Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZX7
tag
válasz
harryls
üzenetére
Alapvetően jól. Lehet elrugaszkodottnak tűnik az ár, de az ebay-en ilyen árszint van. Persze tudom hogy itthon kicsi a valószínűsége hogy ennyiért megveszik, de gondoltam ide is feldobom, ha senkinek nem kell, az sem gond. Az ár pedig nincsen kőbe vésve, az is lehet hogy túláraztam. Amúgy a crosshair 1.0-nak sajna nics nagy ára ebay-en (az inmate-hez viszonyítva), és nagyobb is a választék mint az inmate-ből.
-
ZX7
tag
Eladóvá vált az Inmate-em (Polished black/warm grey 05-632). 2011 nyár elején vettem, azév szeptembere óta a dobozában pihen.
Nagyon szép állapot, makulátlan lencsékkel. A jobb szár külső részén van egy kis festékhiba. Tisztában vagyok a használtpiaci árával (ebay-en 350 usd-től indulnak az árak), fórumtagoknak nyilván jóval kedvezményesebben adnám, de nem féláron. Akit komolyan érdekel az priviben jelezze, képeket tudok küldeni.
-
X-metal
tag
Köszi a gratulációkat, de fizikailag még nincs nálam. Az eladó csak amerikán belül postáz.
Így ismerősökhőz fog megérkezni. Ráadásul ki kell várnom, mig valaki hazahozza, mert nem vagyok hajlandó vámot és áfát fizetni.
Szóval előreláthatólag szeptemberben lesz csak kézzel fogható...
+ be kellett áldoznom az R1 gyűjteményem egyik (ha nem a legszebb) darabját...... -
Jojo5
őstag
Conductor 6-ot vagy Conductor 8-at látta/felpróbálta már bárki is innen ?

-
Asbee
veterán
A 24k Iridium lencse belülről milyen?
-
Van még egy vadiúj dobozos pitboss 2-m is eladó, pol black vr28 polár.

-
Asbee
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Mi a gond vele? Mert akkor nem rendelek onnan. Vissza néztem itt is máshol is, ilyen több éve voltak időbeli gondok, stb, de azóta van rendes szállítás, raktárkészlet meg utánvét is. Azt meg sehol nem láttam hamis terméket árulnának.
(#31781) koxx: Köszi, közben megtaláltam jó árak vannak, rá is kérdeztem mik vannak raktáron.

-
-
-
-
-
tomyka74
senior tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
köszi de nem megvenni szeretném csak érdekli a gazdáját eredeti-e! tudják a brigádba ,hogy nekem van egy pár oakley szemcsim meg látják mindig a julit a fejemen meg pólókat rajtam és ezért kérdezte meg tőlem!
hátha én meg tudom állapítani. mondtam neki küldjön képeket és bemutatom itt a fórumon! -
tomyka74
senior tag
üdv! véleményt szeretnék kérni szerintetek ez az Inmate eredeti-e? egy cimbié és állítólag amcsiból kapta !
ha nem eredeti akkor mi árulja el róla?
mondjuk nekem rögtön gyanús a cakkos szélű kendő![ Módosította: radi8tor ]
-
X-metal
tag
Tegnap sikerült szert tennem egy boltban soha nem kapható prototipusra, egy Polished Clear Trenchcoat személyében.

Nagyon boldog vagyok, mert már volt egy Matte Clear Trenchcoat prototipusom is, plusz megvan az összes (8db) olyan Trenchcoat, ami valaha boltban kapható volt.

Ezek igy egyben elég ritkán fordulnak elő, még nemzetkőzi szinten is. Alig várom, hogy meghozza a postás...
-
Viry
tag

