- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Olvasásban nem olyan gyors de írásban gyorsabb. Igazából 4k-s írásban veri oda a Kingstonom, ami talán a legfontosabb. Eddig voltak icipici mikorlagok, azok teljesen megszűntek. Meg ez nem ilyen "normál" piacra szánt darab, tehát sokkal strapbíróbb mint egy "sima" SSD. Eleve ugye SLC-s, Trim-es, szóval ez nem döglik meg, lassul be 2-3 év után.
-
-
C64
őstag
OKé, megoldódott a gond. Nem érintkezett jól a ram a foglalattal és emiatt fagyott ki a gép. Most már megy stabilan oc-val is. Kösz a segítséget mindenkinek
Más kérdés, hogy szerintetek mivel jobb egy gyárilag 1.25v-on üzemelő modul, mint az 1.5v vagy az 1.65v-os. G.Skill SR2 ramot szeretnék venni. Van értelme szerintetek?
-
HSM
félisten
HT-nál nem lehet rendesen priorizálni a folyamatokat. Ha két magas prioritású folyamat kerül két, egy fizikai maghoz tartozó logikai magra, akkor nem érvényesül a priorizálás, fel fogják tartani egymást, hiába lehetne más magon szabad erőforrás az adott prioritással. Ezért tudnak ilyen anomáliák fellépni HT-val.
-
MPowerPH
félisten
Jah, esély nem sok rá, hogy házba tegyed. Azt szerintem nem bírná az alaplap. Így asztalon rendben van.
Az a baj, még kicsit vadabb tuningra sem jók ezek, mert a hőcső mínuszban szépen befagy, és onnantól semmit nem ér. Ha nagyot akarnak alkotni csináljanak olyat, ami mínusz 20C-ben is szépen teszi a dolgát. -
Qru
MODERÁTOR
Párfokot ha nyersz vele legjobb esetben is 3-5 fokot max. Nem érdemes szvsz vesződni vele. Ha garos a procid meg akkor bukod a garit, azért meg pláne nem érdemes. Igaz nem nagyob szoktak meghalni ha rendesen bánsz vele, de sose lehet tudni. Eladnod is könyebb mint egy nongaros polírozottat. Még ha soha nem tekreted 4GHz fölé a leendő vevők akkor is azt fogják hinni, hogy biztos sokat kapott. Pedig mit neki 4GHz 1,3V-al...
-
HSM
félisten
Mit nevezel CPU hőfoknak?
Nem mindegy, hogy a magok, vagy a "CPU" hőfoka, magoknak a 66 fok hűvös, CPU-hőfoknak a 66 bazi sok, mert a 66 fok általában ~85 maghő, ami már a kerülendő kategória. 80-ig szoktuk ajánlani (distance to Tjmax minimum 20).
A maghőfokot realtemp agy coretemp írja. -
OldJohnny66
tag
[Triton 81] 3,8GHz-en 84-85 fok.
-
HSM
félisten
390W....
Az max tuning nélkül, nem izzasztós játékban....
Én ilyesmiket mértem anno egyetlen 4890-el: [link]
Amúgy ha egy fullos 550-es tápod lenne, nem lenne valszeg gáz, de az 550-es chieftec 12V-on, ami manapság ezekhez a hardverekhez a leginkább kell, annyit tud, mint egy mai modern 400W-os táp...Márpedig egy 400-as tápra nem szokás GTX295-öt kötni I7-el, és szénné húzni...
-
OldJohnny66
tag
-
Qru
MODERÁTOR
Pár post-al korábban linkeltem Katt tesztoldalát, ott van Asus P6T-s D0 4GHz-es beállítás.
Vegyél OCZ-t, hátha nálad nem döglik meg.
mod: Ott vmi nem kerek, hogy se a 4870X2 se a GTX280 nem megy... Érted a TX750-ed 3-4 ilyen karit is elbírna kb ehehz képest be sem postol...
-
Qru
MODERÁTOR
Tesódnál meg egészen bevált a Giga deszka. Részemről nem mondanék ítéletet még, mert a begazolt ram miatt gyakorlatilag eddig az összes OC-s próbálkozásomat megtorpedózta.
Azt hiszem a héten már nem lesz belőle semmi.
Talán jövő héten végre nálam lesz a cseredarab.
mod:
Mi van a ram témával? Milyet akarsz venni? Mushkin Redline vagy Blackline jó lenne neked! Vagy OCZ Blade...
-
Zájec
veterán
(#14751) gYaLo :: megnézném 0.85v.al mit megy , ha már igy emlitettem
de nem fog menni mivel nemtudok Vcore-ban a VID alá menni.. ezzel a lappal, és a Biostar-al sem ,mivel a Foxconn is meg a Biostar is olyan hogy a hozzáadandó Vcore-t állitod ,a mit a VID-hez ad hozzá...
a VID ugye szorzónként csökken kb.0.05v-t ha fentröl indulsz (*21) , de kisebb szorzóknál már kevesebb is lehet ez a lépcsöérték... ..
megnéztem *12 , a legkisebb szorzón ,, azon 0.94v jön ki.. ....
(#14752) Lauda :: 1.37v körül kapott... amúgy miért nem
?
(#14765) HSM :: szerintem is,, ez csak a lap környezetét méri,, ennél az NB , a fetek melegebbek is lehetnek jóval ... pláne az NB...
szóval ezt a "system" hömérséklet mindig ilyen 35fok körül van mindenkinél.. (átlagban) -
MPowerPH
félisten
Achill3uS írta.
"tuningra kihegyezve nincs szükség sose az összes ramfoglalat megtöltésére, mivel olyan órajelet nem fogsz tudni elérni mint 1gb/2gb-s modulokból csak 3-mal. azonkívül a dimm-ek számának csökkentésével a jel erősebb, kevésbé zajos lehet a cpu és a ramok között ami ujabb jótékony hatását fejtheti ki a tuning oltárán."Itt a válasz is, és az, hogy miért ez a nekem való lap. Nekem nem kell 12Gb memória.
Qru: Nem akarom majd eladni.
-
Qru
MODERÁTOR
Üdv a klubban. Load 55 fok az faja, nekem TRU-val ilyen 60 fok felett mászkál. Tegnap visszanéztem, 52 percet beszéltünk telón mire sikerült életet lehelni az Asus-odba.
Giga bezzeg egyből megy, igaz instabil tuningban de ez van. Gigából sem lesz több lapom.
BMW001: Végül megvetted? Bátor... Én nem mertem beleugrani. Reméljük rendben lesz a lap és kíváncsian várom/várjuk a teszteredményeket.
-
ImI87
őstag
ImI (két nagy I-vel), és nem Imike!
Én Gianni-tól vettem, de már mindenhol van D0. Már nem ritka darab, szal sima kiskerekben is tudsz venni olyat. Csak direkt olyat kell kérni, nehogy rádsózzanak v.mi "gagyi" C0-t.
Amúgy a dobozról meg lehet állapítani, hogy milyen. A matricán van ilyen, hogy "Sspec Number", azt kell figyelni. A C0-osak SLBCH, a D0 pedig SLBEJ.Az előző kérdésednek nincs értelme.
VID (ami egyébként i7-nél már nem is annyira élő dolog) sehol nincs feltüntetve, az csak akkor derül ki, amikor beteszed a gépbe. FPO-t meg szintén fölösleges keresni, mert egyrész az sem garancia semmire, másrészt meg amik most kaphatók, azok nyár végére (ha akkor veszed) már rég mások lesznek.
Szinte mindegyik D0 qrva jól megy, nem kell semmit keresgélni. Enyém is teljesen random bolti darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest