- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gK_
csendes tag
válasz
gaborcsu #30398 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget.
Még vívódok, hogy merjek e "váltani", vagy mormoljak imákat a csodára várva hátha felbukkan egy valahol..
Annyit tudsz esetleg még segíteni, hogy elmondod, a Plaintiff Squared lencsemérete mennyivel kisebb mint az Inmate-é? Nem titok, hogy a fejméretem nagynak számít, az előző szemcsit is "nyújtani" kellett, nyugtass meg kérlek hogy a Plaintiff is hasonló méretű
-
gaborcsu
tag
Az garantálom, hogy elírás. Itt egy nem iridiumos és ennél még néhány ezerrel drágább amit Te linkeltél (~52e).
Inmate-re én is a Plaintiff Sq-t szoktam javasolni, könnyebb, rugalmasabb, így hosszútávon kényelmesebb keret mint az Inmate
Probation helyett talán Offshoot de az meg műanyag keretes.OLX-es probation kamu, nézd meg miket árul, mind hamis oakley. Csoda nincs, ennyiért nincs oakley szemüveg.
-
gK_
csendes tag
Láttam korábbi hozzászólásokban hogy van több hamisított szemüveg a piacon. Találtam egy hirdetést ami gyanúsan olcsónak tűnik, miből tudható meg képek alapján hogy nem eredeti a termék? Nem szeretnék befutni a csőbe..
http://olx.hu/hirdetes/oakley-probation-polarizalt-napszemuveg-100-uv-akar-ingyen-posta-ID2pN4d.html#8983d535fa
-
gK_
csendes tag
válasz
gaborcsu #30392 üzenetére
Szia!
Ezt találtam a LAB-ban , http://www.thelabshop.eu/home/1594-oakley-plaintiff-squared-lead-black-iridium.html
32813 Ft , ugyanez nálad, http://gaborcsu.wordpress.com/plaintiff-squared-black-iridium/ 35990 FtSajnos igazad van, tényleg alig lehet találni már. Tudnál esetleg abban segíteni, hogy mely Oakley típusok hasonlítanak az Inmate-re, és a Probation-re amik fém keretesek és az egész szemet takarják? Nagyon köszönöm előre is!
Üdv
G
-
X-metal
tag
válasz
becike76 #30390 üzenetére
Van, de van hozzá tartozó szemüveg is, ezáltal nem cserélhetők.
Különben ebay-en ha néha feltűnik, 100$ körül fizetnek érte, ha megvan hozzá a coin is.
De ha van XX-ed, én szívesen elcserélem veled a dobozaidba való Julietek valamelyikére.Gaborcsu: Az első generációs Pit Boss-ból már nincs neked?
-
gK_
csendes tag
Sziasztok!
Fogalmam sincs lehet-e itt ilyet kérdezni, de tanácsot szeretnék kérni. Szeretett Inmate-emmel ma elkövettem életem hibáját, és sok év együttlét után fent hagytam a kocsi tetején... és elindultam. Mire fél kilométerről visszakanyarodtam, legalább 1 valaki átment rajta, és félbe volt törve... RIP.
Nagyon megviselt, azóta gyomoridegem van, és tanácsot szeretnék kérni abban, hogy megfizethető áron hol kellene keresgélnem, ahol esetleg találok még eladót. Akár új, akár használt, hálás lennék minden tanácsért.
Nagyon köszönöm előre is,
Üdv
-
huberpe
aktív tag
és mindhármótoknak igaza van! tényleg a szörfös gatyám zsebében volt és így már volt mire gugliznom. tehát ez egy viaszoló/fésű/sörnyitó kombó! köszi mindenkinek.
-
TayRol
nagyúr
Kinéztem két szemcsit magamnak, a style-t és a chainlinket. Gyakorlati tapasztalat van már velük?
-
Hullamos
tag
Szerintetek a kepek alapjan,ezek a Minute-ok eredetiek-e?[link]
-
shakedown
csendes tag
Sziasztok!
Hol érdemes Pesten Oakley szemcsit venni? A The Lab-t ismerem. Más tipp, ahol olcsóbban lehet esetleg megkapni?
Előre is köszönöm!
Üdv
-
X-metal
tag
Nem igazán térek magamhoz... Az ebben a hsz-ben szereplő szemüvegekért, illetve egy 3000 Ft-ért vett nagyon-nagyon leharcolt Montoya Spliceért több mint 750$-t fizettek... Pedig mindenkinek korrekten, képekkel illusztrálva elmondtam, hogy melyik milyen állapotban van. Nekem talán ha 50 rugóba voltak...
Az a legszebb a dologban, hogy az a csávó aki megvette többek közt a 2 Trenchcoat-ot, nem tudja, hogy azért adtam el neki, mert meg akarok venni egy olyan szemüveget, amire rajtam kivül eddig csak ö licitált az Ebay-en. Tehát az ő pénzéből fogom megvenni előlle a szemüveget. LOL
-
majorosbence
csendes tag
HA VKIT ÉRDEKEL: http://olx.hu/hirdetes/oakley-x-squared-ID2uW05.html#4b4e798f90
-
Hullamos
tag
Kononom mindenkinek a kedveseget...es mentek a privatok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
harryls
aktív tag
válasz
Hullamos #30356 üzenetére
Akár lehetne is de holnap hajnalban elutazom és 22-én jövök haza. De talán ez segítség ua a jófogáson kérd meg a tesódat hívja ezt is
-
harryls
aktív tag
Gyönyörű állapotban mind a kettő, dobozosak, 10e/db vettem.
Pearl/VR50 transitions, dark grey G30 ir.Hullamos nem gáz, de poénosabb ha egy ilyen serial van benne, bár ez egy copper-é
[ Módosította: radi8tor ]
-
SpeciCanyon
tag
én most így "állok", most jön egy kis pihi, mert a kib@szás szélére kerültem a szemüvegeimmel együtt
képek -
X-metal
tag
válasz
radi8tor #30332 üzenetére
Igen ez volt. Ma reggelre helyreállt a rend. Kicsit megijedtem...
Koxx:
Tenchcoat Blood - Black Iridium
Trenchcoat FMJ 7.62 - Black Iridium
FatCat Cream - Gold Iridium
1st gen Straight jacket Matte Black- Gold Iridium
1st gen Straight jacket Pearl - Black Iridium
1st gen Straight jacket Matte Clear - Persimmon
illetve 2 vadi új fekete Trenchcoat szárat. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
X-metal #30331 üzenetére
Nem hackelte meg senki. Ebay rosszalkodik.
Látod már a napot a felhők felett?
Engem beenged, de purchase history üres:
Sorry, we couldn't complete your request. Try again later. -
X-metal
tag
Kész vagyok!!! Meghackelték az ebay profilomat. Nem tudok belépni, nem fogadja el a jelszavamat, és a jelszóemlékeztetőre azt irja, hogy nincs ilyen email cím regisztrálva az ebayen. 11év 330 tranzakció, 100% pozitiv visszajelzés. Eltünt... Arról már nem is beszélve, hogy 6 fútó aukciómon volt érvényes licit....
Szétb@sz az ideg!!!!! -
-
Hullamos
tag
Es szerintem ennek a festesenel sem volt szedszedve a keret.....[link]
-
-
Hullamos
tag
válasz
sz_proli #30320 üzenetére
Kosz a velemenyeket.....ha mindenki azt tanacsolja akkor hanyagolom a homokolast......es maskulomben neki is alltam mar csiszolgatni.A kerdesem meg annyi hogy az orr reszenel van az a ket pont.......azt mivel kell szetszedni hogy kivehessem a gumirozast?Vagy hagyhatom ugy szinterezesnel?Ha ugymaradna karositana a gumikat?Mert mind probalom de nem tudom kiszedni azt a ket csavart vagy mit tudom en mi az....
-
sz_proli
csendes tag
válasz
Hullamos #30315 üzenetére
Szerintem is felesleges homokolnod. Ha tartós eredményt szeretnél, akkor szépen megcsiszolgatod (annyira nem durva munka azért) és szinterezés. Én már festettem fehérre julit, ice lencsével, nekem nem jött be. Nagyon megvastagította a fehér szín a keretet és nem mutatott jól. Véleményem szerint, kicsit sötétebb színt válassz, de persze te tudod. És mondom ezt úgy, hogy én fehér szín mániás vagyok (ezért is próbáltam ki én is a fehér julit)
-
X-metal
tag
válasz
Hullamos #30317 üzenetére
Én már próbáltam...
A lencsebefogóról leszedi a peremet ami a lencsét tartja, kitágitja a csavarok helyét, és durva felületet hagy amit meg kell csiszolni festés elött...
Én inkàbb csiszolgatnám sokàig, és úgy lesz egy fasza kereted amit tudsz festetni.
De lelked rajta. -
Hullamos
tag
Szentsegtoresre keszuluk...........megorokoltem a sogorom osszekarcolt Julietjet,es most ugy dontottem hogy homokolom,majd fehere festetem........nem tom milyen lessz,Ice lencsevel,de hetvegen teszek fel majd kepeket.......
-
harryls
aktív tag
válasz
teratti #30306 üzenetére
"Jó nagy csetepaté lehetett" mondaná egy Afganisztánt megjárt katona
Hülye voltam hogy nem kérdeztem rá nálad az orrnyereg gumiraA király utcában megvettem az utolsó zero orrgumit 2e-ért
Vyndree ezek csak a zero-ok, lehetne 6 db is ha nem bizniszelem el a sub zero-imat, a gyűjteményem az ez:
Most nézem hogy jó szar kép lett, de a lényeg látszik
-
sz_proli
csendes tag
Sziasztok,
eladók a zero-im (egy-két kivétellel
)
Amik lennének:
0.1 1.generáció/black iridium
0.1 2.generáció/black iridium
0.4 glitter Gulch/Gold iridium
0.4 golf squared slate iridium - dobozos
0.6 sleet/black iridiumsubzerok:
1 Carbon/black iridium (gumik és orrnyereg nélkül, de akár az is megoldható)
1n Carbon/black iridium
4 planet x / blue iridium
5 Carbon/black iridium
N2T Planet x/black iridium - karcosabb
N2T Planet x/black iridiumSzép állapotúak. Nem mondom, hogy mind tökéletes és teljesen karcmentes, de a kicsit karcosabb N2T kivételével mind hordható állapotban van és ez nálam azt jelenti, hogy nincsenek nagyobb, zavaró karcok a lencsén.
Kérésre küldök képet, de egyelőre nem volt időm lefotózni őket
Ami itt elmegy az elmegy, ami nem az megy vagy kinti forumra, vagy ebayre.
Kérlek, hogy korrekt ajánlatokat adjatok!
Csere érdekelhet, de elég válogatós vagyok, nem sok minden érdekel, kérem megértéseteket.Ajánlatok és érdeklődés pm-ben.
Köszi
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest