- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
SpeciCanyon #30697 üzenetére
Sztem kiba jó! Kövezzetek meg, de nekem bejövős!
-
krain
tag
válasz
Na ez olyan, mint a Mad Max valamelyik kelléke lenne, komoly. Bár rajtam biztos katasztrófa lenne...
-
venge
aktív tag
válasz
Nem is tudom...
Nekem tetszik! Emberi fejen nem tudom, hogy állhat! -
SpeciCanyon
tag
Madman.....
-
miki_nrg
csendes tag
Na megjöttek a walleva lencsék az Antixba. Nagyon igényes csomagolásuk van. Csak nem olyan gagyi lencsék lesznek, ha ennyire adnak a körítésre.
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok.
Akinek van jupiter squared szemcsije eladó sorban jelezze priviben.Köszi -
Vole
aktív tag
Maradt nalam par uj szemcsi amit kiszornek jo aron:
Pitbull Matte Blk / Warm Grey
Pitbull Pol Blk / Black Pol.
Pitbull Ducati Pol Black / Black Pol
Gascan Pol Blk / Grey
Gascan Matte Blk / Grey
Gascan Pol White / Black Irid
Gascan Pol Black / Grey Pol.
Gascan Black Irid lencse
Batwolf Emerald lencse
Eyepatch 2 Pol Blk / Violet
Eyepatch 2 Matte Blk / Warm Grey
Jupiter Pol Black / Jade Irid
Jupiter Brown Tort / Dark Bronze
Holbrook Pol Black / Grey Pol
Ten Black Ink / Black
Scalpel Pol Blk / Black Irid
Hijinx Pol Black / Shallow Blue Pol.Gondoltam eloszor megkerdezem itt, aztan a maradek majd meg ebay-re vagy az aproba. Akit erdekel valamelyik az irjon privit.
Juliet X Metal vagy Carbon csere erdekel, lencse szine es allapota mindegy, csak keret is erdekel.
-
medusa1986
csendes tag
-
válasz
medusa1986 #30691 üzenetére
Azaz, tudtam, hogy vmi mad vagy bad
Az arat hagyjuk is, itthon lesz vagy 150ezer. De szeria tobbi tagjara is kivancsi vagyok. Igazabol nagyon reg jott ki az oakley igazan uj/meresz szemuveggel. -
medusa1986
csendes tag
A neve badman
elvileg jovo ev elejen adjak ki meg par elegge megoszto szemuveggel egyutt nem keves penzert 500-700 USD ami europaban vammal egyutt szep osszeg lessz. Elvileg magneziumbol lessz es az elozo x metaloknak a vonalat akartak ujragondolni ez pl a marsra hajaz, elvileg lessz ami juliet fomajat idezi, kivancsian varom oket
-
-
SpeciCanyon
tag
én azért elsőként itt teszek egy próbát.
eladó kereken 10db szemüvegem.
lista:Fatcat bluecamo/grey -doboz, törlőzacsi, papírok. -hibátlan állapot. ár:35.000 Ft.
2 Gascan Flying Tiger -1 vadonat új, hordatlan, minden tartozékkal, 2. használt, pár karc a lencsén, kopás a száron, fekete törlőzacsiban. CSAK egyben: ár:70.000 Ft.
2 Monster Dog Whitecamo -jó állapotban mindkettő, minimális kopás az egyiknek az icon-jain. 2xtörlőzacsi, egyikhez jár doboz is. CSAK egyben: ár:70.000 FT
Monster Dog Tribal -hibátlan állapot. Doboz+törlőzacsi. Emerald lencse van benne most/kicsit hólyagos/, adhatom lencse nélkül is a keretet /-5000FT/ vagy egy Transition VR50 to Brown lencsével /+10.000FT/. ár: 80.000 Ft
Monster Dog 10w40 -hibátlan. csak törlőzacsi van hozzá. ár: 60.000 Ft
Pro Racing Jacket Pearl/VR50 to Brown Transition, hibátlan állapot, törlő+viseltes doboz. ár: 70.000 Ft
Pro Racing Jacket DarkGrey/g30 hibátlan állapot, csak törlő. ár: 60.000 FtHijinx Kozik, hibátlan, doboz+törlőtok. ár: 40.000 Ft
ha egyben megy el mindegyik, akkor tudok engedni. külön-külön nincs kedvezmény, szerencsére nem kenyérre kell, csak kicsit
beleuntam, hogy van 35 szemüveg és hordom ugyanazt a 2-3-at. Ha rajtam marad, akkor megpróbálkozok német/osztrák oldalakkal/fórumokkal.
képek: /bocsi így egyszerű/
-
tekeyagd
aktív tag
Sziasztok!
Első generációs Racing Jacket van-e eladó valakinek?
Előre is köszi!
Laci -
Hullamos
tag
válasz
SpeciCanyon #30683 üzenetére
ment privat
-
SpeciCanyon
tag
Srácok, kinek lenne kedve egy kis üzlethez? Pár ritkaságtól megválnék, de nem vagyok jártas eBay-ben, esetleg aki keni-vágja és lenne kedve hozzá, persze jutalék ellenében. Akit érdekelne írjon itt köszi
-
vallas
őstag
Helló!
Nézegettem utángyártott lencséket, a Wallevatól a five 3-ba, a kérdésem az lenne, hogy a five square lencséje jó lehet a sima five3-ba vagy ezek nem kompatibilisek?
THNX!
-
X-metal
tag
Nincs valakinek egy eladó SW Offshootja?
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok!
Régóta vágytam már egy jó napszemüvegre.. Big Taco lett! -
Viry
tag
válasz
miki_nrg #30667 üzenetére
Esetleg....
sorry...New Revantot vagy csak Revant NE vegyél én ennyit tudok tanácsolni....
a neve állandóan változik...nemhiába mert fos a minősége... -
miki_nrg
csendes tag
Vettem egy leharcolt Antix-et. Szerintetek melyik márkájú lencsét érdemes bele venni ami még egész jó minőségű? Eredetit nem akarok mert akkor már túl sokba lenne a szemüveg.
Van valami ötletetek, hogy az ütött kopott keretet mivel lehetne kicsit "feljavítani"?
-
gaborcsu
tag
Nekem mindig a crosslink, optikai keret jut róla eszembe. Van úton 2 féle, de sztem a lencse mérete miatt mindenképp próbálni kell, mert ha nem fekszik fel a helyére biztos besüt a nap mindenhonnan.
Ha valakit érdekel egy szimpla vagy egy dupla aluvitrin az jelezze. (Persze nem mindenáron eladó.)
-
válasz
SpeciCanyon #30657 üzenetére
Oakley Enthusiasts csoport facen. Illetve nem is eladás/vétel hanem azt inkább itt Oakley Buyers Sellers Traders.
-
SpeciCanyon
tag
Srácok, ha eladni szeretne az ember akkor ebay-en kívül hol lehet fellelni oakley gyűjtők táborát? oakleyforum.com-ot ismerem ezen kívül?
-
DISC4U
tag
Van egy eladó Oakley DISPATCH 2 OO9150-07 Polished White / OO Black Iridium Polarized napszemüvegem , ha érdekel vkit
-
KMan
őstag
Keresek: emerald splice-t.
-
iamjunk
csendes tag
Eladóvá vált két Frogskinsem, ha valakit érdekelne:
egy Acid Pink/Grey és egy Polished White/Grey
Érdeklődni privátban. -
gaborcsu
tag
válasz
fixxxer #30648 üzenetére
Okok:
A motogp holbrook nem volt polár. A motogp logo nyomata több mit gagyi minőségű. A dobozon a matrica a kamuknál van alulra ragasztva. A barna szütyőnek fekete a zsinórja +nagyon vékony is. Amikor még barna doboz volt, akkor még nem az új fajta garipapír volt a dobozban.
Ja 15-nél még a nyagyker ára is jóval több egy holbrooknak, pláne egy polárnak.
Itt mind eredeti -
fixxxer
újonc
Sziasztok, szerintetek ez eredeti?
[link]
Válaszotokat előre is köszönöm... -
Sh4rk
aktív tag
Nohát ez sem vált be, pedig imádtam volna. Sajna biflák fejem van.
Half wire Red oxide, lencse karcos, felvéve nem zavaró nekem, de karcos.
Keret: ... hát azért volt hordva, de jó kondícióban van. szárak erősek gumik rendben vannak.Ajánlatokat priviben pls.
-
Sh4rk
aktív tag
No nem küzdök vele, nem áll jól nekem ez a típus, megvállok tőle.
Oakley X-metal Juliet Plasma 3rd generation, a lencse dioptriás a történetet ismeritek, ajánlatokat várok akit érdekel. Aztán meghirdetem, de elötte nektek dobom fel a lehetőséget. Hibátlan karcmentes állapot.Ajánlatokat priviben pls.
-
Eladósorba került a terepmintás Oakley kabátom. Az ára természetesen alkuképes. [link] További részletekért írj privit.
-
vallas
őstag
Helló!
Nincs valakinek eladó Five 3 lencséje jó árban, szín nagyjából mindegy, most egy barna van benne, de a bal lencse belül elkezdett lekopni, és zavaró....
ez még nem a squared logós, hanem a régebbi.
thnx...
-
albert8
veterán
Erről kaphatok egy véleményt? Vagy van ilyen valakinek? Eredeti?Mert nem vagyok biztos benne..[link]
-
majorosbence
csendes tag
Szevasztok!
Keresek oil drumba lencsét!kerem jelezze akinek van!barmely tipusbol..
Koszi -
iamjunk
csendes tag
Sziasztok!
Van bárkinek valami infoja arról, hogy mi lett az oakleyvault-tal?
Ma éjjel óta átdob az oakley.comra.Remélem csak halloweeni rémisztgetés a részükről ez megszűnés
-
albert8
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Winkler új cikke: Oakley 2014.
-
paveloo
újonc
udv!
ha valakit erdekelne keressen privatban
2db oakley flying tiger gascan
az egyik vadonat uj, karcmentes, hordatlan, 2014.10.18.-i szamlaval, magyar boltbol, minden tartozekkal/doboz, papirok, kituzo, zsak/
a masikhoz sajnos nincs meg semmi, csak naturban a szemuveg, ez kicsit viseltes, kopas a szar belso felén, enyhen karcos lencse.korrekt ajanlatokat varok!
szep napot
-
czuczb
csendes tag
válasz
X-metal #30627 üzenetére
Szia!
Kösz a tájékoztatót, természetesen érdekel a keret, lencsét pedig külön vennék akkor hozzá.
Nem tudom árajánlatot hogy adjak, itt vagy privát üzenetben, valamint nem tudom mi lenne a korrekt ár, mert csak Ebay -en felbukkanó szemüvegek áraival vagyok tisztában, amiknek igen nagy a szórása (350-700 Dollár + szállítás), valamint az eredeti listaárakkal találkoztam, de az már felejtös.
Fontos, hogy nem akarok komolytalannak tünni az árral kapcsolatban, ezért ha segítenél az jó lenne.
Tudok Euróban is fizetni, ha esetleg arra lenne szükséged. -
X-metal
tag
válasz
czuczb #30624 üzenetére
A Romeo 2.0 Fire lencsével egyedül a Gary Scelzi limited editionként volt kapható, de az carbon kerettel. Ráadásul ritka mint a fehér holló, és amilyen ritka, olyan drága is...
Polished kerettel csak Titanium Iridium lencsével volt kapható, Plasma kerettel pedig csak Gold Iridiummal.
Szóval ne lepődj meg, ha nem találsz ilyet.
Utángyártottban tudsz venni Fire (vagy legalábbis hasonló) lencsét, de annak a minősége meg sem fogja közelíteni az eredetiét.
Talán csak a Linegear, de azok meg színben eléggé eltérnek a gyári Fire-től.Nekem van egy Polished-Titanium Iridium R2-m fekete gumikkal ami esetleg eladó lehet.
De a lencséje kuka, és nagyon meg kell tudnod győzni, hogy megváljak tőle... -
X-metal
tag
Lesz részletes beszámoló, fényképekkel illusztrálva.
Viszont az elkészült rész még polírozás alatt van.
Elvileg 2 hét múlva lesz kész, meg még ki is kell fizetnem...
+ lesz eloxált Juli is.Más.
Már nagyon régóta szerettem volna egy Kozikot.
Múlt héten elhatározásra jutottam, és ma már nálam is van.
Új, dobozos és nagyon korrekt áron kaptam.
Köszönet érte sz-proli fórumtársnak!Kerül majd bele egy Positive Red lencse is.
-
venge
aktív tag
Te X-metal!
Nem mesélsz nekünk a kis "találmányodról"? -
czuczb
csendes tag
Helló mindenkinek!
Oakley Romeo 2.0 Polished Chrome (esetleg Plasma)/Fire Irridium kombináció fekete gumikkal van itt valakinek eladó?
Ha doboza is megvan, az rendkivül befolyásolhatóvá tenne az anyagi ráfordítást illetöen.Gondoltam kérdezek, mielött nekiugrok az Ebay -es lehetöségeknek.
Köszönöm!
-
OrangeBud
tag
Oakley batwolf lencséje van valakinek ? Vagy hol lenne érdemes beszerezni? Ebayen néztem már..csam hátha ....
-
X-metal
tag
Kozikot vennék...
Ha bárkinek van eladó, irjon egy privátot please! -
czuczb
csendes tag
Sziasztok!
A segitségetekre lenne szükségem : szeretnék az oakley szemüvegeimnek egy méltó helyet,(mikor használaton kivül vannak (ez amúgy elég ritka...)) egy pici üveges Oakley vitrin formájában, esetleg 1-2 szemüvegtartó állvánnyal.
Ha bárkinek lenne ilyen, és esetleg megválna töle kérem jelezze.
Köszönöm, és üdv Mindenkinek!!!
-
miki_nrg
csendes tag
válasz
SpeciCanyon #30614 üzenetére
Pénzre is cserélnéd?
Úgy mennyire? -
IAjaxI
csendes tag
válasz
SpeciCanyon #30614 üzenetére
Monster Doggle (Black fade)?
-
SpeciCanyon
tag
----KERESEK----
Sziasztok!
Keresek Monster Dog-ot NIGHTCAMO színben.
Elsősorban csere érdekelne, szerintem megtudunk egyezni.Illetve van 3db whitecamo MD-m, 2-t cserélnék valami másra
-
X-metal
tag
Kálmán b@...meg... Még aznap amikor megvetted hívtalak, hogy ha bármikor eladó lesz a transition lencsés racing jacket, nekem szólj előszőr... Most kicsit mérges vagyok rád!
-
harryls
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest