Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborcsu
tag
erre sem ártana rászállni, én már megkezdtem:
[link] -
zsolesz777
tag
Köszi a választ.és elvileg ha rendes boltból rendelem (külföldi optika) akkor kell, hogy adjanak mellé garanciapapírt nem?
-
Ati_X_321
aktív tag
válasz
zsolesz777
üzenetére
szia,
érvényes garanciapapír kell hozzá, és Budapesten, a Lab nevű helyen
http://www.facebook.com/thelabhun?v=info
lehet garanciáztatni. -
zsolesz777
tag
Ha külföldről rendelek oakleyt akkor is érvényes az 1 év garancia?ha igen hogyan lehet érvényesíteni , ha gond van?
-
válasz
Tomics
üzenetére
30 alatt nem nagyon van polár, de azért ki lehet fogni. Sportoláshoz jó a half jacket, bár nekem elég kicsi a lencséje. Bringára inkább radar, jawbone, flak jacket, m-frame, de ezek mind sokkal drágábbak.
laci: NSJ2 hordható-e utcára? főleg oda való
de sporthoz is kíválóLabban felpróbáltam az új modelleket, C-wire, Plaintiff, Jury. Szép és jó mindegyik, de csak a Jury állt normálisan a fejemen

-
Tomics
addikt
Én egy half jacket-et néztem ki (black polarized iridium) az aviatorom mellé. Igazából főleg sportoláshoz használnám (főleg bicikli), de néha napján utcára is hordanám a változatosság kedvéért
.
Jó választás, vagy van jobb alternatíva? Stílusban talán ez tetszik a legjobban.
Árban mennyi a legolcsóbban megszerezhető darab (polarizált) ? Gondolom 30 alatt ne is gondolkodjak -
-
IAjaxI
csendes tag
Oakley racing normál utcai viseletre ajánlott? Nem nagyon láttam még csak bicajosokon. Nagyon tetszik, de szerintem kevés ruha van amihez felvehető. Milyen véleménnyel vagytok egyébként a szemüvegről? Van most egy ami nagyon tetszik. Várom válaszotokat, melyet előre is köszönök! Üdv.
-
Mike74
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy ez az oldal/bolt mennyire megbízható?
[link]
Előre is köszi. -
gaborcsu
tag
újra van forrásom

mindenféle új cucc is, és számításaim szerint kb 10%al lesz drágább mint eddig.
ha esetleg vkit vmi érdekel, és mondjuk ráér 3-4hetet akkor priviben jövetnek a kívánságok. -
-
-
-
-
DanteHix
tag
Sziasztok!
A következő lencsét keresném:a régi Straight Jackethez polarizalt fekete.
Esetleg valakinek lenne, vagy ötlet honnan?
Köszönöm szépen
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Pár éve galaxybike weboldala alatt elérheő volt egy úriember aki amcsiból hozott be eredeti Oakley szemüvegeket. Az átfutás kicsit hosszadalmasan, de nagyon korrektül zajlott.
Én egy Half jacket xlj-t vettem tőle azonban tavaly elhagytam

Van most valaki aki ezzel foglalkozik ismereteitek szerint?
Nemszívesen vennék szemcsit a kintihez képest közel dupla áron
-
-
Skyhunter
őstag
Segítsetek pls....Budapesten (vagy Kelet-Magyarországon) hol van olyan bolt,ahol úgy tudnék Oakley-t venni, hogy MKB-s Egészségpénztáros kártyával fizetnék érte....
A legtöbb helyen adnak terméket, de csak számlára, azzal a reklámszöveggel, hogy majd te érvényesítsd a számlád jogosságát,na ez nem megy,mert "hivatalosan" nem lehet napszemüveget vásárolni Egészségpénztárra.Nálunk (Békéscsaba) jópár helyen lehetne kártyával (nem hivatalosan,
) fizetni napszemcsiért,de ezekben nincs Oakley.....ha vki tudna segíteni,megköszönném. -
-
-
Rafi09
újonc
Sziasztok!
Lenne egy alig használt Oakley - Fives 4.0 - Black with Silver text / Black Iridium Polarized napszemüveg amit Oakley Felonra cserélnék.
Ha valakit érdekelne dobjon egy mailt a gee099@freemail.hu-ra.
Rafi -
-
B.Ricsike
őstag
válasz
üzenetére
Ebay, vagy pedig pl a LAB-ban megrendelteted, és kicsivel drágábban mint a sima behozzák.
Ha van Európában belöle akkor hamarabb, ha nincs akkor olyan 4-6 hét szokott lenni. Persze rágni kell a fülüket, mert irták már itt páran, hogy rendeltettek a LAB-bal és csak sokára hozták, de meg kell érdeklődni.
-
-
törölt tag
Hali!
Ilyen szemüveget esetleg tudna valaki szerezni? -
harryls
aktív tag
-
X-metal
tag
válasz
zsolesz777
üzenetére
Milyen tipusba kellene? Most (kb. 2 hét)kapok egy halom gyári (Juliet, Penny, XX-metal és Romeo1) lencsét...
Ha ezek közül kell valami, akkor kb. Lab ár feléért tudok adni...
Hazudtam, Romeo 1-ből, és XX-ből nem lesz eladó, a többi igen.
-
hori13
tag
válasz
zsolesz777
üzenetére
A Monster Doggle szemüvegemben dark bronze lencse van és annyira szeretem, hogy az X Squaredbe is olyat próbálok szerezni! Tartósan erős napfényhez szerintem egy kicsit világos a lencse árnyalata, legalább is nekem ez a véleményem! Ezt a lencsét használom ki a legjobban, végül is minden évszak fényviszonyaihoz megfelelő! A téli szürkeségbe olyan színeket varázsol, hogy az orvos receptre is írhatná antidepresszáns gyanánt

-
válasz
zsolesz777
üzenetére
Akkor vegyél tungsten, gold vagy titanium iridium lencsés szemüveget.
-
-
válasz
zsolesz777
üzenetére
A bronze-ban lehet látni a szemed, blk iridiumban szinte alig.
Látom már törölte is a kommenteket.
-
zsolesz777
tag
A bronze lencsék mennyire látszanak át?nem tudom melyiket válasszam .black iridium vagy bronze vagy a dark bronze...találok erről valami infot, összehasonlítást?tud valaki valamit?
-
SANYA28
tag
Újabb gyöngyszem vaterán, írtam is neki. Most már lassan annyiért árulják a szemetet, mint az eredetit.

[link] -
válasz
gaborcsu
üzenetére
Ismerős a lab hozzállása, ezért rendelek mindent kintről. (oakley/vault)
Beállítasz egy max értéket amit csak (alapértelmezésben) 5 másodperccel a licit vége előtt tesz rá. Így nem tornássza fel az árat még az elején. Normál user ennyi idő alatt nem tud újabb licitet tenni. Szal ha kb eltaláltad az árszintet akkor nagy valószínűséggel nyersz.
Ezt még Bash írta régebben az eBay topikban
"Az automatic bidding-től ez annyiban különbözik, hogy mivel ezek a sniper programok nem osztják meg eBay-el a te maximálisan meghatározott bid-edet, ezért az eBay proxy szervere nem is fog bid-elni a nevedben, tehát feleslegesen nem verik fel az árát a kiszemelt árunak. Illetve legtöbbjük figyelmeztető e-mail-t is küld, ha valaki az eBay automatic (proxy) bidding rendszerét használva magasabb összeget határozott meg, mint amit temegadtál a programnak."
-
gaborcsu
tag
hát kb ugyanannyi, csak állandóan hiába kérek bármi az a válasz h pont most rendeltek várjak 2-3 hetet, akkor bemegyek és persze nem jött meg, a következő rendelésbe kérnek ami 1 hónap. eddig 3 dologgal játszották ezt el, elég uncsi

az aukciós cuccot meg átnétzem a hétvégén, mégegyszer köszi, hallottam már ezekről csak eddig nem néztem utána, mert túl gyakran nem volt szükségem licitálgatásra. de most sajna lesz. amúgí beállítok benne egy max árat amíg tartja a licitet??
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Ez ugye eredeti? illetve megbízható áruháznak számít?
A polarizált lencse megéri a felárat? -
-
gaborcsu
tag
válasz
harryls
üzenetére
a 3. polc az asszonyé: 2db dart, egy crosshair s, egy warden és egy ravishing
közép: 2db MD (eladó lesz: bronz polár és blk irid polár), 2db NJS2 (amber és bronz polár, amik számomra favoritok), gascan (az öltönyös matt bl - blk irid polár)
fent: a 3db oil rig amit csak a kép kedvéért tettem be, mert én nem csípem úgyhogy azok is mennek majd eladásra
amit mindennak hordok, és általad is ismert custom NSJ2 sh camo +red maradt ki -
gaborcsu
tag
nem bírtam ki, egy pár cuccomat beledobáltam

ha vkit esetleg érdekel:
[link] -
harryls
aktív tag
Neki is ezt írtam:
Tisztelt CukiDius!Szia! Nem félsz hogy valaki feljelent az NFH-nál hamis termékek forgalmazása miatt? Áru hamis megjelölése
71. § (1) Aki árut - a versenytárs hozzájárulása nélkül - olyan jellegzetes külsővel, csomagolással, megjelöléssel vagy elnevezéssel állít elő, amelyről a versenytárs, illetőleg annak jellegzetes tulajdonsággal rendelkező áruja ismerhető fel, vagy ilyen árut forgalomba hozatal céljából megszerez, tart, illetőleg forgalomba hoz, feltéve, hogy az áru értéke a 100 000 Ft-ot nem haladja meg,százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
És ezt válaszolta:Eddig nem féltem, most már rettegek. Mint már lelkes vaterás társadnak is mondtam, tudtommal eredeti a napszemüveg, eddig az összes megkérdezett, és akitől én is vettem, ezt mondta, és a papírjaiból, meg a csomagolásából is ez tűnik ki. Egyedül itt a vaterán akadt több olyan szakértő, akik szerint egyértelműen hamis. Inkább leveszem a kérdéses termékeket mint, hogy rontsam a hírnevem itt a vaterán.

-
-
SupaCow
aktív tag
korábban pont veled nem volt ilyen puha:
Tisztelt venge! Úgy látom ebben a levélben nincsen kérdés. Amúgy köszönöm szépen sz építő hozzászólást, biztos azért szántad, hogy serkentsd a vásárlók kedvét, és mert kurva jó fej vagy! A szemüveg gyári dobozos, garanciajegyes, cimkés, Vision Express-ben és Oakley tükörrel letesztelt polarizált lencsés darab. Azért ennyi mert 2006-ban gyártották Ausztrál piacra. Minden jót! Aki nem hiszi járjon utána. - CukiDius
-
venge
aktív tag
Nézzétek csak! Van, aki ért a szép szóból: [link]
-
SupaCow
aktív tag
Még Jeremy Clarckson - a korábbi split jackettel ez már 3db oakley. Biztos van még : )

-
hori13
tag
Nem hiszem el! X Squared hamisítványok?
[link] -
LABba érkeztek új szemügék [link]
-
venge
aktív tag
És felhívnám a kis csapat figyelmét, hogy nálunk 95 négyzetméteren elférne két-három szekrény, szemüvegestől is akár. Ócó bérleti díjért. Nic áfá!

-
lorcsi
veterán
optikai keret van valakinek raktáron?
milyen és mennyiért ? -
válasz
gaborcsu
üzenetére
"..ezért kelljek fel hajnai 2kor..."
évek óta használom, az első 2 v 3 snipe ingyenes, évente utalok kb 5 dollárt AuctionSniper
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Xbox Series X|S
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de sporthoz is kíváló
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)