Hirdetés
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hullamos
tag
Keresek megvetelre Oakley xx juliat,x juliat illetve romeot.Ha van ilyened,szolj,biztos meggeggyezunk

-
huniross
tag
Még egy kérdés: A szállítás az e-bayról US Postal Service Priority Mail International Small Flat Rate módon történne. Ebben az esetben a postára kell majd menni érte, vagy valami futárral kerül kiszállításra?
Köszi.
-
-
huniross
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azért válaszotottam ezt, mert elég jó a feedback-je. Akkor, ha senki sem akar lebeszélni róla, akkor megrendelem.... Remélem nem lesz semmi gond sem.
Egyébként, ha már Oakley topic, akkor egy tanács: A strandon sose vigyétek be a vízbe, mert ha hicsit több a klór, vagy a hypó, akkor hazavágja a lencsét. Egy Oakley Twenty-be került a tapasztalat, amit már hat éve hordtam nagy-nagy elégedettséggel. Régebben vittem a vízbe is, semmi gáz nem volt vele, idén az első alkalommal lehámlott belül valami réteg a lencséről.

-
válasz
huniross
üzenetére
$140 az reális ár lehet, talán kicsit sok is. Oakley-s hivatalos ár sem mérvadó, az itthoni meg pláne nem. Én is vettem már 35e-ért olyat ami itthon 100e.
Vámot és Áfát elvileg kéne fizetni ami a teljes ár +~27%, de a gyakorlat kicsit mást mutat.
Sokmindentől függ, milyen postával jön, ha expressz akkor 5-7, ha priority mail akkor 7-9 ha first class mail akkor 12-15 munkanap is lehet (utóbbit nem ajánlom). -
huniross
tag
Sziasztok,
Szemüveg vásárlás előtt állok, a kinézett tipus: Oakley Half Wire 2.0. Nagyon kecsegtető árak vannak az e-bayen (140$), viszont még sosem vásároltam ilyen értékben ott.Itthon ugyanez 62 000 HUF, ami elég sok nekem, viszont 170$ szállítással beleférne a keretbe.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e valakinek már tapaszalata e-bayes szemüvegvásárlással? Vámot, ÁFÁT kell fizetni?, esetleg hamisítványt sózhatnak rám? Azért gyanús a 140$-os ár, mivel az Oakley hivatalos oldalán 180$ ugyanez a szemüveg.Mennyi idő alatt ér ide az USA-ból? Mennyi az esély rá, hogy elveszik?
Előre is köszi a válaszokat!
-
X-metal
tag
Igazi ritkaság.
-
-
-
der_
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ez a tok [link] mennyibe kerül?
A barátom 7000ft-ért vette, én a The Lab-ban meg 9400ft-ért.
Én át lettem ba...? -
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ja, így megoldottam végülis.. :-( Pfff... eddig nem volt ilyen problémám.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Akkor használj egy épkézláb böngészőt és felejtsd el az IE-t. Chrome-al és FF-el is tökéletes.
-
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Ezt így elég nehéz orvosolni. Milyen oprendszer, milyen böngésző? flash és egyéb összetevők...
Megnéztem, nálam működik. -
Sgt. Chris
aktív tag
Segitsetek! Regisztráltam a Bikemag apróra, de a hirdetés feladásnál akadályba ütközök... Nem enged szöveget írnom a feladandó hirdetésemhez, anélkül pedig nem tudom elmenteni és feladni...
-
-
lorcsi
veterán
létezik iylen doboz?
-
SupaCow
aktív tag
Moran: alapjáraton nem adnék 20 ezret egy napszemüvegért
Geary: faternak sikerült 60 ezret kiadnia egy oakley modellért
Moran: atyaég
Geary: és szerintem úgy válogatott, hogy még véletlenül se tudjam elkommunizálni tőle
Moran:
mert?
Geary: mert rajta rohadt jól áll, én meg úgy nézek ki benne, mint egy japán takarítórobot.
Moran:
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Képet bárhonnan lehet szerezni
A másik gyanús amit mindig nézek az az eladó tartózkodási helye ami jelen esetben Korea volt. -
SupaCow
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Az is lehet, hogy nem saját képet használ. Kezdő eladó nincs mit vesztenie.
-
-
-
X-metal
tag
válasz
SupaCow
üzenetére
Ez a link az Bikemag apró főoldalra visz...
A StraightJacket LiveStrong-ra gondolsz?
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Bikemag apró. [link]
-
X-metal
tag
Kérdezném a hozzáértőket, hogy Spike-hoz létezik a feketén kívül más gumi is?
Rootbeer kellene...
Vettem nemrégiben 3600Ft-ért egy fekete Spike-ot. A lencséje kuka, meg a fekete bevonat is karcos néhol.
Így arra jutottam, hogy leszíntereztetem erre a színre, és csinálok belőle egy buliszemüveget...
Nagyon baráti áron kapnék bele Titanium gravirozott lencsét, de ahhoz kellene a Rootbeer gumi is, hogy igazán ütős legyen... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Vatera

-
Sgt. Chris
aktív tag
Nah, ma megerősödött bennem az érzés, hogy kell nekem egy ilyen Ten :-) Már csak a pénzt kéne összehoznom rá.
Tudom, hogy elszabadítom a népharagot, picit off topic leszek, de ebben az esetben arra gondoltam, hogy eladnám a meglevő Rudy Project Wizaard szemüvegemet, és ebből pótolnám ki a lóvémat.
Tudnátok ajánlani egy jó pörgős bazárt, ahol meghírdethetném a cuccot? Nem szeretnék oda írogatni, ahova félévente néznek be!
-
X-metal
tag
Megjött a 10ezres Juli.
Az orrészen a szegecselésnél ki kell cserélni a gumika t+ 2 szárgumi de ahhoz képest jó állapotban van. A lencséje is jobb a vártnál.
Úgyhogy a mai nappal 2 db-al bővült a gyűjtemény. A másik egy R1 egy fórumtárstól.
Neki még egyszer köszi, hogy "reggel" felébresztett!
Bár adhatta volna olcsóbban is.
-
Hullamos
tag
VIGYAZZ CSALO [link].Engem egy Koxx altal keszitett keppel probalt beetetni,hogy az ove es milyen szep a szemcsi.Meg jo hogy megkerdeztem Koxx-ot eredetisegerol,es o raismert a sajat kepere.Orok hala KOXX

-
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Akkor irány a LAB

-
lorcsi
veterán
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
egész pontosan: [link]
-
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Edel optics felejtős, többen jelezték más topikokban, hogy elutalták a pénzt és sehol semmi.
29-ért én is beszerzem
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Urak! Én is szemüveg vásárlás előtt állok, és ki is néztem magamnak egy Oakley Ten-t, az Edel-Optics.hu weboldalon találtam 27k (warm grey) 29k (black Iridium) és 41k (polarized) változatban, fekete kerettel. Már próbáltam ilyen szemüveget, nagyon meggyőzött, könnyű, pontosan illeszkedik még az én amorf fejemhez is.
! Visszafogott egyszerű design. Én a 29k-s változat felé húzok...
Nah mindegy a lényeg az, hogy valakinek van-e tapasztalata erről a cégről. Azt látom, hogy sok országba szállít, Németo. a telephelye, így gondolom adott esetben a gariztatás nem lehet egyszerű... -
PowerBuldog
veterán
Miért van olyan érzésem, hogy $20-ért ez nem eredeti? [link]
-
válasz
bandus
üzenetére
Fészbukon ezt írta az Oakley fórum felhasználó: "The first picture looks like fives squared but the second pic looks too big to be fives squared. Idk hard to say"
Én sem tartom kizártnak, hogy női modellről van szó, de azokat meg nem ismerem annyira.
venge: sztem senkinek nincs OTT-je, bár lehet, hogy vastag87 beszerzett azóta egyet
-
Infinite Hero Radar

-
-
SupaCow
aktív tag
Egy kis érdekesség Sapi télire.
Ez meg kötelező darab az X-metal klubban.
-
-
napey
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Vagy ha macerás az ebay, kérdezd meg gaborcsut, neki van ilyesmije
-
neo-geo
senior tag
válasz
Razor1
üzenetére
Igen sajnos a magyar Oakley garanciázás nagyon mély gödörben van mint az egész ország. Ugyan így jártam egy Spájkal hogy a bal szára nekem is a kezembe maradt és rámakasztották hogy 28e forint. Akkor úgy tünik nagyon egység ár van mert a Spájk jóval nagyobb darab mint az SW igaz nem rugós. Ez van sajnos kukába ejtettem.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Brownie0306
üzenetére
ebay-ről 1k-ért lehet venni.
-
válasz
Brownie0306
üzenetére
Azt nem tudom, hogy kicserélik-e, valszeg nem volt nekik fekete raktáron. Hívd fel őket vagy írj nekik mailt.
-
Nem most szombat

Csak annyit írtam, hogy az fizet akinek a legtöbb oakleyja van
De az jön el akinek kedve/ideje lesz.Brownie0306: annyiban gáz a csíkos barna tasak, hogy egy rakás sz.r, valójában sztem nem is mikroszálas. De nem értem, a tenhez fekete tasak jár, nézd meg ebayen.
-
Brownie0306
csendes tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
jah a másik kérdés: a szemüveghez nem fekete törlős tasi van, hanem ilyen csíkos barna... ottvan rajta a HDO címke, meg minden. a srác (az eladó) azt mondta most ez van...
ez para? -
Brownie0306
csendes tag
Na sikerült, elmentem a The Lab-be, és próbálgattam, végül a TEN mellett döntöttem (nem polarizált).
arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek, ha majd esetleg polarizáltat szeretnék, tudok e bele rendelni bele való polarizált lencsét?
Nem mintha rögtön ki akarnám cserélni, csak érdekelne, mivel az oakley.com-on a TEN-hez nem láttam külön lencséket.
Létezik, hogy ehhez a típushoz külön nem árulnak? (ugye nem?) -
krain
tag
Bambi party: most szombat nem igazán jó nekem, de az ötlet király
igaz, csak 1 db oakley árválkodik nálam
lehet, hogy nem is mehetnék így

-
-
Razor1
aktív tag
update: sajnos az a pöcök tört el, ami a szárat tartja, valóban az egész keretet kell cserélni.
Anno még a Galaxybike-os sráctól vettem, itt Vole néven futott, de látom már nincs meg a honlapja. Akkor azt mondta, tud segíteni garis ügyekben, csak nemtom foglalkozik-e még vele. Esetleg tudtok róla valamit?
-
-
Razor1
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Oakley Square Wire-em, aminek az egyik szára kicsúszott a keretből. Nincs eltörve, egyszer csak megadta magát. A Király utca Lab-ben azt mondta a szervizes srác, hogy a teljes keretet cserélni kell, ami 5e ha megvannak a papírja, 28e ha nincs. Rám sajnos ez utóbbi vonatkozik, ezért ha vki ki tudna segíteni egy költséghatékonyabb alternatív megoldási javaslattal, nagyon megköszönném!

-
SupaCow
aktív tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Whisker-t nem vennék első szemüvegnek. Számomra erősen alkalmi viselet. Akkor hordanám amikor épp testőröset vagy FBI ügynököset játszok.
A TEN igazi hétköznapi mindenes. Jól takar és kényelmes. napey írta a LAB-ot, máshova nem is érdemes menni.
-
-
napey
tag
válasz
Brownie0306
üzenetére
Szia!
The Lab Király u. 48. ott van választék [link]
próbálgass fel mindenfélét, csak úgy derül ki melyik áll jól az arcodhoz
A káros sugarakat az összes Oakley lencse kiszűri, a polarizált a csillogást tompítja sokkal jobban, vízfelületről, szélvédőkről stb. -
lorcsi
veterán
válasz
Brownie0306
üzenetére
-
Brownie0306
csendes tag
Hali mindenkinek. Én mostanában döntöttem el, hogy rászánom magam és veszek egy Oakley-t. Nézegettem eddig a weboldalakon a képeket, és formára a TEN jön be eddig legjobban, illetve a WHISKER. Mondjuk igen különböző a két stílus, és az is lehet, hogy egyik sem állna jól, még próbálgatni kell másmilyenek is szóba jöhetnek.
Arra lennék kíváncsi, hogy aki mostanában nézett élőben szemcsiket, az esetleg látta valamelyiket, tudja esetleg, hogy hol lehet kapni? Csak, hogy ne kelljen lejárnom a lábam a városban, és olyan boltokba mászkálni ahol max. 3-4-5db Oakley-t árulnak? A Westend-en kívül van más jól bejáratott hely, ahol árulnak Oakley-t nagy választékban? (persze csak eredetit)
Illetve annyit kérdeznék még, hogy a nem-polarizált lencsék mennyire szűrik a káros sugarakat? -
napey
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Áá csak glitcher, azért ne túlozzunk

-
-
Hullamos
tag
Kozben ezt talaltam az xx metal rajongoknak.Xintem ritkasag.
Koxx:kosz a gyors valaszt,nem ugy nez ki a dolog hogy beruhazok egyre
,inkabb az arabol 4 db juliat vennek. -
Lehet ám, hogy időközben rájöttek, hogy nem jó a csavar.
A juliet után az x-squared-et szegecs helyett csavarral fogatták össze. Itt ugyanez lehet fordítva. A flickr-es ducati PB 100% hogy eredeti.Hullamos: Semmi extra, O matter plusz egy kis titán. Az oakley kitalálta, hogy lesz Elite széria, a PB ennek az első darabja és ennyi. CNC-zett O logo az oldalán, mi kell még
ja meg böszmenagy doboz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

komoly, egyébként kinek is van békabőr-je?

A másik gyanús amit mindig nézek az az eladó tartózkodási helye ami jelen esetben Korea volt.

lehet, hogy nem is mehetnék így