Hirdetés
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
-Tsaba-
üzenetére
A tapasztalatom az (kettő napszemüveg alapján), hogy nekem a szárállítás jól jön.
Ahogy nézem Crankshaft elég hasonló Fuel Cell-hez, míg Batwolf azzal az egy üveg dizájnnal nekem nem igazán jön be.
Az lenne a legjobb ha próbálhatnám, majd körbenézek itt Veszprémben van e valahol Oakley. -
-
Head88
addikt
-
-Tsaba-
tag
-
törölt tag
válasz
-Tsaba-
üzenetére
Egyelőre lelkes vagyok, illetve néztem egy csomó YT videot, pl a lencsékről, hogy mit látsz benne, ha felveszed. Na, ezekre kíváncsi leszek. Ha tényleg olyan, amilyennek be van harangozva, akkor elégedett leszek, és boldog.
Batwolfot nézegettem, de egyelőre kicsit fura nekem az egybelencse megoldás. Vagy inkább extrém, ami az O-tól nem áll messze. De ha lesznek további szemcsik, akkor biztosan bevállalnék egyet, de előtte mindenképp felpórbálnék egyet.
Head88
Persze, olvasgatom vissza szépen, ahogyan időm engedi, de azért elég sok bejegyzésről beszélünk. Összefoglaló tényleg nem ártana, ha valaki van annyira hozzáértő, és persze lelkes is. Szerintem a brand simán megérdemli, és gondolom nem csak én tartom (tartottam) az O-t egy szimpla divatmárkának.
Felszínes ismeretekkel szerintem ez elfogadható. -
harryls
aktív tag
válasz
-Tsaba-
üzenetére
Csak úgy önmagában nem igazán.
Néhány dolgot ki lehet zárni. Az aftermarket lencsék vagy 80%-a polár és nagy zöme vékonyabb mint az oakley. Nézd meg hogy esetleg polár-e. Össze kéne hasonlítani egy eredetivel. Ha Pesti vagy menj be Istihez az optic-lab-ba, legjobb tudása szerint segíteni fog -
-
Head88
addikt
-
gaborcsu
tag
válasz
-Tsaba-
üzenetére
Ugyanaz a Prizm Black, meg a Prizm Black Iridium. 11% fényáteresztés, ez fogja váltani a régi black iridium lencsét. Kb ugyanaz, egy hangyányit van emelve a kontrasztja, tehát nem tök szürke képe van, de ha nem látod egymás mellett a hagyományos blackkel akkor nem észrevehető.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- AliExpress tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lexus, Toyota topik
- Windows 10
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest