Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lajo
senior tag
-
freeride69x
csendes tag
válasz
Bufu 18
üzenetére
Oakley Jawbone keret a legolcsóbbak közül és szép is:
[link]Sárga tükröződős polarizált utángyártott Visionary Lenses-től lencse Jawboneba:
[link]A kettő együtt szinte annyi mint ez,és ez gyári minden:
[link]Bár ezek nem polarizáltak.Vmit vmiért.
Üdv.Ha van még Jawbone-nal kapcsolatban kérdésed keress meg,segítek. -
SupaCow
aktív tag
History of Oakley
by Defgrip plus
-
Bufu 18
csendes tag
Na, ő kell nekem, vagy legalábbis egy ilyen:
[link] -
-
-
dany27
őstag
hali
Egy olyan kérdésem lenne hogy Oakley Fives-hoz jó a torpedo tok??
Előre is köszi!
-
Bufu 18
csendes tag
Szerintetek az mennyire életképes ötlet, hogy csak egy Jawbone keretet vennék meg a hozzá való dolgokat, lencsék nélkül?
Mert igazság szerint egy sárga tükröződő lehetőleg polarizált lencsét szeretnék a szemüvegbe amiért nagyobb összeget is fizetnék.
De maga a szemüveg +egy jó lencse nekem már sokba lenne és ezért gondoltam erre az alternatív megoldásra.
De ugye simán keretet és tartozékot nem lehet újonnan kapni, vagy lehet? -
-
Bufu 18
csendes tag
Sziasztok
Van egy ismerősöm aki olyat nyilatkozott hogy az eredeti szemüvegekhez sosem adott az Oakley kemény tokot.
Neki 2 szemüvege is van egy monster dog és egy oakley oil rig amik eredetiek és semmit nem kapott hozzá sosem.
Én most bárhol nézek Jawbone-t mindenhol van hozzá egy csomó minden és kemény tok is és mind nem lehet hamis... -
larelind
csendes tag
Sziasztok ,)
Eladnám-cserélném két éves Oakley Twitch típusú szemüvegemet ,) eredeti óarany harántcsíkos tokkal, papírdobozával, papírjaival... eredeti ára 30e Ft volt.
Mivel használtam, de nagyon vigyáztam rá mindig, a sorozatszám lekopott, viszont a lencséje karcmentes ,)
Majd a papírjain megnézem, hogy mi a pontos megnevezése a keretnek-lencsének... addig is egy kép ,)
http://prohardver.hu/muvelet/tag_kep/karbantart.php?id=287537
-
AMG
tag
Melyik a jobb lencse Custom Grey,vagy Liquid Metal ?

-
salez
csendes tag
-
Eagl3
veterán
Nah, rendeltem egy Large Metal Vault-ot.
-
dany27
őstag
Hali
Megleptem magam egy Oakley Fives Squared szemüveggel. Egy olyan kérdésem lenne hogy Oakley tokok közül melyik a legmegfelelőbb hozzá?
Előre is köszi!
-
Eagl3
veterán
Utaljak előre egy számomra tök ismeretlen külföldi cégnek pénzt vagy fizessek utánvételi díjat:
"Abban az esetben ha Ön az Utánvét fizetést fogja választani ,akkor egy 6800 Forintos értékű útánvételi díjat kell majd Önnek még fizetnie a termék átvételekor.""A minimum megrendelési ár 21600 Forint. Abban az esetben ,ha Ön a minimális rendelési összeg alatt vásárol, akkor egy 2700 Forintos pluszdíjat adunk hozzá a megrendelés végösszegéhez."
Én egy cirka 7000 Ft-os terméket szeretnék vásárolni, tehát fizessek még 2700Ft-ot a szállítási költségért...
Na most az én esetemben mi ez, ha nem rossz.
Persze egy viszonteladónak megéri rendelni innen több száz darabot valamiből. -
Eagl3
veterán
Ha nem tuti, akkor nem rendelem meg...

Ezek közül esetleg? [link]Bár az tetszik, amit linkeltem illetve annak van egy small változata is, akkor abba mi a francot raknak?

Inmate nem fér bele semmibe vagy mi?Egyébként ennyi pénzért igazán adhatnának egy kemény tokot a szemüveg mellé, mert a szövet zacsi nem sok mindentől védi meg önmagában.
-
sztem necc
ez a hivatalos: "This eyewear case is suitable for A WIRE®, OAKLEY CANTEEN®, CROSSHAIR® S, FIVES® 2.0, FIVES® 3.0, HALF WIRE™, HALF WIRE™ 2.0, MINUTE®, SQUARE WIRE® 2.0, SQUARE WIRE®, Titanium SQUARE WIRE®, TWITCH®, WHISKER®, and XS FIVES®."
ezek viszonylag kis méretű szemük, persze nem kizárt, hogy belefér
-
Eagl3
veterán
Szerintetek ebbe elfér egy Inmate?
-
freeride69x
csendes tag
Újabb cég,ami egyedi minőségi,akár még polarizált lencséket is gyárt Oakley-hoz,bár ez csak Half ill Flak Jacket-hez gyárt lencséket.
[link] -
Eagl3
veterán
Adjatok linket légy szíves, hogy honnan tudok Oakley kemény tokot vásárolni.
-
AMG
tag
Hello,
Van egy Monster Dog - Polished Black / Black Iridium Polarized -em
http://ep.yimg.com/ca/I/mbstores-store_2139_4059383
Szeretnék bele venni vlami új lencsét,mert sajnos már lestrapálódott, Polarized lenne az igazi ,de az túl drága,ezért csak sima jöhet most szóba az EXOVISTA-tól,kérdésem hogy milyen lencsét ajánlotok?Köszi,Üdv
-
-
DemonDani
addikt
Transi lencséket próbáltam már, de ezek ugyan azzal a Translations-ös céggel kóperatívban készülnek akik a napszemüveg lencséket is készítik nem?
Közel sem mondanám ilyen gyorsnak a lencsék reagálását, ráadásul idővel fáradni is képesek ezek... ilyen félperc kellett neki hogy átálljon drágábbaknak 15-20mp...
Az Oakleyval készített lencséik nem ilyenek lennének?
-
-
harryls
aktív tag
Tudja valaki mennyi a reakció ideje a transition lencsének?
Ha pl feljövök egy boros pincéből a verőfényes napsütésre
-
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani üzletet ahol pl nepszemcsit áttalakítanak diotriás szemüvegnek?Jelenleg áttalakított Oakley-m van csak tönkrement és jó lenne sürgősen egy másik.A sportszem optika oldalon már érdeklődtem de számomra elég horror összeget mondtak

4-5 éve csináltattam a szemcsimet akkoribana most ajánlott ár fele volt.Köszi
-
-
rycy
tag
Nagyon áll a fórum. Senki nem tud nekem segíteni? Oil Rig keretet szeretnék venni csak a keretet..... lehetséges? Persze nem horror áron.
Köszönöm előre is
-
rycy
tag
Oil Rig keretet honnan lehetne jóárasítva szerezni? Valakinek ötlet? Köszi
-
Eagl3
veterán
olvasom, hogy van polished black \ warm gray Inmate ami sorszámozott, viszont ami nekem van polished black \ warm gray Inamtem, az nem az.
Mi értelme van a sorszámozásnak? -
salez
csendes tag
Jó állapotú XX 24k és x-metal színben érdeklne, ha vkinek lenne eladó, illetve bőrös Marsot is vennék jó pénzért, vagy akár az aláírásomban szereplő szemüvegekre is lehet cserélni...
üdv
salez -
gergo.h.90
csendes tag
Sziasztok!
Oakley Fuel Cell szemüveget szeretnék venni. Szerintetek hol tudom a legjobb áron beszerezni? Érdemes webshopból rendelni, és ha igen, akkor melyikből? Konkrétan az OO9096 01, OO9096 07, OO9096 09, OO9096 11 érdekel.
-
X-metal
tag
Sziasztok!
Új vagyok, mint a nickem is mutatja X-metal fan. Van pár darab itthon...
Amiért regeltem a következő:
December közepén ellopták a kocsimat, ami magában is nagy érvágás, de benne volt a kedvenc szemüvegem is. Mivel egy custom modellről van szó, hátha szembe jön valakivel, és így a szemüveg biztos, és lehet, a kocsi is meglenne…Egy X-metal színű Julietről van szó, amin Romeo 1-es X-metal szárak voltak, Ice Polarized lencsével, és teljes kék gumi szettel. Mivel a Romeo 1 nem a szárán volt számozva, így a szemüveg jelöletlen, sehol nem volt rajta serial. A lencsén belülről volt a polarized felirat, és a keretnél a belső oldalán, egy-két helyen minimális méretű lepattanások voltak (mármint a lencsén, nem a kereten).Fekete X-es tokban, törlőkendővel.
Tudom, hogy esélytelen vagyok, de azért hátha…
A nyomravezetőnek jutalom jár.Ha akad valakinek, vennék XX Gold keretet, vagy komplett szemüveget.
Esetleg jó ajánlat esetén eladnám első szériás krom E-wire keretemet hibátlan orr résszel, és vadi új ugyanilyen E-wire Titanium-ra való fehér szárgumikkal.
Igazi ritkaság. Gyűjtőknek kötelező... -
vastag87
csendes tag
válasz
harryls
üzenetére
sikerült másból pénzt "csinálnom"...ez volt a "hirtelen" ötlet, mármint az oakley-kat eladni.., de nem kellett
....köszi, köszi

azért van még 1-2 kiszemelt darab
pl azért elkelne egy juli is vagy valami xmetal.... bár azokat annyira nem csipázom
hát mind a kettő twenty-m ice lencsés, de gondolom a szürke keretesre gondoltál
, cserélni szeretek főleg...eladás annyira nem izgat
jó ajánlat esetén bármi szóba jöhet

-
tomyka74
senior tag
üdv emberek!
szerintetek nyugodtan vehet az ember utángyártott lencsét? úgy értem van közel olyan minőségű mint egy oakley lencse, érdemes a kevesebb pénz a minőség hangyányi rovására áldozni?
olyanra gondolok most a julimba vennék egy utángyártott lencsét akkor az ugyan olyan színű, olyan fényáteresztő, olyan uvb. szűrés, stb mint egy oakley lencse? -
tomyka74
senior tag
üdv emberek!
b.u.é.k. OAKLEY!
vélemény a termékről? vennék ilyen ice lencsét. -
Oakleyban gazdag 2011-es évet kívánok mindenkinek!

-
harryls
aktív tag
B.U.É.K!!! 
-
freeride69x
csendes tag
Minden Oakley rajongónak és minden fórumozónak egészségben,boldogságban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
-
vastag87
csendes tag
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

-
vastag87
csendes tag
fap fap fap
.... again & again & again

-
freeride69x
csendes tag
Volt már sokféle Oakley szemüvegem,jelenleg egy Half Jacket-em és egy Jawbone-om van,mindkettő gyári.
A Jawbone-ba vettem utángyártott lencsét tartaléknak,meg kipróbálni jó-e.
Az én személyes igényeimet tökéletesen kielégíti annak ellenére hogy nem gyári.
És gondoljunk csak bele:egy Oakley lencse többek között -túl a technológiákon-azért annyi mert "oakley",amúgy meg az anyagköltsége mivel műanyag kb 50 ft.
Engem nem érdekel mi van ráírva,ha teljesíti azokat a követelményeket amiket támasztok neki és elvárok tőle.
A másik meg irreálisnak tartok egy pár gyári lencséért kiadni majd 30K-t,amikor a Jawbone-t a két lencséjével 43K-ért vettem.
Akinek sok pénze van ,az megteheti a gyárit,az én pénztárcámat nem húzzák le a szlogenek meg márkák.
Nem feltétlen márkás ami jó.És fordítva is igaz. -
Bufu 18
csendes tag
válasz
freeride69x
üzenetére
Köszönöm szépen a részletes segítséget!
Igen ezeknek jóval barátibb áruk van mint amit én belinkeltem... -
Eagl3
veterán
válasz
freeride69x
üzenetére
Ezekkel nem veszíti el az Oakley a "lényegét"?
-
freeride69x
csendes tag
válasz
Bufu 18
üzenetére
1.Oakley honlapon meg tudod nézni,hogy melyik lencse típusnak milyen a színe(milyen színt ad).
2.Utángyártott lencsetípusok:-Exovista
-Visionary Lenses(VL)
-Evolense
stb.stb.
Ezeket az e-öbölbe meg tudod nézni,többjükről videó is van fent,melyik milyen színezetet ad,milyen kívülről a lencse színük,és hogy mennyire polarizáltak.
VL esetében nagyon jó videók vannak.
Csak az Oakley lencsék adják vissza a külső színezésük ellenére is a természetes színeket,a többi vmennyire elszínezi a természetes viszonyokat,ill. a lencsék vastagságába is eltéréseket mutatnak.
Én a jawbone-ba Evolense-t vettem dark ruby,nagyon szép kívülről,polarizált és tényleg teszi a dolgát,és nem volt 8e ft.
Nekem csak a polarizált lencse jön be,sokkal kontrasztosabb,élesebb képet ad,de valakit zavar.
Kinek mi jön be.
Amit belinkeltél egy kicsivel olcsóbb talán mint az itthoni ár.
[link]
(L:http://cgi.ebay.com/Rare-Custom-Polarized-Red-Ruby-Lense-Oakley-Jawbone-/320634461186?pt=US_Sunglasses&hash=item4aa74d9c02)[link](/L) -
tomyka74
senior tag
amugy mutatott nekem egy " O " betűs tokot de azt mondta a julihoz az " X " betűs kell mert az hosszabb vmivel, mert ugye becsukva kiállnak a száraik!
-
tomyka74
senior tag
üdv emberek!
ma voltam a LAB-ban nemrég értem haza, julimnak cseréltettem a híd tartóját mert már eléggé löttent!
na most vettem rootber szár és orr gumikat, viszont távtartó a szárak elején az nem volt nekik, pedig én azt hittem az szettben van! kemény tokjuk sem volt ehhez a tipushoz, ugyhogy most egyik szemem sír a másik nevet, mert végülis új lett a julikán de nincs se tokja se "barna" távtartója

ha vkinek van juliet-hez kemény tok meg rootber távtartó "15" -ös az lécci jelezzen mert megvenném!
PLÍZ
-
Bufu 18
csendes tag
Ha lesz egy Jawbone szemüvegem akkor sárga tükröződő polarizált lencsét szeretnék bele.
Szerintetek érdemes e egyből olyan szemüveget keresni vagy egy simát és utána bele venni egy ilyen lencsét?
Ilyenre gondoltam, ez az ár mennyire reális az itthoni árakhoz képest?
[link] -
Tegnapi szerzemény, fekete Oakley S.I. bakancs

-
harryls
aktív tag
-
Eagl3
veterán
Olyan lencsét mint ami ebben az Inmate-ben honnan tudok szerezni és milyen árban mérik kb.? Kicsit sötétnek találom a warm gray lencsét ami benne van...
-
vastag87
csendes tag
valakinek nincs kedve csereberélni? radar, jawbone érdekelne legfőképp, sportszemüvegre pályázok, mert hajtós lesz a következő év
, de bármi szóba jöhet!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sztem horror

B.U.É.K!!!