- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
Hali, eladó lenne első generációs Crosshair-em, tudjátok milyen okból... szövetzacsi meg a szemüveg. Nagyon szép állapotban. PM, plíz. Köszi.
-
tomyka74
senior tag
üdv!
tanácsot szeretnék kérni!
van egy Hatchet brown / titanium O-luminium lencsés full dobozos minden tartozékkal papírokkal számlával zacsival mindene megvan! nem kopott nem használtam de kell a pénz és el szeretném adni!!
mennyit kérhetek érte??
állapota nagyon jó újszerű a szárgumik lehet cserére szorulna de így vettem a bal oldali ketté van repedve!
köszi a segítséget![ Módosította: radi8tor ]
-
HagaNRG
őstag
válasz
Ironman24 #31090 üzenetére
Engem igen, én is nézegetem őket egy ideje, de én egy ilyet szeretnék magamnak összerakni és a linegear látszólag jelenleg kifutott ebből a kék árnyalatú gumiszettből:
Ugyanakkor elgondolkodtam a fehér szetten is, bár nem biztos, hogy a polished-VR28-as kombón is ilyen jól mutatna. A fehér gumikhoz szvsz carbon keret dukál
Sőt, még ez is nagyon bejövős:
-
la_cc
addikt
Nem rendelt valaki mostanában tokot Ebay-ről? Ha igen, egy linket kaphatnék? Offshot-hoz kellne.
Köszi!
-
TayRol
nagyúr
Tudom, hogy nem pont a topic témája, de aki jártas benne tudna segíteni, hogy ebayen a szemüvegeket hogyan érdemes meghirdetni? (hova postázzak, milyen úton-módon, kivel-mennyiért, stb...) Akár pm-ben is.
-
Ironman24
csendes tag
Sziasztok! Még mindig nem érkezett a LAB-ba orrnyeregtömítő gumi az x metal szériához. Már több mint egy hónapja azt várom, hogy mikor lesz.
Az ebay-ről lehetne rendelni, Linegear márkában, 8,3 euro/pár + posta 5,71 euro. Persze ha többet rendelünk egy csomagban elküldhetik.Érdekel valakit az ötlet? -
gaborcsu
tag
Akit esetleg érinthet, kiraktam egy adag szezonnyitós akciós szemüveget az oldalamra.
-
Viry
tag
Ha megvan a doboza es a szama, ird ki ide! Hetvegen megyek ki pecsába van tobb oakley kupec is tuti megfordul a kezukben ha megprobalja eladni az a rohadek!
-
krain
tag
Hali kinek van jupiter squared woodgrain-je?
-
Hullamos
tag
válasz
majorosbence #31068 üzenetére
+1
-
majorosbence
csendes tag
nem tudjátok véletlenül,hogy madman-t mikortól lehet kapni Mo-n?
-
majorosbence
csendes tag
Valamiért szeretem ezt a filmet amit játszanak ma este a TV2-n..
-
dzsihad
csendes tag
válasz
Ironman24 #31046 üzenetére
Hali,
jónak tünnek az áraik. Én most ezen gondolkodom, hogy gyártatok dioptriást magamnak.
Ezt az oldalt találtam, ismeri esetleg valaki?
http://www.saltcityoptics.com/oakley-racing-jacket-prescription-sunglasses.html -
TayRol
nagyúr
Mivel érdemes mosni a kis puha tokokat?
-
válasz
majorosbence #31061 üzenetére
Hát ha lesz olyan aki elcserél egy XX-et...
-
válasz
majorosbence #31050 üzenetére
Külön mennyi lenne az ára?
TayRol: de ez sztem eredeti, PB2 közel sem olyan drága mint az 1
-
TayRol
nagyúr
Nyugtassatok meg, hogy ez nem eredeti. (azért gyanús, mert nincs a lencsén matrica pl)
-
TayRol
nagyúr
válasz
majorosbence #31050 üzenetére
nagyon elfogadnék egy 03-305-ös PB2-t.
most nézegetem őket, hejj...
-
majorosbence
csendes tag
Ha netán valakit érdekelne Pit Boss 2...Csere érdekel kizárólag x-metal xx-re...
Üdv[link]
-
majorosbence
csendes tag
válasz
Hullamos #31047 üzenetére
Ne is mondd....Elegge elkeserítette a napom...2körül csekkoltam utoljára az Olx-et aztan meló után erre pont azon a pár percen belül rakta fel....Annyira felidegesített,hogy pont egy ilyet vadászok már hónapok óta.De az élet nem áll meg
Az meg vicc amit veled csinált...
-
Hullamos
tag
válasz
majorosbence #31045 üzenetére
Nekem jegelte az elado estig,errefel felhivott ra 30 percre hogy sajnalja de valaki 70 igert erte es nem tudott ellenalni a csabitasnak
-
majorosbence
csendes tag
Innen vitte el valaki az Olx-es xx-et?
Ha igen es eladna kerem irjon privit
Masodsorban pedig lenne egy zsír uj pit boss 2 vr28-as szemcsim amit felajanlanek cserere.Kizarolag x metal xx erdekelne.
Udv -
Ironman24
csendes tag
válasz
gaborcsu #31033 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy elmondtátok a hátrányait, mert persze az csak egy dolog, hogy nekem tetszik a modell, de mivel használatra venném , és nem vitrinbe, így meggondolom még a dolgot. Az első Oakley szemcsim egy Mag Switch (pearl white/fire) volt és nagyon szerettem használni mindaddig amíg a gumik le nem mállottak és a keretbevonata teljesen fel nem hólyagosodott. Mint ismeretes ez általános probléma a modellnél, és ha most vehetnék ilyet akármilyen olcsó is lenne nem vennék, mert úgy sem tudom használni normálisan.
-
Ironman24
csendes tag
válasz
gaborcsu #31031 üzenetére
Jawbonom már van, és nagyon elégedett vagyok vele. Sportra, hétköznapokra nekem ugyanaz. Az X metal xx- emben is görkorcsolyáztam már. Igazából szeretnék valamilyen új modellt a repertoáromba, és most van rá egy kis spórolt pénzem, hogy ilyeneken gondolkozhassak. Julit még soha nem próbáltam, de ha abból indulok ki, hogy szélességre hasonló mint az xx, és csak a lencse magassága kisebb, akkor valószínűleg ez is jó lenne. A másik modell a Split Jacket, ami még tetszik. ugyanaz mint a Jawbone, csak a lencse itt is kissebb magasságú.
-
Ironman24
csendes tag
-
gaborcsu
tag
válasz
Ironman24 #31028 üzenetére
Hát a julietnek meg a racingnek igen más felhasználási területe.
Feltételezem sportra kell a racing, arra pedig ha jawbone néven keresgélsz az ebayen, akkor elég olcsó darabokat ki lehet fogni, és a szár végén nem lévő lukat és a nem cserélhető ikont leszámítva ugyanaz mint az új racing. -
Ironman24
csendes tag
Viszont nagyon tetszik nekem.
Tudom, hogy nem lehet a szárát behajtani, de ezt is elfogadom. Igazából egy használtasabb példányt vennék meg, és felújítanám. A keretet felpolíroznám, és vágatnék bele lencséket. Persze a keret polírozása, csak a nem bevonatos modelleknél lehetséges, de én egy fekete polished, vagy egy jet fekete keretűre vágyom. Az orrgumikat az ebay-ről be tudnám szerezni, viszont a szárgumik már problémásabbak, sehol nem találok újakat. -
gaborcsu
tag
válasz
Ironman24 #31022 üzenetére
Szerintem se vegyél régit. Lencse ha még fellelhető akkor is horror áron, a szára hajlamos a guminál törni, egyébként magát a szemüveget is óriás szerencsével tudnád csak jó áron megszerezni. A maga idejében nagy szám volt, de az az idő már elmúlt, inkább csak gyűjteménybe való, napi használatra nem.
-
Ironman24
csendes tag
Sziasztok! Mivel a Splice túl kicsi lenne a fejemre így letettem ennek a modellnek a beszerzéséről. Viszont mivel a Jawbonom tökéletes méretű, szeretnék beszerezni egy első vagy második generációs Racing Jacketet. A megítélésem szerint ezek közel azonos méretűek. Valakinek van valamilyen tapasztalata a Régi Racing Jacketekkel? Én használatra venném. Mennyire rugalmas a szára? Kényelmesen hordható? Könnyű benne lencsét cserélni? Minden információt megköszönök, mert még soha nem fogtam a kezemben ilyen modellt.Üdv.
-
krain
tag
Sziasztok, senkinek sincs Antix devil's brigade-je?
-
harryls
aktív tag
-
Vole
aktív tag
Felkerult a Madman es a Badman a hivatalos weboldalra.
Kaptam egy ertesito email, amiben pofatlanul X-Metal -nak hirdetik ezt a ket uj szemuveget.
-
dzsihad
csendes tag
sziasztok,
most vettem én is egy jawbone-t, nagyon elégedett vagyok vele, most szeretnék hozzá új lencséket rendelni, de a hivatalos oakley oldalon nem szállítanak hozzánk (végső soron van agliában ismerősöm, de szivesebben venném, ha nem kéne felesleges köröket futni) van erre valami megoldás? A másik láttam azt a dioptriás lencséket ezek hogy működnek, nekem elég kis dioptriás lencse kéne, hogy lehet ehhez hozzájutni vagy nem érdemes ezzel foglalkozni, mert annyira drága? Köszi a válaszokat!
-
harryls
aktív tag
A nemnormális, levágta a juli szárvégeit
mit zavarta őt az a fél centi
[link]
-
czuczb
csendes tag
Sziasztok!
Lenne itt pár szemüveg a gyűjteményemből amiért, ha jó árat kínálna valaki odaadnám neki, persze nem mindenáron.....
A szemüvegek nem bontatlan dobozból vannak, amit tudok mondani róluk :
R1 : Lencse nem a gyári gravírozott, orrgumi vadi új, többi használt, de nincs lelakva, fémrészek szépek, szár nincs kikopva, keretben a gumitömítés új, a többi gumis részéhez van vadi új linegear szett. Sorozatszám : 104361
MARS :Az egyik lencse belül kicsit hólyagos (gyári), engem nem zavar... gumis részek a száron használtak keretnél elmegy, fém része szép, hiánytalan, adok hozzá linegear teljes felújító szettet. Sorozatszám : M004916
JULIET : gyári hibátlan lencse (nem polarizált), gumik, fémrészek rendben, a szemüveg keret szürke felülete jobb lencse keretnél kicsit fényes (mintha kopottas lenne) de az eredeti felület megvan. Sorozatszám : X000920
Minden szemüveghez adok tárolózacsit, gyárit.
Van 1 fotóm a 3 szemüvegről, a minősége olyan amilyen, nem vagyok egy fotóművész...
Ha érdekel bárkit, akkor az ajánlatokat privátban kérem, igyekszem mindenkinek válaszolni, csak nem mindíg vagyok netközelben ha lassabban ragálok akkor az emiatt lesz. -
Viry
tag
Aloha! Hijinx ice blue lencsét keresek, a régit megette az oceán sója
( de durván ám... 😠
-
harryls
aktív tag
Hát nem olcsó, a lencse viszont tűrhető. Itthon az iridium lencsék közt is van különbség, vannak
iridium lencsék pl: black iridium, gold iridium,
premium iridium lencsék pl: emerald iridium, 24k iridium
A normál 18200, a premium21200Ha mész csináltatni megtennéd hogy megkérdezed nekem mennyibe kerül egy pár flak jacket XLJ shallow blue polarized?
-
Vole
aktív tag
válasz
Hullamos #31000 üzenetére
Kulon szerintem nem adnak el. Itt ugy mukodik, hogy bekuldom a UK kozpontba, mellekelek egy leirast, hogy mit szeretnek ( pl. extra lencsek ), majd a szemuveget atkuldik a hollandiai kozpontba es ott vegzik a csereket. Onnan kapok majd egy telefont, amiben elkerik a bankartyam adatait, hogy levonjak a penzt, aztan ha kesz a szemuveg, akkor visszapostazzak nekem az angol cimemre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest