Még egy kitétel: csak uk webshop játszik (így erre is kérnék ajánlást), máskülönben egyértelműen gaborcsutól venném.
Szóval mik a lehetőségeim? -
Bennyboy
őstag
Üdv!
Van egy eladó oil rig-em. Akit érdekel írjon pm-et és megegyezünk.
https://hardverapro.hu/apro/eredeti_oakley_oil_rig_24-058_polished_black_ghost_2/hsz_1-50.html -
Head88
addikt
BÚÉK Uraim!
Keresek "Vertical Lens Display"-t. SKU: 88-951
Akinek van és megválna tőle, kérem írjon egy pm-et.
Köszi. -
hroberto
veterán
Üdv!
Racing Jacket - et lehet még venni valahol? -
majnz
tag
Üdv! Nincs véletlen valakinek elfekvőben egy eladó crosslink zero kerete?
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Oakley szemüveget (nem napszemüveget), viszont elég kicsi fejem van, a környéken meg kevés optikában van normális kínálat, szóval le szeretném szűkíteni előtte a lehetséges jelölteket és az alapján érdeklődni. A mostani Carrera szemüvegem 130 mm széles, a lencse 53 mm (a pupilla távolságom is csak 57 mm) és ennél nem is nagyon kéne nagyobb, mert már nevetségesen elállna. Esetleg van valakinek ötlete melyik Oakley esik ebbe a tartományba, van egyáltalán vagy inkább hagyjam meg az Oakleyt a nagy fejűeknek? Már anno amikor a mostani szemüvegemet csináltattam is szerettem volna Oakleyt, de csak pár darab volt, azok is elálltak a fejemtől.
Sok Oakleynak van 53-as lencséje, viszont a keretek általában szélesebbek, már amelyiknek megtalálom az adatait egyáltalán.Régen mikor még nem romlott el a szemem egy Oakley Whiskert hordtam napszemüvegként, szerettem nagyon, de élesen látni meg még jobb, úgyhogy faterom örökölte. Most is inkább ez a stílus jön be, Steel Plate, Tie Bar, Socket 5.0 stb., csak egyik sincs a környéken, vagy csak a nagyobbik méretben. Esetleg bolt, ahol van "minden"?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest