Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
freeride69x
üzenetére
Ez mind szép és jó, de nem kapható sehol. Gondolom nyár közepétől.
-
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Ahogy elnézem ebayen nem nagyon lehet külön lencsét venni bele. Így marad a hazai forgalmazó. Labot fel kell hívni, hogy van-e nekik.
laca4025: egy kis vigasz, sportszemüvegnek nem kell jól állnia
utcán azért kicsit más a helyzet -
SupaCow
aktív tag
válasz
laca4025
üzenetére
M Frame sem elveszett ötlet ám. Az Mframe szára szintén kiemelkedően strapabíró, és bírja a nyúzást. Bukó alatt nem tudom mennyire férne el, mert egy helyen szélesebb a szára a megszokottnál. itt pár kép
Az mframe faja orrgumija pedig atomstabilan tartja a fejeden a szemüt. Azt biztosan tudom, hogy stabilabban mint a jawnone-t : )
-
laca4025
csendes tag
válasz
SupaCow
üzenetére
Kösz SupaCow. Ismerve magamat ez a Nanowire nem sokáig bírná a gyűrődést
. Éppen azért bejövős a Jawbone mert van mattfeketében (ami elég gondozásmentes szín) és könnyengyorsan cserélhető a lencséje ha véletlen megkarcolódna, amire meg magamat és a gyermekeim temperamentumát tekintve szükségem is lesz. Nekem tényleg azért lenne ideális a Jawbone mert olyan világból is kimenős szemüvegnek tűnik. -
laca4025
csendes tag
Kösz Koxx. Ez azért nem annyira jó hír. Motorozni szeretnék a szemüvegben és az a gondom, hogy ha lehet nemigen szeretnék semmilyen fém dolgot a sisak alatt hordani (saját személyes fóbiám) viszont a műanyag keretes Oakley-k közül ez áll rajtam egyedül normálisan. Lehet alszok egyet a dologra.
-
SupaCow
aktív tag
-
-
laca4025
csendes tag
Halló! Nagyon bejönne a Jawbone, de az a baj, hogy az amorf fejemen az egyik fülem feljebb esik mint a másik, és a szemüveg elég ferdén áll rajtam. Szerintetek van valami lehetőség arra, hogy ennek a típusnak a jó vastag műanyag szárain állíttassak? Melegítéssel vagy valami ehhez hasonlóval amit az optikai szaküzletben ajánlottak? Vagy úgy vannak ezek kiképezve, hogy valamennyire módosítani lehessen rajtuk?
-
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Igen ott is lehet, vagy itthon
-
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Ha zavar a kilátásban akkor érdemes lencsét cserélni.
-
ruszi_tomi
aktív tag
SZiasztok, van egy Oakley fives 4.0 tipusú szemüvegem, VR28 Black Iridium lencsékkel, sajnos a minap le ejtettem és lett a jobb lencséjén 1 nagyobb, és 2-3 kissebb karc. Mai napig nem tudom hogyan sikerült ilyen szerencsétlenül le ejteni!! Mi ilyenkor a teendő? Új lencsét kell bele venni? Érdemes? Vagy ennyi volt, mehet a szekrényre? Ha tovább hordom nem rontja a látásom?
-
botarobi
tag
-
-
egyre jobban a shaun white jupiter felé húz a szívem
azért még benézek a labba és felpróbálok 1-2 fémkereteset is, aztán majd elválik, hogy melyikre sikerül majd beruházni hónap végén 
-
botarobi
tag
Csak mivel látom,hogy Te is "erre" vagy,átérzed,hogy mennyire nem tudok itt Oakleyt választani!A Fórumban írd és mond 4 db szemüveg árválkodik,de a hölgy készséggel megrendelné nekem katalógusból bármelyiket,igaz azt meg is kellene vennem...

Sajnos,mivel csak hétvégén vagyok itthon és akkor is szombat du. használható állapotban,azt hittem az ország második legnagyobb városában tudok valamit nézni.Hát nem!Ezért kellett a régi lakhelyemen Egerben az ottani forgalmazónál megnéznem az egyik példányt,ami a fején volt és készséggel megmutatta péntek este,jóval záróra után... -
botarobi
tag
Urak,még mindig plaintiff! Legalább azt mondjátok meg,melyik lencsét keressem a plaintiff repertoárból,akkor meglesz a keret is...
A polár vr 28 black 65-ért kicsit soknak tűnik! Ja és a munkám miatt napi 12-14 óra gépjármű üzemmódra kellene 
-
-
botarobi
tag
Még egy gyors közvélemény kutatásra maradjatok,ha lehet!Mint már írtam,én kimondott pilótafazont keresek ,így jött képbe a plaintiff,,,csak itt jön a buktató:nem tudok dönteni!Polished gold/Dark grey vs. polished chrom/chrom iridium!Előbbinél a keret színe,összkép,utóbbinál a lencse minősége vonzó.Tudom,dönteni nekem kell,csak mozdítsatok már ki a holtpontról korrekt érvekkel!Köszönöm!
-
pohár
félisten
-
-
csabám
addikt
Szép jó estét mindenkinek. Megkérhetnélek Titeket, hogy vessetek egy pillantást a két szemcsire, hogy okésak - e? Egyelőre ezek a legjobb képek róluk: [link]
Köszönöm előre is.koxx: Köszönöm. A Hijinx volt a nagy kérdés, ugyanis az ebayről érkezett. A Gascan az bolti. Kecsón vettem a Malomban anno.
-
pohár
félisten
üdv minden ittlakónak

tudtok olyan napszemüveget mutatni, ami nem úgy néz ki mint egy épp átalakuló transformers?

ezektől a szögletes formáktól hányni tudnék, szinte minden Oakley így néz ki, ami meg nem, az olyan kerek mint egy ufoszem

magyarán olyasmit keresnék mint például egy Ray Ban
-
-
macikos
addikt
válasz
harryls
üzenetére
De amilyen barom emberek vannak, azt se tudják, hogy mit vesznek meg, csak Oakley legyen ráírva. Aztán koppannak, már amelyik...
"A szemüveghez járó tok sajnos nem Oakley, embléma nincs rajta. A szemüveg minősége nem tetszett!
Csalódott vagyok, 6000-ért többet vártam. Köszönöm! "6000-ért többet várt
Ez de hülye. Mintha 60.000-ért vett volna szemüveget. Nagyon el vannak szédülve az emberek. -
-
harryls
aktív tag
Kár hogy levetted a kérdését. Válaszolhattad volna hogy lerí róla, mint ahogy rólad, még látatlanban is hogy mekkora lehúzós tírpák vagy.
Én meg ezt kérdeztem a gagyi juliet árustól:
Tisztelt ropi15!Ne haragudj, sértődés ne essék, de nem túlzás egy kicsit ennyi pénzt kérni egy fake julietért? Én ugyan Bp-i vagyok de nagyon szívesen megmutatom hogy néz ki egy eredeti. -
-
válasz
laca4025
üzenetére
Fura a lencse színe, nem igazán tudom beazonosítani. A keret (ha hamis) akkor baromi jófajta replika lehet. Élőben kéne látni, vagy sokkal nagyobb felbontásban megnézni minden oldalról. A többi tartozék miért nincs lefotózva? Ha nem original jawbone zacsi van hozzá akkor felejtős.
harrlys: én erre mertem rákérdezni, hogy mégis ez mi a fene [link] naná, hogy kínai szar, de mit tudsz ellene tenni? semmit

-
harryls
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem hinném hogy csak az én esetemre állna ez a dolog. Én csak megadtam nekik néhány eladó nevét akik hamisítványt árulnak.
Tehát aki nem vállalkozó árulhat hamisítványt? Régebben voltak ezek a kínai kigyulladós karácsonyfa izzók. Ha esetleg valakinek leég a háza ne aggyisten haláleset is történik, nem számít, mert az illető akitől vette nem vállakozó?
-
laca4025
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítségre volna szükségem. Tudnátok véleményt mondani ennek http://www.expressz.hu/ruhazat/kiegeszito/hirdetes-25998102/
az eredetiségéről? Esetlen nem ismeri valaki véletlenül az eladót?
A választ előre köszönöm -
válasz
jookomak
üzenetére
Valóban nem a legsötétebb lencse a grey polár, csak 17%-os fényáteresztésű. Ha sötétebbet szeretnél bele akkor black, ice, gold iridium vagy dark grey lencsét nézzél bele. Ezek mind 9-12%-os lencsék, sokkal sötétebbek. Kb 15e ft a sima, 20e körül lehet a polár verzió. De ha sikerül csak a lencsét eladnod akkor már nem annyira drága a csere.
Nem biztos, hogy megérné eladni a komplett szemüveget mivel 25-28-nál többet nem kapnál érte. -
jookomak
őstag
Sziasztok!
Múltkor elhatároztam, hogy megnézem magamnak ezeket a kukkereket. El is mentem a Lab-ba, ahol felpróbáltam 614 féle modellt, de kis túlzással csak a fives squared állt jól. Meg is vettem egy polished black/grey verziót. Eddig nincs is gond. Viszont 1 hónap használat után úgy vélem, hogy nem volt tökéletes választás, nem elég sötét a lencse nekem. Most azon filózok, hogy új lencsét kéne szerválnom bele, vagy eladni, és venni ebay-ről egy polarizáltat.Több kérdésem is lenne: kb mennyiért tudnám eladni, ha el akarnám, esetleg kell-e innen valakinek?
Ha új lencse mellett döntenék, azt honnan?
Előre is köszi! -
Fake jawbone 'olcsón'
[link] -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- VR topik
- Trollok komolyan
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
fura, hogy külön nem lehet lencsét venni máshol
Ez a pozitív hozzáállás. Kösz szépen
Valszeg azért teszek vele egy próbát. Az előbb beszéltem a Labbal és azt mondták tudják orvosolni a dolgot.
utcán azért kicsit más a helyzet

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)