- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz jozsi252 #31713 üzenetére
Elsőre a flak jacket xlj ugrik be. Utcára, sportoláshoz, vezetéshez egyaránt jó választás. Itt nézz körbe [link] De van egy hasonló modell, half jacket [link] ha pedig teljes keretes szemüveget nézünk akkor egy racing jacket jó választás.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
X-metal
tag
válasz jozsi252 #31725 üzenetére
Bár itt a fórumtársak eléggé leszólják, a Grey Polarized nagyon-nagyon-nagyon jó lencse. Nekem az egyik kedvencem.
Alapból sötétebb lencséket hordtam évekig, konkrétan Ice függő voltam-vagyok, aminek a fényáteresztése ugyanaz, mint a Black Iridiumé. Viszont amikor tavaly megjött a C-six, amiben gyárilag Grey polár van, akkor nagyon elcsodálkoztam, hogy mennyire szép képet ad. Megkockáztatom, hogy az Oakley egyik legjobb lencséje. De a polarizáltak közül biztosan a legjobb. Magam sem értem, hogy sikerült ezt elérniük, mert a sima Grey egy katasztrófa...
Sokat hordok Ice, Positive Red, Vr28, OO Black Iridium, Titanium és Fire polár lencsés szemcsiket is, de mindegyik messze elmarad a Grey mögött.
Általános használatra szerintem nem biztos, hogy kell a polár lencse.
A nem polarizáltból jelenleg a Violet Iridium a kedvencem. Érdemes lenne azt is megnézned, bár annak a színe eléggé feltűnő a Grey-hez képest. Ha konszolidáltabbat szeretnél, de még viszonylag jó fényáteresztéssel, akkor a a VR28, Tungsten, Bronze, Titanium, Gold iridium, Chrome iridium lencsék is nagyon kellemesek.
Az alul keret nélküli szemüveg pedig elég problémás. Sport szemüvegnek tökéletes, de napi használat mellett szerintem elég sérülékeny. Legalábbis az utcán viselt Romeo 2 lencséje hamar megmutatta, hogy jobb lenne, ha alul is lenne keret a szemüvegen, míg a mag M-frame lencséje amit csak bringázni, vagy síelni hordok már harmadik éve makulátlan állapotban van.
A legnagyobb baj az alul keret nélküli szemüveggel napi használatban az, hogy viselés közben rengetegszer feltolod a fejedre, és ha zselét-wax-ot használsz, az mind a lencsén fog lerakodni.
Egy keretes szemcsi esetében ennek a nagy része inkább a kereten marad.
Ez azt eredményezi, hogy folyamatosan törölgetned kell a lencsét. A törlőkendőd viszont nagyon hamar bekoszolódik a zselé-wax vagy miatt. Abba viszont könnyen megragad valamilyen szennyeződés, ami hajszál karcokat okozhat a lencséden törölgetésnél. Persze, ez a probléma nem áll fent, ha nem használsz hajrögzitőt, vagy kopasz vagy.
Viszont akkor meg az izzadsággal érintkezik a lencse, ami előbb-utóbb kikezdi azt.
Arról már nem is beszélve, hogy bárhová leteszed, a lencsén fog landolni a szemüveg, mert reflexből nem fordítva teszed le, és a lencse alja jóval sérülékenyebb mint a keret.
A Straight Jacket és a Pit Bull között jelentős különbség van méretben.
Mindenképpen próbáld fel a kiszemelt típusokat vásárlás előtt!Más: Nem tudom, hogy innen volt-e valaki, aki rámígért a Jofogas.hu-n ma hirdetett 25.000ft-os Plasma-Fire Julietre, amire már megegyeztem a tulajdonossal, de amennyiben igen, akkor jelezném, hogy a keddi utalásnál már csak elvből is többet fogok adni érte mint amit Ő kínál....
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Vole
aktív tag
-
gaborcsu
tag
-
MODERÁTOR
válasz jozsi252 #33348 üzenetére
Eléggé más, későbbi részben jobban rázoomol a kamera, de nem látok rajta sem logót, feliratot egyéb jelzést. Hengeres keresztmetszetű karbonszár, a vége pedig lapított és kék-narancssárga-kék csíkos. Sztem nem kapott spécit, de tuti vmi extra márka mert az öltönyök és az ingek is Armani/Hugo/Gucci.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest