Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
De azt vettem észre, hogy a jobb fülem egy kicsit feljebb van, mint a bal.

-
venge
aktív tag
Nekem is megjött!

Féltem tőle, de tetszik! A fogása, tapintása valahogy tényleg kínai minőségre utal, de valahogy egyből bejött!
-
-
DISC4U
tag
válasz
defloektor88
üzenetére
Nekem van Dispatch OO9090-02

csak nem eladó
-
marcsiruby
csendes tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit, eladó sorba kerül az ice lencsés switchem. a többit privátban

-
salez
csendes tag
válasz
Ati_X_321
üzenetére
Király u. 48 The Lab a legnagyobb választékú üzlet, elvileg úgy van, hogy a mofo kft által forgalomba hozott cuccaira 2 év, külföldi hivatalos oakely dealer által kiállított garijegyre 1 év a garancia. ebayes eladók persze nem hivatalos oakley dealerek, így gari sincs. ebayen sokezres eladással rendelkező, olcsó árakon dolgozó eladók vannak, tőlük nem kockázat vásárolni, de ha belinkeled, kb 99%-ra megmondja itt valaki, hogy eredeti-e
üdv,
salez -
menpee
aktív tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Nagyjából olyan barnára gondoltam, mint itt:
http://coachlevi.com/cycling/sunglass-lens-color-selection-guide/
A 12-907-nek olyan borostyánszíne van ránézésre. Főleg vezetéshez és napsütésben munkához kellene, ezért gondoltam a barnára a fekete vagy a szürke helyett, plusz a commentek is dicsérik. Ha van ilyen irányú tapasztalatod, örömmel fogadom
-
defloektor88
csendes tag
Sziasztok!
nincs véletlenül valakinek eladó Oakley Dispach napszemüvege?
válaszotokat előre is köszönöm
üdv. -
gaborcsu
tag
tud vki vmit mondani egy OO Black Iridium Polár lencséről?
nekem a VR28 felturbózott színének tűnik, de várnék egy személyes tapasztalatot, attól aki esetleg használ, vagy próbált már ilyet.
a carbon x squareden töröm a fejem ilyen lencsével, de azért nem 2 filléres cucc.
Vagy esetleg tudtok róla, hogy labban esetleg van ilyen lencsével vmi? -
menpee
aktív tag
Üdv!
Straight Jackethez kimondottan barna lencse van? Customize-ban nem találtam, csak a VR28 Black Iridium Polarized hasonlít rá, amiből a sima meg nem -.-
-
-
harryls
aktív tag
Ti tudtátok hogy van ducati x-squared?
[link] -
salez
csendes tag
sziasztok,
itt van aki unforgiven2 néven van fent a vaterán? azt írja beszéltem már vele, de nem ugrig be, szégyellem

-
venge
aktív tag
Huh!
Ez nagyon tetszik!
Kell... még... még... drágaszááág... -
venge
aktív tag
-
venge
aktív tag
válasz
freeride69x
üzenetére

Majdnem.
-
Ati_X_321
aktív tag
Sziasztok!
Budapesten hol van a legnagyobb választékkal rendelkező Oakley márkabolt?
Szeretnék körülnézni, majd miután megnéztem a szemüveget, ebayről szeretnék rendelni. Itt mire érdemes figyelnem (oakley specifikus dolgokra gondolok, nem ebayesre)? Ha átveszem a cuccot, akkor majd remélem lesz olyan kedves, aki tud abban segíteni, hogy megállapítsam, hogy eredetit kaptam-e. A garancia hogy van, mire terjed ki? Amit ebayről rendelek, és azt írják, hogy minden cucc megvan hozzá, az jó eséllyel azt jelenti, hogy a garancia papír is? Itthon is elfogadják? Mire terjed ki a garancia? Mik a tapasztalatok a garanciáztatással?köszi && üdv,
Attila -
venge
aktív tag
Gyerekek!
Na mi van a táskában?
-
válasz
freeride69x
üzenetére
Zerora hasonlit, de sztem ez nem oakley (talan Smith)
-
freeride69x
csendes tag
Új modell,Vagy ez melyik ha nem új,mert nem ismerem.....???????

[link]A "piros" lencsésre gondoltam persze.

-
-
válasz
hitman,
üzenetére
Nekem is retina burnöm volt

"Olyan orr bigyót azért adnak hozzá +ba mert hajlamos a kikopásra vagy az eltörésre a sok lencsecserélgetés miatt?"
Különböző méretű orrnyereg miatt, van akinek keskeny míg másnak a szélesebb kell. Lencsecserék miatt nem hiszem, hogy el fog törni.
-
hitman,
őstag
A Retina Burn-t választottam.
Ez a szín elég megosztó, a társaságomban is van akinek nagyon bejön van akinek meg nagyon nem.
Nekem pl ez a szín jött be a legjobban a választékból a motorom és a bukósisakom olyan arany/narancs színű és a szemüveg színe még passzol is hozzájuk.
Olyan orr bigyót azért adnak hozzá +ba mert hajlamos a kikopásra vagy az eltörésre a sok lencsecserélgetés miatt? -
-
hitman,
őstag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a Jawbone-om ami egyben az első szemüvegem is a márkától!
Szinte csak motorozáshoz fogom viselni a bukó sisak alatt.
Nagyon kényelmes és sehol nem nyom a sisak alatt sem.
Annyi kérdésem lenne így elsőre hogy a sárga lencsét mikor kell használni illetve mik az előnyei?
Ha jól gondolom éjszaka lehet benne menni.... -
-
venge
aktív tag
Segítenétek?
Ez mit jelent?
Detailed Results:Out of Foreign Customs, March 31, 2011, 11:29 am, HUNGARY
Into Foreign Customs, March 29, 2011, 11:45 am, HUNGARY
Arrived Abroad, March 29, 2011, 8:29 am, HUNGARY
International Dispatch, March 25, 2011, 2:49 pm, ISC LOS ANGELES CA (USPS)
Arrival -
FerNandor
őstag
Nem adom el végül a Canteent.
üdv -
vastag87
csendes tag
új modell
[link] -
válasz
gaborcsu
üzenetére
Régebben tőlem is állandóan kérdezgették, hogy "de eredeti ugye?" :/
Tele van ilyenekkel a vatera, de nem tudnak (ill nem akarnak) tenni ellene, pedig tilos hamis teméket árulni. Igazából a mofo hozzáállását se értem, a kínai hamis kóklikat árusító emberekkel nem foglalkoznak, de minket tudtak basztatni mert olcsóbban adtuk mint ők."ők is elhiszek h eredetit árulnak" sztem a többség tisztában van vele, hogy bóvlit árul, ha meg nem akkor szimplán egy béna ill őt is átverik
-
gaborcsu
tag
ha ezígy megy tovább abbahagyom....
hetente van egy új ilyen alak, én már unom az irogatást nekik, mert teljesen agressziv az összes.
azt írja az "oil drum"-ra, hogy ezek oil rigek
a legnagyobb baj h ők is elhiszek h eredetit árulnak, velem meg mindenki olyan bizalmatlan mintha kínaipiacon lennénk.
-
Újabb gyöngyszem [link]
Aszondja: "A termék eredeti, nem másolt."

-
FerNandor
őstag
Hellosztok,
lehet, hogy eladósorba kerül a Canteenem, holnap valószínü kiderül, csak szólok elöre
. Polished Black, Black iridium, polarized 12-876. Dobozával, tokjával, jó állapotban. Aki akar érdeklödhet 
-
-
sebiboy
csendes tag
eladó 15 ooo forint
-
sebiboy
csendes tag
figyelem.eladó egy oakley monster dog,zsir állapotban alig használt,boltban már nem kapható.dobozban papirokkal...
3o 239 68 42 -
válasz
zsolesz777
üzenetére
20.000-nél olcsóbban? azért még mindig Mo.-n vagyunk nem USA-ban
Nála próbáld meg [link]
defloektor88: a plaintiffhez sok szerencsét, ugyanis még hivatalosan nem érkezett meg a nagykerhez
a többi valszeg lesz -
zsolesz777
tag
Sziasztok!nem tud valaki valakit, aki olcsón szerez be eredeti oakleykat?mint a globoak volt vagy ilyesmi.egy sima fives squared kellene, de gondoltam hátha lehet 20000-nál olcsóbban is találni...
-
defloektor88
csendes tag
Először is köszi hogy válaszoltál

Igazából délután megyek be a városba körülnézni hogy hol tudnám felpróbálni,hogy jó-e egyáltalán mert egyenlőre csak kinéztem hogy ez jó lenne de még nem próbáltam fel
Az,hogy polarizált a lencse az megéri azt a plusz felárat amivel drágább?
ebay-en olyan 150-170 dollár körül találtam csak ha ahhoz hozzárakom a szállítási költséget akkor az egy kicsit húzósabb lenne,ezért kérdeztem hogy tud e valaki "olcsóbban"...
amúgy tetszik még egy két szemüvege az Oakly-nak:gascan,fuell cell...ezekből is szeretnék még próbálni csak nem tudom hogy mekkora a választék itt Pécsen.Aztán meg lehet hogy az lesz a vége hogy egyik se áll jól
-
válasz
defloektor88
üzenetére
Bolti ár alatt, miért mennyi a bolti ár?

Egyébként be lehet már szerezni viszonylag sok helyen. Olyan 35-40k körül. -
defloektor88
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett az Oakley Plaintiff napszemüveg!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy tudtok egy ilyen napszemüveg beszerzésében segíteni,estetleg van-e valakinek eladó, vagy tud-e szerezni valaki a bolti ár alatt szerezni?
válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv. -
-
Babarnew
tag
Meg semmi uj ( azon a grey polar Hijinx- en kivul amit osszel szervaltam meg persze a klasszikus blk polar crosshair...) egyelore kivarok hatha valamelyikotok kirak valami izgalmasat
a fire str jacket tetszik de a keret tree..sry
Na valamikor egy kis szukebb group meeting boci- t is hivnank ?
-
-
freeride69x
csendes tag
Eladom Oakley Half Jacket jet black/black iridium 03-614+Samvette Hydro Gold Polarized XLJ lencse készlettel szemcsimet.
Érd nálam ill:
[link] -
krain
tag
válasz
harryls
üzenetére
Harryls:megszokhattad már, hogy Babarnew-nak jó cuccai vannak
meg nekem is mostmár, hehe
Koxx:az előzőm nekem is eltört, pont ott, ahol írtad te is, féltem is ezt a kis szépséget... remélem, sokáig örülhetek neki, de ha ne adj Isten eltörik, szomorú leszek
de semmi vész, a Jury "izgatja" a fantáziámat
-
-
krain
tag
micsoda szemüt bizniszeltem Babrnew-val, huhúúúú!!!! sguare wire ti olive/tungsten polarized
örök hála Babarnew! 
-
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
kicsit túlárazott, de a polárlencsés szemüvegek mindig drágábbak
-
ruszi_tomi
aktív tag
Ez csak szimplán túl van árazva, vagy ezek tényleg ennyibe kerülnek? Vagyis ebben mi a különleges? Tud valaki segíteni, kiváncsi vagyok, nekem is ilyen van

http://dfens.org/109376
-
catPee
csendes tag
Koxx: nagyon köszönök mindent! Már csak azt várom, hogy végre befusson a főnököm és már le is ütöm.

Sorry, de bármennyire is tetszik a Fire, sajnos én nem tudnám mire használni. Ha veszek egy másikat majd a Straight Jacket mellé, akkor az majd valami fémkeretes lesz, a jelenlegi UVEX-em helyett, amit nem sajnálok sisakban viselni. -
-
krain
tag
Hali, ha már straight jacket...kényelmi szempontból milyennek találjátok? Rajtam mindössze 2 alkalommal, próba erejéig volt ilyen, nem is emlékszem. Melyikőtök használ ilyet Venge kollégán kívül?
-
hori13
tag
-
-
catPee
csendes tag
Koxx: na ez egy konkrét tipp, amit nagyon köszönök!
Nekem is fönt van a Watch List-em, ez a hirdetés, csak mivel a másikon, csak 26 volt a szállítás, így az állt az első helyen.
Ők egyébként kis értékűként/ajándékként adják föl?Tényleg jól néz ki a tiéd, de csak megküzdök egy ilyen feketéért.

u.i.: az Edel Optics-ba én is bele futottam és majdnem be is dőltem neki. A durva, hogy gugli-s kereséssel egy fórumon jött csak be, hogy kamu... Szóval nagyon óvatosnak kell lenni.
-
DemonDani
addikt
Itt egész jó áron vannak szemüvegek, annak aki esetleg Magyarországon szeretne vásárolni!
Bár biztos ismeritek a helyet, nekem még új volt
-
catPee
csendes tag
Ettől féltem én is...

Ráadásul rövid fejszámolással: (25Ezer * 10%)*1,25= 3.125.- + még ha van valami más költség is.... -
catPee
csendes tag
Azt tudom, hogy EU-n belül nincs vám, de ez USA...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Le Mans Ultimate
- Fűnyíró topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jól áll...rajtam tuti hülyén nézne ki, hordd sokáig 

hivatalos oakley dealer nem árulhat ebayen, esetleg, ha magánszemélytől veszed, és a garijegye szerint még van pár hó, úgy lehetséges...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)