ez csak a parasztvakítás!
semmilyen lencsét nem kapsz bele ez csak egy keret, átlátszó próbalencsével...a lencsét neked kell bele rakatni az optikussal...
megméri milyen kell és beleteszi...
ha meg optikából rendeled és neten csak beírtad a dioptriát...akkor is ő csiszol bele valamit...jozsi252
BTW lencsetisztítás pittbullos kollégának....
legjobb ha kipattintod a lencsét és faszán megtörlöd a keretet és a lencsét is külön!!!!
nem kell tőle félni nem fog eltörni, csak bátran nyomd ki, simán kipattan!!! az oakley lencsék nem törnek!
ott nyomd ahol a leghosszabb a kerete (lencse alján) ott a leghajlékonyabb simán kipattan !
Belülről kifelé!!!!!! -
pimmi
senior tag
keret már megvan, de nem értem akkor sem mert ezt irják erről, ezek szerint nem sima lencse megy bele, spéci? arra nem lenne keretem most és a keret is kicsit ivesebb szerintem mint a normál optikau szemüvegem a mostani, :
Az OAKLEY RX dioptriás lencse, egy speciális eljárással készülő és nagy görbülettel rendelkező lencse. A lencse a nagy görbülete miatt tökéletesen eltakarja és védi a szemet a káros, zavaró külső hatásoktól. A különleges eljárással készült RX lencsék tulajdonságai, eltérnek a hagyományos dioptriás szemüvegektől. Az eljárással sikerült elérni, hogy bizonyos mértékben megnövelték a perifériás látóteret. A sportoláshoz tervezett keret és lencse design mellett, a megnövelt perifériás látótérrel készült dioptriás szemüveg, ma a legtökéletesebb dioptriás szemüveg sportoláshoz. A görbület csiszolhatóságát és az esztétikus megjelenést előtérbe helyezve csak bizonyos dioptria értékben készíthetőek el az OAKLEY RX dioptriás szemüvegek. -
Vole
aktív tag
-
jozsi252
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen olvastam, csak sajnos elfeledkeztem róla hogy van ilyen is.
Akkor úgy érzem hogy az én választásom ez lesz katt
Egyik fele ecsetes, azzal letolom a porszemeket meg ilyesmiket, másik pedig tisztítófejes, azzal pedig a zsírt. Gondolom a szappanos megoldás mindenképp kell, mivel az arcról rárakódott vakolatot az hozza csak le eredményesen. Lenspen meg arra jó hogy tökéletesen zsírtalanítsa.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Kaptam hétvégére kölcsönbe egy Polarizált Pit Bull-t. Elsőnek azzal kezdtem, hogy engedtem 1 tálba langyos folyékony szappanos vizet. Belemártottam a szemüveget, ujjammal átdörzsöltem, majd mikroszálassal szárazra töröltem az egész szemüveget.
2 kérdésem lenne a tisztítással kapcsolatban.
- Ti a keret és a lencse találkozásánál levő vizet hogy tisztítjátok ki? Vagy magától kiszárad és kész?
- Akármennyire törlöm át a mikroszálassal, még mindig olyan mintha zsíros lenne. A törlőkendő új, illetve akkor látom hogy zsíros mikor a telóm vakujával megvilágítom. Amúgy nem lehet látni hogy zsíros lenne.
Érdemes venni valamilyen löttyöt a szemüveghez ami direkt arra a célra van, hogy ráfújom a lencsére, majd a kendővel áttörlöm és kész?
-
norBOSS
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá vált a szemcsim.Akit érdekel privátban írjon.Annyi a kérésem, hogy csak a reálisan gondolkodók írjanak.Juliet[ Módosította: radi8tor ]
-
Viry
tag
pontosan mit is szeretnél????
én nem nagyon értem....
az RX az a keret nem a lencse....
ez egy optikai keret (rx) tehát optikai lencse megy bele...főleg hogy alul keret nélküli...
max az optikus tesz neked bele sötétedő lencsét vagy elküldöd az Okaleynek és horror áron gyártanak neked bele lencsét...
a fő probléma az, hogy a sima napszemüveg lecsék görbülete NEM egyezik az optikaival...tehát akár hogy forgatod nem illik a keretbe! Ha esetleg mégis kiadja valamelyik része és ki lehet egy nagyobból faragni, akkor is nagy az esély hogy torzít mivel a középpont nem esik jó helyre...
Vannak olyan keretek amik rx ready megnevezésűek azokba lehet tenni napszemüveg lencsét is és optikait et is....
ez visszafelé is igaz egy napszemüvegbe nagyon necces optikai lencsét faragni...vagy legalábbis nem piti összeg mire legyártják az egyedi lencséket... -
pimmi
senior tag
Szaisztok, egy ilyen keretbe [link] lehet tetetni sima lencsét, ami nem rx? vagy ahol csináltatom beletesznek nekem rx-et, az drágább, hogy van ez? köszi,
-
harryls
aktív tag
Kérdezném azoktól akik jártasak hátizsák ügyben, egy teljesen újszerű icon backpack 2.0 megért 8e-et?
-
Shef arc
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Matrica))) amikor itt csinàltam rendezvènyt az oakley nak teleragasztottàk az ètterem ablakait..)))
Ezt sikerűlt megmentenem

Hât igen ......
Èn is visszasirom ezeket a korrekt embereket. -
SpeciCanyon
tag
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Juliet-hez színes gumiszettet tud itt valaki?
Melyik típusokkal érdemes foglalkozni? (Linegear, Valleva, stb.)
Ha tudtok megbízható EU-s ebay eladót ajánlani, az is jó lenne, mert Japán/USA minden lehetőség, ahogy nézegetem.Köszi!

-
Shef arc
csendes tag
Nem én voltam x metal!!)))
Bàr èn is ahogy felkerült làttam))) -
Sh4rk
aktív tag
Napot!
Skacok érdekel valakit, két Doggle keret?
Matte black, ebbe eredetileg egy grey polar volt.
Illetve egy Fade black, ebbe Black irridium.Csak a keretek mennyit érhetnek?
ÜDv
Sh4rk -
Tekton
csendes tag
Sziasztok!
Idén nyáron töltötte 9. szülinapját hőn szeretett Cinder Red Oil Drum-om. Az évek során eléggé lefáradt szegény. Nagyon szeretem, így ha valakinek lenne eladó sorban hibátlan állapotú Oil Drum, esetleg Oil Drum II, írjon rám priviben.
Köszi
-
Vole
aktív tag
Lenne ket elado szemuvegem:
Style Switch Polished White kerettel es ket par lencsevel: az egyik +Red Iridium Polarized a masik Black Iridium. A szemuveg vadonat uj, dobozban, papirokkal, egyik +Red lencsen van egy hajszalkarc, alig eszreveheto es a latomezon kivul, nem a szem elott. Postazva 45e.
A masik egy szinten dobozos, vadonat uj Fives Squared Metallic Red keret, OO Grey Polar lencsekkel. Ez postazva 28e.
Erdeklodni priviben.
-
törölt tag
Eladó Hijinx esetleg valakinek?

-
gaborcsu
tag
válasz
dhcodoki
üzenetére
A külső szélessége valóban kb 14cm, de a szárcsuklóknál a belső méret kb 12cm. Inkább a kisebb méretű szemüvegek közé tartozik.
Ha van keret akkor inkább egy radarlock-ot nézz, mert ott alapból kapsz egy sötét és egy világos lencsét, és a switchlockkal egyszerű a lencsecsere. Igaz az nagyobb méret, de mivel sportszemüveg így egyáltalán nem gáz ha kicsit eláll a halántékodnál, az óriási lencse úgyis takar rendesen.
A G30,26 meg vr28 lencsékkel az a baj, hogy egy nyári napsütésben nem sokat érnek. -
dhcodoki
senior tag
Köszönöm!
A méretre visszatérve, az a baj, hogy nem tudom felpróbálni. S félek, hogy nagy lesz. Itt 142mm adtak meg keret szélességnek:
[link]Vajon ez a típus úgy általánosságban nagyméretű?
-
-
dhcodoki
senior tag
Sziasztok!
Hegyi bringázáshoz szeretnék vásárolni Half Jacket 2.0 XL szemüveget. Valaki megtudná mérni a teljes keret szélességét az alábbi módon??:
Black iridium lencse jó választás lehet erdőbe, ahol néhol árnyék, néhol pedig erős napsütés van??

-
X-metal
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Bár itt a fórumtársak eléggé leszólják, a Grey Polarized nagyon-nagyon-nagyon jó lencse. Nekem az egyik kedvencem.
Alapból sötétebb lencséket hordtam évekig, konkrétan Ice függő voltam-vagyok, aminek a fényáteresztése ugyanaz, mint a Black Iridiumé. Viszont amikor tavaly megjött a C-six, amiben gyárilag Grey polár van, akkor nagyon elcsodálkoztam, hogy mennyire szép képet ad. Megkockáztatom, hogy az Oakley egyik legjobb lencséje. De a polarizáltak közül biztosan a legjobb. Magam sem értem, hogy sikerült ezt elérniük, mert a sima Grey egy katasztrófa...
Sokat hordok Ice, Positive Red, Vr28, OO Black Iridium, Titanium és Fire polár lencsés szemcsiket is, de mindegyik messze elmarad a Grey mögött.
Általános használatra szerintem nem biztos, hogy kell a polár lencse.
A nem polarizáltból jelenleg a Violet Iridium a kedvencem. Érdemes lenne azt is megnézned, bár annak a színe eléggé feltűnő a Grey-hez képest. Ha konszolidáltabbat szeretnél, de még viszonylag jó fényáteresztéssel, akkor a a VR28, Tungsten, Bronze, Titanium, Gold iridium, Chrome iridium lencsék is nagyon kellemesek.
Az alul keret nélküli szemüveg pedig elég problémás. Sport szemüvegnek tökéletes, de napi használat mellett szerintem elég sérülékeny. Legalábbis az utcán viselt Romeo 2 lencséje hamar megmutatta, hogy jobb lenne, ha alul is lenne keret a szemüvegen, míg a mag M-frame lencséje amit csak bringázni, vagy síelni hordok már harmadik éve makulátlan állapotban van.
A legnagyobb baj az alul keret nélküli szemüveggel napi használatban az, hogy viselés közben rengetegszer feltolod a fejedre, és ha zselét-wax-ot használsz, az mind a lencsén fog lerakodni.
Egy keretes szemcsi esetében ennek a nagy része inkább a kereten marad.
Ez azt eredményezi, hogy folyamatosan törölgetned kell a lencsét. A törlőkendőd viszont nagyon hamar bekoszolódik a zselé-wax vagy miatt. Abba viszont könnyen megragad valamilyen szennyeződés, ami hajszál karcokat okozhat a lencséden törölgetésnél. Persze, ez a probléma nem áll fent, ha nem használsz hajrögzitőt, vagy kopasz vagy.
Viszont akkor meg az izzadsággal érintkezik a lencse, ami előbb-utóbb kikezdi azt.
Arról már nem is beszélve, hogy bárhová leteszed, a lencsén fog landolni a szemüveg, mert reflexből nem fordítva teszed le, és a lencse alja jóval sérülékenyebb mint a keret.
A Straight Jacket és a Pit Bull között jelentős különbség van méretben.
Mindenképpen próbáld fel a kiszemelt típusokat vásárlás előtt!Más: Nem tudom, hogy innen volt-e valaki, aki rámígért a Jofogas.hu-n ma hirdetett 25.000ft-os Plasma-Fire Julietre, amire már megegyeztem a tulajdonossal, de amennyiben igen, akkor jelezném, hogy a keddi utalásnál már csak elvből is többet fogok adni érte mint amit Ő kínál....

-
jozsi252
veterán
válasz
jookomak
üzenetére
Közbe gaborcsu fórumtárssal konzultáltam, és egyelőre úgy néz ki hogy az lenne a legjobb ha nem vaktában rendelnék, hanem felpróbálnék az általam kiválasztottakat, és úgy döntenék hogy méret szerint melyik lenne a legjobb. Ezt jövő héten meg is teszem.
Most polarizáltból 4 termékre szűkítettem le az általam választottakat
- Pit Bull
- Flak Jacket XLJ
- Half Jacket 2.0 XL
- Straight JacketEgyedül Straight Jacket-nek van szürke polarizált lencséje, többinek Black Iridium bevonata van. Na most ehhez lenne egy kérdésem. Hétköznapi használatra, tehát nem csak vezetéshez pl. jobb lehet a szürke polarizált lencsés? Mivel több fényt enged át, így abból gondolom hogy utcán sétálva esetleg jobb választás. Black Iridium bevonatú lencsével rendelkező szemüvegek meg kifejezetten erős napsütéshez van úgy gondolom.
-
jozsi252
veterán
Sry a dupe-ért!
Az a baj hogy nem tudom mennyi különbség van a polarizált, illetve a sima lencse között. Mert ha már pl. ez is sokat javít az alap szemüveg nélküli helyzeten - katt akkor megelégednék ennyivel is én. Lényeg hogy pl. vezetés közbe mikor a nap szembe van, ne zavarja annyira a szememet mint szemüveg nélkül.
Gondolom az út, illetve a dolgokról visszaverődő csillogást a fentebb linkelt szemüveg is csökkenti azért? -
jozsi252
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Olyan shop lenne jó mint amit koxx linkelt ( itthoni, normális árazással ), de ahogy látom az illető a topicba is aktívan jelen van. Rákérdezek nála hogy az általatok ajánlott fajtából van-e polarizált verziója, vagy csak az iridium bevonatú van.
(#31719) koxx
Igazából pont ez lenne a célom, hogy a sík felületről visszaverődő csillogást ki lehessen küszöbölni. Egy jó kis nyári erő eső, verőfényes napsütésbe, iszonyat módon tudja zavarni a szememet hosszú távon. Szóval akkor maradok a polárnál mindenképpen.
Mielőtt elkezdtem nézegetni a szemüvegeket, néztem a Polariod termékeit is, jóval olcsóbbak viszont minőségre nyilván jóval alatta maradnak egy Oakley szemüveghez viszonyítva.Illetve jól látom hogy ez a Flak jacket xlj amolyan mindenesnek tűnik a lencse színe miatt? Tehát akár horgászathoz is jó lehet, hogy kiszűrje a víz csillogását?
-
-
-
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni szemüveg vásárlásában. 2 dologra szeretném használni
- simán csak utcán
- autóvezetéshezMilyen lehetőségeim lennének szerintetek? Van olyan ami mindkettőre alkalmas lenne?
Köszönöm!
Előnybe részesíteném az olyanokat aminél alul nincs keret - katt
De ha olyat ajánlotok ami mind2 helyre jó, és van alul kerete az sem baj végülis.
-
hgizmo
csendes tag
Sziasztok!
Átgondolásra került a gyűjteményem, és először itt kérdezem, hátha érdekel valakit (Harryls?
). A New Straight Jacket kollekcióm egy részét cseréném, elsősorban az eredeti, első generációs SJ-kre (és/vagy Zero, Minute, Eye Jacket), de bármi érdekelhet.amik biztos mennek:
04-263 FMJ+ Orange Flames / Fire iridium
04-264 Jet Black-Emerald flames / emer. Irid.
04-269 Carbon Fiber - Grey polarized
12-519 Electric Blue / Greyakik csak meggyőző ajánlat esetén:
04-259 Cannon red / Fire iridium
04-253 Polished Aluminium / Fire iridium
04-268 FMJ Red / black iridium
04-272 Blood Skull / black iridium
12-809 Brown Tortoise / Gold iridium pol.Az állapotok változóak a nagyon jó és a teljesen hibátlan / egyszer sem hordott között.
Egyedül a 12-809-es full (doboz, papírok...). Képeket tudok készíteni, küldeni. -
-
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egy idő után felgyújtanám a rendszert, de nem annyira rossz...

A klippben is benne van... 3:45-től (elötte is látható)
-
Hullamos
tag
ez a juli eredeti-e?

-
SpeciCanyon
tag
válasz
majorosbence
üzenetére
Ninja
jó arcok
Die Antwoord, elég elvetemült zenét nyomnak de én nagyon bírom 
-
TayRol
nagyúr
Volna két eladó szemüvegem, racionalizálom a készletet.
- Ten OO9128-04: Brown Smoke/Tungsten Iridium Polarized (doboz, puha tok, papírok), viselés közben nem zavaró karc a lencsén, amúgy hibátlan: 20e ft
- Flak Jacket XLJ 13-721: Transitions, Grey/G40 (kemény tok, puha tok, 2 méretű orrgumi, papírok), teljesen új, lencsén még a matrica rajta van: 30e ft[ Módosította: radi8tor ]
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
majorosbence
üzenetére
nm...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest