- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harryls
aktív tag
Akar egésznapos viseles, elso helyen az ice pick, tobb ora utan el is felejtem hogy van rajtam szemuveg, durvan jo. Aztan meg a half jacket1 es a flak jacket, legalabb is nekem. Igaz tobb orat nem volt rajtam de felprobaltam a carbon blade-et, na abbol meg lehet valami. Nagyon konnyu es nagyon jo kialakitasu szemcsi. Az ujakbol hosszu evek ota nem tetszik szinte semmi, tisztelet a kiveteleknek. Kb az olasz vezetes ota.
-
Tobb oras viselesnel meg a ch titan is tud kenyelmetlen lenni...
Beneztem opticworldbe, ezek az uj modellek te joeg, mint vmi bazari 3palcas hulladek, ha nem ott latom a.vitrinben azt mondom vmi gagyi fake. Szaraban made in italy felirat diszeleg, csodas...Persol lesz a kovetkezo szemum ez mar biztos, O evek ota nem tud.kihozni egy epkezlab modellt.
-
harryls
aktív tag
Valaki keresett crosshair 2.0-ba lencsét.
Voltam bent az Istinél a LAB-ba és van nála 5-6 féle normál, a grey-re és a tungsten ir.-re emlékszem és van black ir. polár is ami 28500ft.X-metal A ducati NSJ-ét nekem is vám nélkül hozta ki a postás pedig a dobozon rajta volt hogy 90$
-
iamjunk
csendes tag
Kozik poló keresi a hozzá passzoló szemüveg párját!
Ugyanitt Bruce Irons Hijinx 25k
Cím a szerkesztőségben! -
TayRol
nagyúr
Srácok, adott egy dobozos Woodgrain Tungst. Polar. Ir. Jupiter Squared, melynek mindkét lencséje karcos lett pont a latomezo közepén, szóval csere érettek. Vennék bele lencsét, de lehet inkább újra a komplett szemüveget. Szerintetek csak a keretet (dobozzal, papírral, mindennnel) el lehet adni 20e körül?
-
-
majorosbence
csendes tag
Egyik kevenc képem
[link] -
csaszi72
senior tag
válasz
gaborcsu #29779 üzenetére
A lentebb sorolt fém kereteseim vannak, azok jóval kisebbek, csak rázkódnak ütődnek a nagy kemény tokban, ezért van az vele. Zacsit megtartanám tartaléknak.
Eddig a Big Square volt a kedvencem, most a kék lencsés Whisker a favorit.
Egy CH2-re fáj a fogam most. Abból is a Ducati. -
csaszi72
senior tag
válasz
gaborcsu #29779 üzenetére
Sógorom német állampolgár, tőle kaptam, kint vette és tetette bele a lencsét Ingolstadtban, üzletben.
Így nekem nincs sokba.
De én csak a fém keretest szeretem.
Nagy dinnye fejem van, a nagy vastag keret nem jó.
Ha nem eredeti a lencse akkor őt is átqurták.
De nem jellemző a németekre. -
gaborcsu
tag
válasz
csaszi72 #29776 üzenetére
Sorry
De láttam már vaterán ugyanilyen cry blk - blk polar pit bull hamisítványt, ami a megtévesztésig hasonlított az eredetire, csupán a tartozékok és a polárlencse árulkodott (meg a lencse gravírozás minősége), hogy hamis.
Személy szerint ez a kedvenc modellem van belőle kb 15 színkombim, ezért volt gyanús.
Viszont ha cserétél benne lencsét polárra +30eurós tok , akkor az elég sokba lehet Neked, nem hiszem hogy ez a ráfordítás visszajönne az eladáskor. Ha szereted, akkor a helyedben én inkább elhordanám.Jobban megnézve az első képet, el kell hogy keserítselek, tuti hogy kamu. Legalábbis a lencse biztosan. Az, hogy működik a polárszűrő, nem jelent semmit, vannak ezer forintos kínai polgárszemüvegek is. A "POLARIZED" gravírozás egyáltalán nem így néz ki egy eredetiben.
-
csaszi72
senior tag
És, hogy polarizált e vagy sem mindenki eldöntheti a videóból.
-
lorcsi
veterán
szerintetek eredeti?
megérhet ennyit? -
X-metal
tag
válasz
harryls #29772 üzenetére
Innen vette meg valaki a jogfogásról a 24K lencsés TIO2 XX-et?
Csak azért érdekelne, mert én küldettem róla képeket, és a megkopott lencsebefogók miatt nem kellett, de kíváncsi lennék rá, mennyiért adták oda.
Feltételezve és remélve azt, hogy senki nem fizetett érte 120.000Ft-ot.
Ha nem titok, ossza meg velem (akár privátban is) please... -
marilllyo
veterán
Revant Nem Oakley...de minőségi lencséknek tűnnek. Valakinek valami véleménye? Minden Oakley-hez van.
-
Viry
tag
válasz
19Szabee83 #29767 üzenetére
Személyes véleményem és tapasztalatom szerint inkább zavaró mint hasznos...de attól függ mire kell..
Vezetéshez alkalmatlan, mivel a szélvédő pont azokat a sugarakat szűri ki amitől besötétedne.
Sportoláshoz talán elmegy. Borús időben, jó ha világosodik...
Viszont ez sem örök életű és egy idő után már nem fogja elérni a teljesen világos tartományt hanem barnás , sötét marad...fog világosodni és sötétedni de nem úgy mint újkorában. -
19Szabee83
csendes tag
Hello !
Photochromic lencséről vélemény vagy tapasztalat!? -
majorosbence
csendes tag
Valakinek eladó Oakley icon pack esetleg?
-
-
válasz
majorosbence #29763 üzenetére
-
majorosbence
csendes tag
Ilyen szemcsit vennék.Ha tud valaki,jelezze!Kösi
[link] -
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, ezt néztem ki a feleségemnek, szerintetek ez eredeti?http://olx.hu/hirdetes/oakley-break-point-cosmo-ID2cprT.html
Sürgős lenne a válasz, mert akkor ma meg is venném
Köszi -
Botigta
aktív tag
Üdv,
Azt nem értem, hogy az Oakley cég miért nem tudja elérni, hogy egy ilyen kanadai website-ot letiltsanak...
http://www.foodstr.ca/ -
harryls
aktív tag
válasz
lorcsi #29748 üzenetére
Viccelsz? Mióta piros egy Livestrong? Mind a kettő hamis
albert8 jár az eredetihez soft vault, de ami a képen van is hamis, az eredetin nincs ilyen öv bujtatóra csíptethető szar, nem beszélve arról a micsodáról ami a szövetzacsik alján szokott lenni. Hasonlítsátok össze egy eredetivel, a szett áll: szemüveg, soft vault, szövetzacsi, black lencse H.I yellow lencse
Ja... és a szövetzacsi Livestrong nyomatos, Livestrong rá varrókával. -
lorcsi
veterán
-
SASboy
tag
sziasztok
http://olx.hu/hirdetes/oakley-holbrook-julian-wilson-signature-eredeti-ID2hzHj.html#9caed70bc4
szerintetek ez valóban eredeti?
-
X-metal
tag
válasz
19Szabee83 #29737 üzenetére
Én egyszer vettem Walleva lencsét. Soha többet nem fogok...
-
Hullamos
tag
Kosz a hozzaszolasokat es a felvilagositast mindenkinek
-
majorosbence
csendes tag
eladó egy Pár alkalommal viselt Oakley square whisker (61-18)+fém tok + leharcol lencsével,de jó kerettel bíró e-wire.
Csere is érdeklehet.Privátban jelezze akit érdekel.Üdv
[link] -
Hullamos
tag
válasz
medusa1986 #29734 üzenetére
Kosz a felvilagositast.Es hogy a szaraiban nem ir semmit az mivel magyarazhato?
-
Hullamos
tag
válasz
radi8tor #29731 üzenetére
Nem tudom hogy nallam a kicsi vagy a nagy lencseju van.Mar reg vadasztam egy Eye Jacketre,es most vegre megvan...errefel most nem tudom hova tegyem.Mert van a SKU 04-009,es van a SKU: 04-304.Mind a ketto Eye Jacket ugyan abban a szinkoboban csak az egyik NEW a masik sima...
-
vazul73
csendes tag
Valaki meg tudná nézni, hogy a batwolf szára belül lakkozott-e. Nekem van egy granit/black iridium polarized, de az nincs lakkozva a fej oldalon, csak kívülről. Mállik is lefelé a festés rendesen....
Bal szára belülről, fél cm2-en a festék már lejött:
Jobb szára, hólyagos festés:
Mindez 10 hónap akalmankénti hordás után... -
Nippon
őstag
Sziasztok!
Nem mindenáron, de megfelelő ár esetén szeretném eladni X-Metal Romeo Jordan szemüvegemet.
Amerikából hoztam anno, a piros gumi alkatrészeket a Lab-ban cserélték feketére kb 14 éve, nagyjából annyi ideje nem is volt hordva. A lencse sarkán lévő apró repedést leszámítva a keret kifogástalan állapotú. -
teratti
senior tag
válasz
harryls #29720 üzenetére
Abból a pénzből akarok venni valamit.....:-) No, de ez tényleg nem tréfa most elindult itt is egy hullám, sorban jelentkeznek a károsultak a "Jelentsd a csalókat" topikban egy előreutalós, terméket soha meg nem kapó féreg v. férgek miatt. Előreutaltatva postáztam én is mindig de megredül a bizalma sok emberkének a megbízható fórumozók kárára. Nem ismerem sajnos a gyereket, máskülönben címmel segítettelek volna a sikeres akció reményében.....
-
harryls
aktív tag
válasz
teratti #29719 üzenetére
Tényleg sok szemét van. Nemcsak áru, eladó is. Nemrég átvert egy Szolnoki forma, remélem nem te voltál
egy grapevine-al, Lefényképezett egy eredetit, és elküldött egy hamisítványt, ha a hamisat fotózza egyből kiszúrom. Ráadásul még rá is kérdeztem hogy krémszínű és hogy barna lencséje van, visszaírta hogy igen, barna lencsés, erre elküldött egy fehér keret fekete lencsés hamisítványt. Barics Zoltánnak hívják, ha megyek Hajdúszoboszlóra beugrok hozzá és dumcsizok vele egyet.
-
X-metal
tag
válasz
19Szabee83 #29713 üzenetére
Az ebay-en egyetlen darab Transition lencse van a Split Jackethez, 125$+ 30$ shipping. Én már vagy fél éve szeretnék egyet, de ennyiért nem kell.
A magyarországi forgalmazót el lehet felejteni, nincs nekik, és nem is tudja berendelni......Gold Iridiumot pedig legjobb tudomásom szerint soha nem gyártottak hozzá...
-
19Szabee83
csendes tag
válasz
19Szabee83 #29712 üzenetére
TRANSITIONS
GOLD -
19Szabee83
csendes tag
Hello!
Oakley split jacket- hez szeretnék lencsét vásárolni!
Nics valakinek elfekvőben eladó!!??
Vagy aki be tudna szerezni nem arany áron !
furjesszabi@hotmail.com -
TayRol
nagyúr
válasz
majorosbence #29709 üzenetére
Nekem a 2007-es évjáratú van.
-
majorosbence
csendes tag
Képek:
[link]
Limitált szériás Tissot T-race nicky hayden 2008-as.Alig használ.Összesen 4999db készült belőle,ez az 1488.ik.Jár hozzá Bukósisak tok,doboz,papírok,stb... -
Hullamos
tag
en sem latom....milyen Tissot?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
majorosbence #29703 üzenetére
Nem jó a link?
-
roland14
csendes tag
valaki tud nekem abban segíteni hogy a Oakley fuel cell infinite hero carbon - violet nek milyen a lencsélye?
arra szeretnék kilyukadni hogy most nyáron amikor tűz a nap mint állát akkor ez a lencse mennyir használható, vagy mennyire nyeli el a fényt? mert olvastam hogy különböző lencséknek más más a fényáteresztése.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest