- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Monoke
csendes tag
válasz
Bufu 18 #9094 üzenetére
Motorozáshoz Matte black Iridium lencsét tudom ajánlani, én nem szeretem ha színes lencsén kell átnéznem vezetés közben, engem zavar. A matte black vagy black, grey, tehát a színtelen, Irídiumos lencse viszont annyira kellemes, hogy le se akarod venni. Nekem 1 Hayden Oil rigem van ien lencsével. Nekem ez a tapasztalatom
-
-
Bufu 18
csendes tag
Sziasztok
Nagyon új vagyok még ebben a témában, egy jobb féle napszemüveget szeretnék motorozni bukósisak alá.
Polarizáltat szeretnék és már ki is néztem melyiket:[link]ez a zöld lenne a legjobb de ez szerintem nem polarizált...
Abba kérem a segítségeteket hogy hol lenne érdemes venni?
Esetleg külföldről ebay vagy bolton keresztül? -
harryls
aktív tag
válasz
pcMANiac #9090 üzenetére
Tökéletes minőségű, nem torzít. Én is használok ilyet. Az Exovista [link] gyártott először Oakley szemüvegekbe lencsét, és véleményem szerint az övéké a legjobb. Tudomásom szerint minden lencsegyártónak akik Oakleyba gyártanak lencsét szigorú követelményeknek kell megfelelniük.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
harryls #9089 üzenetére
Lehet érdekel lencse is, de most kiköltekeztem. Iridium van belőle? Gyárihoz képest milyen minőségű ez az utángyártott? Nem bírnám, ha valami torzítós, dioptriás lencsén kéne átnéznem, egyből megfájdul a fejem. Ezért szeretem az Oakley-t, egész nap rajtam van és nem fárad tőle a szemem.
-
harryls
aktív tag
válasz
pcMANiac #9086 üzenetére
Ami az Andrássy úton volt az van most a Király utcában (The Lab), a házszámot fejből nem tudom de itt a telszám: 061 3213250. A híd tömítés használattól függően 2-4 évet bír. Ha sűrűn használod és elég passzos a fejeden akkor hamar elmorzsolódik kb 2 év. Nem tudom hogy kértek tőled 7e-t, nekem is és mindenkinek akit ismerek akinek van juli-a, xx-e, penny-e romeo2.-e idáig mindenkinek 2500ft-ba került a tömítés csere. A szár és az orrnyereg gumi 800ft/pár. A lencse náluk kb 20e. Van hozzá teljesen új használatlan exovista márkájú lencsém 10e-ért, ha érdekel küldj privit.
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Babarnew #9085 üzenetére
Pár pénz?
Utoljára, mikor az Andrássy úton volt egy szerviz, 7000-t kértek és szerintem nem gyári gumikat raktak be, mert 2 év alatt kimorzsolódott a helyéről. Egy kérdést azért megérne. Tudnál valami elérhetőséget vagy cég nevet a Király utcai céghez, amit ajánlottál?
-
pcMANiac
aktív tag
Halee!
Honnan lehetne szerezni az Oakley X-Metal XX szemüvegemhez gumiszettet? Kéne a két darabból álló lencsetartó keret közti orrész belsejében lévő két kis gumihézagoló is, mert szétkopott és lötyög az egész. Esetleg valakinek nincs eladó lencséje hozzá? Van manapság valami hivatalos szerviz, ahol alkatrészeket vehetnék?
-
Eagl3
veterán
Mennyibe kerül Inmate -be egy polarizált lencse?
illetve jól tudom, hogy ebből nem igazán tudom úgy kipattintani a lencsét mint pl. gascanból? -
tomyka74
senior tag
üdv!
skacok! tudja vki oakley szervíz lesz nyitva a héten?
vinném a julimat tuningoltatni, csinosítatni! -
krain
tag
a crosshair-nél az s jelzés mit jelez(small, női vagy mi?)
-
vastag87
csendes tag
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt!
-
venge
aktív tag
Áldott ünnepeket!
-
krain
tag
Boldog karácsonyt mindannyiótoknak!
-
Eagl3
veterán
Hol tudok kínai Oakley kemény tokot venni? Csak mert ami vaterán van ?eredeti? 8000 -ért, azt azért egy kicsit sokallom.
-
harryls
aktív tag
Minden kedves fórumtársnak Boldog Karácsonyt Kívánok!!
-
Eagl3
veterán
Megleptek karácsonyra egy Inmate-el
Így már vagy egy fém keretes szemcsim is a gascanom mellett. -
vastag87
csendes tag
nem érdekel valakit egy ilyen:
http://www.o-review.com/glassesdetail.asp?ID=2024ruby/fire monster dog lencsére elcserélném....
-
Monoke
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, a vaterán vettem egy sérült 2010 es Eye patch-t.
A gyerek a török nyaralás alkalmával kint felejtette a parton és a bal + jobb lencse szélei megadták magukat (apró felhójagosodások vannak rajta)
És mivel annyi trehány volt az illető, hogy a papírjait is elhagyta, így ki tudtam alkudni 5000! Ft ért. Ma érkezett meg, a keret hibátlan, karcmentes. Kellene hozzá egy új lencse, ebben kérném a segítségeteket, hogy hol lehetne érdeklődni itt magyarba. -
SupaCow
aktív tag
Új tag a családban
Oakley - Crankcase Unobitanium - Stealth Black / Red
A sorozat végén meg kakukktojás: D -
harryls
aktív tag
válasz
Babarnew #9058 üzenetére
Aha láttam, Zolinál van egy. A Romeo 2.-hez elég stram lencséket gyártanak, úgy értem megfelelő vastagságú legalább olyan vastag mint az eredeti oakley. Láttam még VL lencsét Julihoz meg Flak jackethez azok nemtom miért de nagyon vékonyak voltak, az eredeti oakley lencsének fele.
-
-
harryls
aktív tag
Szerintetek ez mi? vagy talán fake?
[link] -
Babarnew
tag
Karácsonyi ajándékötlet
Romeo 2.0 Carbon Blk/ Black Iridium eladó, újszerű állapot, minden cókmókjával..Már megint több szemüm van mint szemem és bár nagyon kívánatos darab ezt szinte most sosem hordom (mint már említettem a teljes kollekciót polarizáltra cseréltem
)
Nagyon jó ár természetesen
részletek priviben pls.
-
DISC4U
tag
Oakley Oil Rig 03-460 ( Polished Black / Warm Grey ) szép állapotban , dobozában , mikroszálas textiltartóval eladó.
2010.07.18-án vásárolt Oakley márkaboltban (Westend) , számlával , garanciával. -
Ő nyerte a tron 3d szemüt, mákker
kár, hogy gázkanna és nem pitboss
-
vastag87
csendes tag
együttérzés
én tegnap bazz "elhagytam" a ducati MD-t Xmetal tokostul.....
soha nem hagytam el szemüveget még fél percre sem.... ha mentem valahova és olyan volt az idő akkor vittem magammal, nem hagytam autóban vagy buszon inkább cipeltem a tokban a kezemben....de most elcsavarták a fejem
és bennfelejtettem a hölgyemény kesztyűtartójában
meg is jegyeztem hogy nálam ez a legdurvább szintű megbolondítottságot tükrözi
mástól volt hogy megkaptam: "...többet simogatod azokat mint engem!..."
erre mondtam: "nem azokat, hanem ŐKET!"szóval most fordult a világ
-
venge
aktív tag
Sziasztok!
2008. áprilisában vásároltam egy ilyen gyönyörűséget! 150 km-es körzetben körbetelefonáltam az összes olyan üzletet, ahol forgalmaztak Oakley és egy békéscsabai üzletben mondták azt egyedül, hogy tudnak ebben a tipusban, színben lehozni Pestről ugyanis egyetlen darab van raktáron az országban (na jó, ezt én sem hittem el)!
Ahogy meghozták egy hétköznap este, máris ültem autóba indultam érte! Hódmezővásárhelyen lakom, ez nekem 240 km-es út volt, de megérte! Vigyáztam rá, óvtam, féltettem! Építésvezető vagyok, járom az országot, autóvezetésnél imádtam! Csak vezetésnél volt a fejemen, utána mindig beletettem a zsákjába, be a kesztyűtartóba, nehogy baj érje. Szabadidőmben túramotorozom, sötétedésig mindig a fejemen volt!
Idén sikerült beszereznem az ebay-ről egy Romeo 2-est, de lehet, hogy az újdonság miatt, de az első Oakleyt jobban szerettem!
Ma reggel, beültem a kocsiba és a leesett hó miatt fel akartam venni, de ahogy elővettem, majdnem elsírtam magam! A bal oldali lencsén kb. 3 cm hosszan nagyon mély karcolás van! Elkapott a harci ideg, gondolhatjátok! A kesztyűtartóban nem sérülhetett meg, mert a szütyőnek semmi baja és ahhoz túl mély a karcolás!
Hát ennyi! Gondoltam megosztom veletek... -
harryls
aktív tag
Zero 0.3 orange camo/fire 150db készült belőle
-
din973
csendes tag
Vagy a dákok leszármazottaira, a DÁKÓ-kra.
-
harryls
aktív tag
Na ilyet sem láttam még, plate replika
-
din973
csendes tag
divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/elado_oakley_napszemuveg_why_8_ennyiert_188155564.htm
Vicces kedvében volt az öreg! Amúgy szép. -
Babarnew
tag
hali fiúk
koxx, SupaCow, harryls, krain vagy valaki...nincs véletlen valamelyikőtöknél a "régi" VR28 Polar Crosshair-em ?!
kéne valami fincsi téli szemüveg, az utóbbi időben lecseréltem mindent BlkPolar-ra (na jó van Grey Polar is..)
köszi, üdv B. -
Eagl3
veterán
válasz
harryls #9030 üzenetére
Baromira tetszenek az Oakley sapik, ma Fehérváron be is mentem megnézni, két fazon volt, de baromi hosszúak a fejemre
buggyosodik nagyon, úgy néztem ki mint egy elcseszett manó.
Van tapasztalatotok ezekkel a sapkákkal? Van olyan, ami passzentosabb a fejre?
Nagy bánatomra kénytelen leszek más márkát választani. -
din973
csendes tag
Holnap megyek az Oakley dealerhez, az összes lencsefajtát kipróbálom, odakint úgyis minden havas most. Nem tudjátok az alábbi típusokhoz gyárt az Oakley transitions lencsét? Tightrope, Whisker, Juliet.
-
din973
csendes tag
Találtam VR 28 polarizáltat. Veszett ára van.
-
din973
csendes tag
válasz
harryls #9026 üzenetére
"hihetetlen jó minőség, még csak hasonlóval sem találkoztam!"
Ja, én sem.
A múltkor ezt a típust mondtad, hogy nem csavaros...
Mostmár legalább tuti biztosra tudom, hogy a két szemcsim eredeti.Tisztelt Koxx!
Nézegettem a lencséket minden felé, de ugye a legsötétebbek az ice és a black iridium, de a havas úton furcsa módon a fire kellemesebb a szemnek, pedig több fényt ereszt át. De még ez sem az igazi. Talán beruházok egy VR26- ra. De az meg azt hiszem, hogy nem polarizált. Valószínű előbb jól körbenézek. -
harryls
aktív tag
Na ez a nem semmi! olvassátok el a leírást
[link] -
din973
csendes tag
Melyik lencsét ajánljátok vezetéshez havas útviszonyokhoz?
-
vastag87
csendes tag
-
din973
csendes tag
Erről valami vélemény?
http://divat-ruha.vatera.hu/kiegeszitok_kellekek/napszemuveg/oakley_vadonatuj_szemuveg_tok_azonnal_187719292.htm -
din973
csendes tag
válasz
harryls #8999 üzenetére
Ja, meg a másik. Az amszterdami fekete piacon 8€-tól vannak hamis Julietek, a múltkor 40€-ért akartak adni egyet, amit összehasonlítva az éppen fejemen lévővel, -majd hanyatt estem-, nem találtam különbséget. Csak annyi eltérés volt, hogy az orrészen fehérrel ki volt írva, hogy Oakley. De a pacák azt mondta , ha akarom lemossa spiritusszal, és akkor nyom nélkűl eltünik. Hát beszarás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest